Nikolay Cherednichenko Опубліковано: В середу в 15:25 Автор Поділитись Опубліковано: В середу в 15:25 (змінено) 1 час назад, standov сказал: Враховуючи що будиночок невеликий я би 1. двері в другий СВ засунув глибше по коридору + в коридорі дзеркало можна там, бо не дуже комфортно коли двері прямо в вітальню (всі знають чого пішов, запахи звуки різні і тп), коли двері далі то приміщення більш ізольоване стає. та і дві двері поруч на маленькому просторі, як на мене, давлять візуально 2. вузол двох спалень зі шкафами роблять не пряму стінку а ломану (Z), в вигляді двох ніш, куди вмонтовують шкафи. Це додаткова звукоізоляція і кімнати виглядають охайніше 3. маленький будинок, дуже сумнівна історія з двома дверима на терасу, двері то завжди дорогий та проблемний вузол, коли в вас будинок 500 квадратів то ходить зайві 10м влом, а тут то нащо стільки, я би 1 залишив За шкаф згоден. Про двері треба подумати. Про двері в тех приміщення-мені норм. Дякую Змінено В середу в 15:29 користувачем Nikolay Cherednichenko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 13 годин тому, Nikolay Cherednichenko сказав: І неробити сходи, зробити нахил двору від вхідних дверей до вулиці? Ну, я бачив і такий варіант (в Іспанії). Але там немає снігу взимку, зовсім. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 21 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 21 година тому (змінено) 3 минуты назад, vadimv сказал: Ну, я бачив і такий варіант (в Іспанії). Але там немає снігу взимку, зовсім. Я в Одеській обл. теж його рідко бачу))) Змінено 21 година тому користувачем Nikolay Cherednichenko 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 20 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 20 годин тому А якщо так? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому (змінено) 2 години тому, Nikolay Cherednichenko сказав: А якщо так? Ну не знаю, особисто я б залишив вихід з вітальні на терасу. Тобто щоб був вихід туди і з кухні і з вітальні. Змінено 17 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 19 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 19 годин тому (змінено) 5 минут назад, vadimv сказал: Ну не знаю, особисто я б залишив вихід з вітальні на терасу. Тобто щоб був і вихід туди і з кухні і з вітальні. Ви праві, затишніше виходило. В мене ось спорне питання з входом в тех приміщення, мені попередній варіант був цікавіший, але ж роблять частіше вхід з передпокою. Доречі з шафами гарно, дякую standov що поправив мене. Змінено 19 годин тому користувачем Nikolay Cherednichenko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vstar Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому Вітаю! Якщо я вірно зрозумів і це вихід на горище, провірте чи вміститесь з прорізом, по ідеї балки (або навіть і плити перекриття) напрошуються розмістити як вказано синім кольором. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 18 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 18 годин тому (змінено) 26 минут назад, Vstar сказал: Вітаю! Якщо я вірно зрозумів і це вихід на горище, провірте чи вміститесь з прорізом, по ідеї балки (або навіть і плити перекриття) напрошуються розмістити як вказано синім кольором. Доброго дня. Так, ви праві, балки йтимуть саме так як ви намалювали. люк просто вліпив бездумно як факт того що він є))) там в принципі буде обхід вентканалу, і то місце широке (подвійний проліт) можна лишити і для люку (як варіант) Змінено 18 годин тому користувачем Nikolay Cherednichenko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vstar Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому Перепровірте чи в такому положені драбина розкладеться і не впреться в стіну (вікно) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 17 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 13 минут назад, Vstar сказал: Перепровірте чи в такому положені драбина розкладеться і не впреться в стіну (вікно) слушне зауваження Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 16 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) Кароч... представив брату такий варік, каже що: -"зає..." понравилось😁. Але питання з дверима в техприміщення мене турбує й досі... (чи з вітальні чи з передпокою). Ще думаю вальму робити чи двухскатку... Змінено 15 годин тому користувачем Nikolay Cherednichenko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denis-k Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 17 минут назад, Nikolay Cherednichenko сказал: (чи з вітальні чи з передпокою) сделайте и там и там 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 16 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 26 минут назад, denis-k сказал: сделайте и там и там На дверях разорится))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 1 час назад, Nikolay Cherednichenko сказал: "зає..." понравилось двері в СВ з тамбуру - з серії "порадилися і зробили навпаки" ) 1 час назад, Nikolay Cherednichenko сказал: Ще думаю вальму робити чи двухскатку... думайте ще з тз сонячних панелей, всі там будемо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 14 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 12 минут назад, standov сказал: двері в СВ з тамбуру - з серії "порадилися і зробили навпаки" ) Це не СВ а техприміщення. Читайте вище-я ще сумніваюсь в тому питанні. 14 минут назад, standov сказал: думайте ще з тз сонячних панелей, всі там будемо А це прямо дуже слушно!!! Думав про це. Дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому Только что, Nikolay Cherednichenko сказал: Це не СВ а техприміщення всі приміщення де є унітаз (а він там у вас є наче) це СВ. СВ має бути два (мінімум), це аксіома. Тому незалежно від того що там є ще (котел, бойлер, пралка), в моєму розумінні це СВ ) СВ з входом через тамбур це фактично відсутність СВ, бо ніхто туди ходити не захоче, особливо взимку. а оскільки їх має бути 2 то шось тут не так. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому якщо отак треба залишити оті двері, то може зробити амбмарну ? там ціла стінка гуляє Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому Только что, irina1969 сказал: амбмарну ІМХО амбарна має бути в амбарі ) це шумна та незручна конструкція яка не має фактично ізоляції, це погана історія майже завжди окрім амбару ну і інстаграму ) 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 14 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 2 минуты назад, standov сказал: Тому незалежно від того що там є ще (котел, бойлер, пралка), в моєму розумінні це СВ Ну це суб'єктивно. 3 минуты назад, standov сказал: бо ніхто туди ходити не захоче Не можу не погодитись))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 14 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 5 минут назад, irina1969 сказал: якщо отак треба залишити оті двері, то може зробити амбмарну ? там ціла стінка гуляє Воно то гарно, мені подобається-але собі б не зробив таке)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому Только что, Nikolay Cherednichenko сказал: Ну це суб'єктивно якщо ви не хочете це робити СВ то є сенс прибрати звідти унітаз і подумати куди його поставити і іншому місці ) бо СВ має бути два! Особливо коли в вас один суміщений з душовою 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 4 хвилини тому, Nikolay Cherednichenko сказав: Воно то гарно, мені подобається-але собі б не зробив таке)) діло смаку🤝але у Вас там 2 місця зберігання одне напроти одного,3 двері і невелике приміщення (( потім розповісте як воно по зручностях 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому Только что, irina1969 сказал: діло смаку це більше діло досвіду, відкатав не дешеві розсувні дерево/скло двері в квартирі, це двері які не хочеться зайвий раз чіпати (бо довго та не зручно), двері які роблять від потоків повітря тиг-тиг в пройомі, двері які неможливо відкрити та закрити тихо, а якщо дуже треба то процедура схожа на роботу сапера. Але візуально гарно, питань нема ) в хаті теж поставив але вже конкретно в "амбар"(комора), там їм саме місце, там нема руху повітря, там не треба ізолювати від шуму, пофіг на шум при відкриванні умовно раз на добу. Зараз в тамбур поставив двері з автоматичним ущільнювачем знизу та по рамі, амбарним такий рівень ізоляції просто недосяжний навіть теоретично, для тамбура імхо це важливо. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 13 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) Зійшлись на цьому варіанті. (бляха, шось він мені подобає, може і собі такий побудувати відзеркаливши з ліва на право-правда тераса і вітальня темнуваті можуть бути бо в мене там захід де в нього схід) Змінено 13 годин тому користувачем Nikolay Cherednichenko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 13 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 4 часа назад, Vstar сказал: Перепровірте чи в такому положені драбина розкладеться і не впреться в стіну (вікно) місця більш ніж достатньо навіть. oman.com.ua/ru/product/cherdachnaya-lestnicza-oman-mini-termo-100x70-h265-2/?_gl=1*11mccam*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=Cj0KCQjwoZbBBhDCARIsAOqMEZXtpqL_RwrkI92MdCdzd2WNRxTn2BOat4cAHWOqcZsPMnO4wn4yMAcaAiHZEALw_wcB&gbraid=0AAAAADBiJz3fuziGn-AI9FDXhp4HI-MoF Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз