Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Продолжение поисков (критика и советы бывалых-приветствуется)

Nikolay Cherednichenko

Рекомендовані повідомлення

1 час назад, standov сказал:

image.thumb.png.191d336f94452ff96bf7548ff0869ba0.png

Враховуючи що будиночок невеликий я би
1. двері в другий СВ засунув глибше по коридору + в коридорі дзеркало можна там, бо не дуже комфортно коли двері прямо в вітальню (всі знають чого пішов, запахи звуки різні і тп), коли двері далі то приміщення більш ізольоване стає. та і дві двері поруч на маленькому просторі, як на мене, давлять візуально
2. вузол двох спалень зі шкафами роблять не пряму стінку а ломану (Z), в вигляді двох ніш, куди вмонтовують шкафи. Це додаткова звукоізоляція і кімнати виглядають охайніше
3. маленький будинок, дуже сумнівна історія з двома дверима на терасу, двері то завжди дорогий та проблемний вузол, коли в вас будинок 500 квадратів то ходить зайві 10м влом, а тут то нащо стільки, я би 1 залишив

За шкаф згоден. Про двері треба подумати. Про двері в тех приміщення-мені норм. Дякую 

Змінено користувачем Nikolay Cherednichenko
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

13 годин тому, Nikolay Cherednichenko сказав:

І неробити сходи, зробити нахил двору від вхідних дверей до вулиці?

Ну, я бачив і такий варіант (в Іспанії). Але там немає снігу взимку, зовсім.

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, vadimv сказал:

Ну, я бачив і такий варіант (в Іспанії). Але там немає снігу взимку, зовсім.

Я в Одеській обл. теж його рідко бачу)))

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 години тому, Nikolay Cherednichenko сказав:

А якщо так?

ввв2.jpg

Ну не знаю, особисто я б залишив вихід з вітальні на терасу. Тобто щоб був вихід туди і з кухні і з вітальні.

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

5 минут назад, vadimv сказал:

Ну не знаю, особисто я б залишив вихід з вітальні на терасу. Тобто щоб був і вихід туди і з кухні і з вітальні.

Ви праві, затишніше виходило. В мене ось спорне питання з входом в тех приміщення, мені попередній варіант був цікавіший, але ж роблять частіше вхід з передпокою. Доречі з шафами гарно, дякую standov що поправив мене.

Посилання на коментар

Вітаю! Якщо я вірно зрозумів і це вихід на горище, провірте чи вміститесь з прорізом, по ідеї балки (або навіть і плити перекриття) напрошуються розмістити як вказано синім кольором.

181437358_2.jpg.3d50d46d614f8cebfa076bc2a8aea623.thumb.jpg.8e2ea9c194439e84a0d5a780048defcb.jpg

Посилання на коментар

26 минут назад, Vstar сказал:

Вітаю! Якщо я вірно зрозумів і це вихід на горище, провірте чи вміститесь з прорізом, по ідеї балки (або навіть і плити перекриття) напрошуються розмістити як вказано синім кольором.

181437358_2.jpg.3d50d46d614f8cebfa076bc2a8aea623.thumb.jpg.8e2ea9c194439e84a0d5a780048defcb.jpg

Доброго дня. Так, ви праві, балки йтимуть саме так як ви намалювали. люк просто вліпив бездумно як факт того що він є))) там в принципі буде обхід вентканалу, і  то місце широке (подвійний проліт) можна лишити і для люку (як варіант)

711901073_181437358_2.jpg.3d50d46d614f8cebfa076bc2a8aea623.jpg.c47a9a4d976b5b9bcea64be84a6e2d612.thumb.jpg.83a93c562c638dcb7cb349e5f4ae1e8b.jpg

Посилання на коментар

13 минут назад, Vstar сказал:

Перепровірте чи в такому положені драбина розкладеться і не впреться в стіну (вікно)

слушне зауваження

Посилання на коментар

Кароч... представив брату такий варік, каже що: -"зає..." понравилось😁. Але питання з дверима в техприміщення мене турбує й досі... (чи з вітальні чи з передпокою). Ще думаю вальму робити чи двухскатку...

ввв3.jpg

Посилання на коментар

26 минут назад, denis-k сказал:

сделайте и там и там

На дверях разорится)))

Посилання на коментар

1 час назад, Nikolay Cherednichenko сказал:

"зає..." понравилось

двері в СВ з тамбуру - з серії "порадилися і зробили навпаки" ) 

1 час назад, Nikolay Cherednichenko сказал:

Ще думаю вальму робити чи двухскатку...

думайте ще з тз сонячних панелей, всі там будемо.

Посилання на коментар

12 минут назад, standov сказал:

двері в СВ з тамбуру - з серії "порадилися і зробили навпаки" ) 

Це не СВ а техприміщення. Читайте вище-я ще сумніваюсь в тому питанні.

14 минут назад, standov сказал:

думайте ще з тз сонячних панелей, всі там будемо

А це прямо дуже слушно!!! Думав про це. Дякую.

Посилання на коментар

Только что, Nikolay Cherednichenko сказал:

Це не СВ а техприміщення

всі приміщення де є унітаз (а він там у вас є наче) це СВ. СВ має бути два (мінімум), це аксіома. Тому незалежно від того що там є ще (котел, бойлер, пралка), в моєму розумінні це СВ ) СВ з входом через тамбур це фактично відсутність СВ, бо ніхто туди ходити не захоче, особливо взимку. а оскільки їх має бути 2 то шось тут не так.

Посилання на коментар

якщо отак треба залишити оті двері, то може зробити амбмарну ? там ціла стінка гуляє

image.png.2b6aebfde19e258ee55810f9987e1d20.pngimage.png.c05a877dccb10d3df877d04e2b5ceb60.png

Посилання на коментар

Только что, irina1969 сказал:

амбмарну

ІМХО амбарна має бути в амбарі ) це шумна та незручна конструкція яка не має фактично ізоляції, це погана історія майже завжди окрім амбару ну і інстаграму ) 

• Лайк 2
  • Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, standov сказал:

Тому незалежно від того що там є ще (котел, бойлер, пралка), в моєму розумінні це СВ

Ну це суб'єктивно.

3 минуты назад, standov сказал:

бо ніхто туди ходити не захоче

Не можу не погодитись)))

Посилання на коментар

5 минут назад, irina1969 сказал:

якщо отак треба залишити оті двері, то може зробити амбмарну ? там ціла стінка гуляє

image.png.2b6aebfde19e258ee55810f9987e1d20.pngimage.png.c05a877dccb10d3df877d04e2b5ceb60.png

Воно то гарно, мені подобається-але собі б не зробив таке))

Посилання на коментар

Только что, Nikolay Cherednichenko сказал:

Ну це суб'єктивно

якщо ви не хочете це робити СВ то є сенс прибрати звідти унітаз і подумати куди його поставити і іншому місці ) бо СВ має бути два! Особливо коли в вас один суміщений з душовою 

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, Nikolay Cherednichenko сказав:

Воно то гарно, мені подобається-але собі б не зробив таке))

діло смаку🤝але у Вас там 2 місця зберігання одне напроти одного,3 двері і невелике приміщення (( потім розповісте як воно по зручностях

• Хаха 1
Посилання на коментар

Только что, irina1969 сказал:

діло смаку

це більше діло досвіду, відкатав не дешеві розсувні дерево/скло двері в квартирі, це двері які не хочеться зайвий раз чіпати (бо довго та не зручно), двері які роблять від потоків повітря тиг-тиг в пройомі, двері які неможливо відкрити та закрити тихо, а якщо дуже треба то процедура схожа на роботу сапера. Але візуально гарно, питань нема ) в хаті теж поставив але вже конкретно в "амбар"(комора), там їм саме місце, там нема руху повітря, там не треба ізолювати від шуму, пофіг на шум при відкриванні умовно раз на добу. Зараз в тамбур поставив двері з автоматичним ущільнювачем знизу та по рамі, амбарним такий рівень ізоляції просто недосяжний навіть теоретично, для тамбура імхо це важливо.

• Лайк 2
Посилання на коментар

561564749_3.thumb.jpg.8420524b09f67cde36396b6f77d50c2a.jpg

Зійшлись на цьому варіанті. (бляха, шось він мені подобає, може і собі такий побудувати відзеркаливши з ліва на право-правда тераса і вітальня темнуваті можуть бути бо в мене там захід де в нього схід)

Посилання на коментар

4 часа назад, Vstar сказал:

Перепровірте чи в такому положені драбина розкладеться і не впреться в стіну (вікно)

місця більш ніж достатньо навіть.

oman.com.ua/ru/product/cherdachnaya-lestnicza-oman-mini-termo-100x70-h265-2/?_gl=1*11mccam*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=Cj0KCQjwoZbBBhDCARIsAOqMEZXtpqL_RwrkI92MdCdzd2WNRxTn2BOat4cAHWOqcZsPMnO4wn4yMAcaAiHZEALw_wcB&gbraid=0AAAAADBiJz3fuziGn-AI9FDXhp4HI-MoF

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...