Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Моя стройка в Каменском. Дом, сад, винокурня, винный погреб немножко бункер ))

FOX.kissfm

Рекомендовані повідомлення

В 15.10.2025 в 11:53, Nikolay Cherednichenko сказал:

По кайфу! Теж хотів би "винокурню" і "бабодральню"

Ага, моя дружина теж каже - "так це в тебе теперь чоловіча берлога, будешь дівок туди водити" ))

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

а ось і нова частина під'їхала )

Змінено користувачем FOX.kissfm
Посилання на коментар

13 часов назад, FOX.kissfm сказал:

а ось і нова частина під'їхала )

Доброго дня, скажіть будь ласка яка логіка вести канал українською і в той же час робити підпис англійською? Заходить хтось з-за кордону чує мову яку не розуміє і одразу виходить, чим збиває всі алгоритми. Не робіть цю помилку, ставте перші 30 секунд найбільш цікавими, поставте картинку яка чіпляє та додайте цікавіший в заголовок, бо і далі будете постити в пустоту.

Змінено користувачем Денис0201
  • Лайк 1
Посилання на коментар

2 години тому, Денис0201 сказав:

Доброго дня, скажіть будь ласка яка логіка вести канал українською і в той же час робити підпис англійською? Заходить хтось з-за кордону чує мову яку не розуміє і одразу виходить, чим збиває всі алгоритми. Не робіть цю помилку, ставте перші 30 секунд найбільш цікавими, поставте картинку яка чіпляє та додайте цікавіший в заголовок, бо і далі будете постити в пустоту.

В ютуб є функціонал увімкнути субтитри з можливістю перекладу на іншу мову. Це не проблема кого зацікавить

Посилання на коментар

28 минут назад, Vstar сказал:

В ютуб є функціонал увімкнути субтитри з можливістю перекладу на іншу мову. Це не проблема кого зацікавить

я як власник багатьох каналів з десятками мільйонів переглядів, кажу що це проблема і ніхто ті субтитри не перемикає. Треба займати свою нішу, або на українську аудиторію, або робити відео без озвучки - на весь світ, і заголовок відео перекладати на всі мови світу через функціонал субтитрів, а не так як у вас в одному заголовку 2 мови. Так робити не можна. Починаючи з 5 відео вже мають йти великі перегляди, якщо переглядів немає, це значить що ви щось робите не так.

• Лайк 1
Посилання на коментар

59 минут назад, Денис0201 сказал:

я як власник багатьох каналів з десятками мільйонів переглядів, кажу що це проблема і ніхто ті субтитри не перемикає. Треба займати свою нішу, або на українську аудиторію, або робити відео без озвучки - на весь світ, і заголовок відео перекладати на всі мови світу через функціонал субтитрів, а не так як у вас в одному заголовку 2 мови. Так робити не можна. Починаючи з 5 відео вже мають йти великі перегляди, якщо переглядів немає, це значить що ви щось робите не так.

не те щоб я спеціаліст із просунення в YouTube. Але мені здається що причина не в цьому.

Просто дивлюсь статистику по географії переглядів - то бачу ситуацію навпаки - коли перегляди из-за кордону - іх дофіга.

Коли перегляди з Украіни - їх суттєво менше.... В чому причина - фіг його знає, але гадаю що не в заголовку.

Тим більше - навіщо тоді ютуб питає в налаштуваннях - яка мова на відео, яка мова опису, якщо він не використовує це в алгоритмі?

Змінено користувачем FOX.kissfm
Посилання на коментар

27 минут назад, FOX.kissfm сказал:

не те щоб я спеціаліст із просунення в YouTube. Але мені здається що причина не в цьому.

Просто дивлюсь статистику по географії переглядів - то бачу ситуацію навпаки - коли перегляди из-за кордону - іх дофіга.

Коли перегляди з Украіни - їх суттєво менше.... В чому причина - фіг його знає, але гадаю що не в заголовку.

Тим більше - навіщо тоді ютуб питає в налаштуваннях - яка мова на відео, яка мова опису, якщо він не використовує це в алгоритмі?

справа в тому що ви теоретик, а я практик. Я вже чітко знаю що працює, а що ні. І канали на монетизацію виводжу за 3-5 днів без всіляких накруток.

Посилання на коментар

7 минут назад, Денис0201 сказал:

справа в тому що ви теоретик, а я практик. Я вже чітко знаю що працює, а що ні. І канали на монетизацію виводжу за 3-5 днів без всіляких накруток.

саме так, тільки намагаюсь розібратись у його алгоритмах

Посилання на коментар

4 часа назад, Vstar сказал:

Ще й яка проблема. Піпець як незручно дивитись й швидко читати одночасно, коли відео насичені коментарями. Навіть корявий голосовий переклад для мене особисто зробив перегляд відео значно комфортнішим.

Посилання на коментар

Вам негайно потрібна ця річ у погріб (на випадок якщо я до вас приїду і накалдирюся в підвалі) щоб не виносили мене на руках.😆

• Хаха 1
Посилання на коментар

40 минут назад, Vikctor сказал:

Ще й яка проблема. Піпець як незручно дивитись й швидко читати одночасно, коли відео насичені коментарями. Навіть корявий голосовий переклад для мене особисто зробив перегляд відео значно комфортнішим.

в Ютуба э автодубляж.... але вони гади не всім його дають ((

тоді можна зробити другу голосову доріжку

Посилання на коментар

48 минут назад, Nikolay Cherednichenko сказал:

Вам негайно потрібна ця річ у погріб (на випадок якщо я до вас приїду і накалдирюся в підвалі) щоб не виносили мене на руках.😆

от як раз лючок згодиться для цього... прив'язав і підняв )

• Лайк 1
Посилання на коментар

35 минут назад, FOX.kissfm сказал:

в Ютуба э автодубляж.... але вони гади не всім його дають ((

Це з боку тих хто розміщує відео? Бо з боку глядачів наче немає.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...