standov Опубліковано: 15 травня Поділитись Опубліковано: 15 травня 20 минут назад, Nikolay Cherednichenko сказал: місця більш ніж достатньо навіть. там ще є нюанс що коли вона розкладається (та що не гармошка металева а секційна драбина) то їй потрібне місце щоб "махнути" секцією (хз як то пояснювати) і воно зазвичай більше ніж місце під розкладену, в описі має бути вся геометрія простору навколо, зайвий раз перевірити. + ще перевірте що на горищі ви не будете головою впиратися в скат коли залазити ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 15 травня Автор Поділитись Опубліковано: 15 травня 1 минуту назад, standov сказал: махнути Я зрозумів. Краще "ножничного" типу? 2 минуты назад, standov сказал: ще перевірте що на горищі ви не будете головою впиратися Думаю ні. Ну певно що у весь зріст не стану, але рачком пройду (але скільки ми на то горіще лазимо, можна взагалі дешево і сердито зробити з вулиці і не парити фаберже))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 15 травня Поділитись Опубліковано: 15 травня 1 минуту назад, Nikolay Cherednichenko сказал: Краще "ножничного" типу? хз, але здається вони дорожче ) мені здається що монопісуально, просто в драбинах є такий нюанс який варто знати 2 минуты назад, Nikolay Cherednichenko сказал: але рачком пройду а ви туди нічого затаскувати не плануєте?) бо там зазвичай склад, затаскувати дитячі санки рачком буде не вдобно і небезпечно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 15 травня Автор Поділитись Опубліковано: 15 травня 2 минуты назад, standov сказал: а ви туди нічого затаскувати не плануєте?) бо там зазвичай склад, затаскувати дитячі санки рачком буде не вдобно і небезпечно Ну шось трохи буде, якісь тлумачки з старими кольсонами, фотки і газети з молодості і діда старий патіфон (правда без бронзової труби, то ж цвєтмєт, самі розумієте)😁 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: В четвер в 08:48 Автор Поділитись Опубліковано: В четвер в 08:48 (змінено) А ось ще така "хрущоба")) чомусь захтілось спробувати розмістити тех.приміщенням кладовою біля кухні і скрити вхід в тавалєт)) Доречі маючи шафи перед туалетом і в передпокої-можна відмовитись від шаф в спальнях Змінено В п'ятницю в 07:41 користувачем Nikolay Cherednichenko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: В п'ятницю в 11:18 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 11:18 В 22.05.2025 в 11:48, Nikolay Cherednichenko сказал: А ось ще така "хрущоба" давайте на базовому рівні, у вас в проекції 11м на 8м, тобто з урахуванням стін умовно 80 квадратів, це взагалі ніразу не хрущоба, при цьому у вас 2 спальні по 16 квадратів кожна (на око) і 1 СВ "фіг знає де". У вас якась фобія унітазів?) 1. СВ *має* бути два, точка. ) 2. Спальні по 16 квадратів це історія для великих будинків, ви 90% активного часу живете в вітальні а не спальнях. Велика вітальня має сенс, великі спальні - ні. 3. СВ це чи не найпопулярніше місце в будинку по кількості заходів/виходів, не треба його ховати в якийсь куток, тамбур і тп. Коли у вас їх два ви можете один зробити "оперативним" (поруч) інший "гостьовим"(подалі) я до того що у вас завеликі спальні для такого будинку і лише один СВ, вирішить спочатку ці "проблеми" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: В п'ятницю в 12:02 Автор Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 12:02 21 минуту назад, standov сказал: СВ *має* бути два, точка Та шо ж такоє, шо за радікалізм))) 22 минуты назад, standov сказал: Спальні по 16 квадратів це історія для великих будинків, ви 90% активного часу живете в вітальні а не спальнях. Велика вітальня має сенс, великі спальні - ні. Нема там 16 квадратів (першому були 14 квадратів з шафами а на цьому однокакальному 13 (12,7)) 25 минут назад, standov сказал: "оперативним" Хєррасє, пА вАєнному прямо)) 26 минут назад, standov сказал: У вас якась фобія унітазів? Я на унітазі дуже голосно співаю, особливо приспіви (спеціально підлаштовую під процес) Якщо серйозно: не сприймаю кімнати менші за 12 кв.м. , банально для двох повітря мало а для дитини треба ще десь гратися . Тому в моїх пошуках завжди кімнати 13-14,5 квадратів і стелі не нижчі 2,8 метри. За СВ згоден що два-це комфорт, але і один для трьох осіб-достатньо (певно що трохи знижуючи рівень комфорту-але ж ми розглядаємо бюджетне рішення). Ну і цей варіант ще не варіант-це пошук. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: В п'ятницю в 12:29 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 12:29 18 минут назад, Nikolay Cherednichenko сказал: але і один для трьох осіб-достатньо ні, один суміщений (а інакше і не роблять) СВ для сім'ї то постійні страждання які ви створили собі власними руками. Тобто ви платите свої власні гроші, думаю не прям так щоб зайві, щоб потім 30-40 років виганяти когось з душу коли вам хочеться поспівати? 18 минут назад, Nikolay Cherednichenko сказал: шо за радікалізм) так 18 минут назад, Nikolay Cherednichenko сказал: Тому в моїх пошуках завжди кімнати 13-14,5 квадратів і стелі не нижчі 2,8 метри. про стелю питань нема, низька стеля то дичина з серії 1го СВ ) в ваших пошуках ви мали велику вітальню, терасу, кухню та власне подвір'я? Ви не будете в спальнях нічого робити окрім як спати. Так дитина на якомусь етапі життя буде закриватися у власній кімнаті годинами, але для такого сценарію 12 за глаза (в умовах невеликої загальної площі звісно) 21 минуту назад, Nikolay Cherednichenko сказал: Я на унітазі дуже голосно співаю ну тоді який 1 СВ, треба мінімум дуетом(закреслено) - два. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: В п'ятницю в 12:42 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 12:42 37 хвилин тому, Nikolay Cherednichenko сказав: За СВ згоден що два-це комфорт, але і один для трьох осіб-достатньо Не достатньо, коли пожив з 2-ма СВ. Зробіть 1.5 СВ (1 повний плюс 1 тільки унітаз та умивальник) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: В п'ятницю в 12:42 Автор Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 12:42 (змінено) 24 минуты назад, standov сказал: Ви не будете в спальнях нічого робити окрім як спати. Я вашпє-то там ще лежу книжки читаю, телек дивлюся або дружина за компом цілий день працює (а ще ми там кєксом жахаємось😂) -але що про нас, будинок брату. 24 минуты назад, standov сказал: Так дитина на якомусь етапі життя буде закриватися у власній кімнаті годинами, Я думаю що на всіх етапах життя... Різниця поколінь...а потім поїде навчатися і буде робота над його власним житлом. 24 минуты назад, standov сказал: Тобто ви платите свої власні гроші, думаю не прям так щоб зайві, щоб потім 30-40 років виганяти когось з душу коли вам хочеться поспівати? Тут не можу не погодитись, певно так воно і є... Але теж з певними "але" 24 минуты назад, standov сказал: 12 за глаза Це ваш чистий суб'єктивізм. Для мене то питання вирішене і закрите. Змінено В п'ятницю в 12:54 користувачем Nikolay Cherednichenko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: В п'ятницю в 12:54 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 12:54 (змінено) 11 минут назад, Nikolay Cherednichenko сказал: Це ваш чистий суб'єктивізм. Для мене то питання вирішене і закрите. окей, питань нема, коли щось хочеться то це ок і не має сенсу сперечатися, сам такий. Значить якщо вам хочеться/потрібні великі спальні, але нема місця на другий СВ, то треба або щось прибрати або додати площі будинку. Ну не може бути 1 СВ, навіть срані таунхауси не будуть з 1 СВ. Зробіть як вище @BugSзапропонував хоч півтора. Ну це дуже базова історія навколо якої всі давно просперечалися. 11 минут назад, Nikolay Cherednichenko сказал: Але теж з певними "але" Нема там ніяких "але", два базових постулата - мінімум 2 СВ (хай душ один але точок співу має бути 2), на кожному поверху мінімум по одному. а от все інше за смаком та хотелками. Змінено В п'ятницю в 12:55 користувачем standov Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: В п'ятницю в 13:12 Автор Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 13:12 (змінено) 22 минуты назад, standov сказал: окей, питань нема, коли щось хочеться то це ок і не має сенсу сперечатися, сам такий. Значить якщо вам хочеться/потрібні великі спальні, але нема місця на другий СВ, то треба або щось прибрати або додати площі будинку. Ну не може бути 1 СВ, навіть срані таунхауси не будуть з 1 СВ. Зробіть як вище @BugSзапропонував хоч півтора. Ну це дуже базова історія навколо якої всі давно просперечалися Так, згоден. Додавати площі не треба.Просто повернути шафи в кімнати і 1,5 СВ зробити там же, змістити двері основного СВ до тех приміщення а за ними зробити туалет з рукомийником ще й з вікном на двір. Чи щось типу того, треба погратись пропорціями. Доречі особисто мені сподобалась тема з виходом з тех приміщення в кухню. Змінено В п'ятницю в 13:17 користувачем Nikolay Cherednichenko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому (змінено) В 23.05.2025 в 15:02, Nikolay Cherednichenko сказал: певно що трохи знижуючи рівень комфорту-але ж ми розглядаємо бюджетне рішення Ні фіга собі бюджетне. Скільки там у вас виходить плаща кухня+вітальня? Звісно рішення не елітне, але і на бюджетне ніяк не тягне. Краще вже там трохи відкусити (але можливо планування доведеться переробити), та зробити десь друге "місце для співу". Та й більш зручнішим по розташуванню його треба робити (щонайменше одне), щоб співати не почати, поки добіжиш )))) Якщо швидкоруч, я б перепланував хоча б так (меблю і унітази не переставляв), ну ще передпокій трохи ширше. Санвузол2 - достатньо десь метр вглибину, двері посередині, зліва унітаз, справа мийка, чи навпаки зате все зручно. А техприміщення з кухні - то зайве, як по мені. В чому сенс? P.S. До речі, тут майже так і було, тільки передпокій лівіше зробити. Але ви навіщось вирішили все, що там було гарне, поламати Змінено 21 година тому користувачем Alvalk Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 9 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 16 часов назад, Alvalk сказал: Ні фіга собі бюджетне. Скільки там у вас виходить плаща кухня+вітальня? Звісно рішення не елітне, але і на бюджетне ніяк не тягне. В вашому розумінні то має бути 4х4 і з соломи?)) 16 часов назад, Alvalk сказал: щоб співати не почати, поки добіжиш Менше в макдональдси ходити треба і менше пити Ізмаїльську бормотуху))) 16 часов назад, Alvalk сказал: А техприміщення з кухні - то зайве, як по мені. В чому сенс? Стеллаж,пральна машина-далі дофантазуйте самі. 16 часов назад, Alvalk сказал: 1.Гардеропна метр по ширині то "мегазручно" базару ноль 2.Прихожа в якій не розвернешся і крім вішалки для одягу нічого не поставиш "нраіца" 3. Сральня під носом у дитини-хай слухає "мелодію життя" 16 часов назад, Alvalk сказал: P.S. До речі, тут майже так і було, тільки передпокій лівіше зробити. Але ви навіщось вирішили все, що там було гарне, поламати Всьо єсть чулувіче, воно як основний варіант і розглядається. Дякую за вашу думку!🤝 P.S. я б скоріше розширив передпокій у вашому варіанті (і без гардеропної, просто шафа) і санвузол вже б зробив більший і з вікном. Да, змушений визнати що передпокій в вашому випадку розташований зручніше, але туалет поруч з кімнатами для мене то не ок (так, я ще і не прихильник майстер-спалень) Змінено 5 годин тому користувачем Nikolay Cherednichenko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 18 часов назад, Alvalk сказал: Ваша логіка - моє виконання... але мені так собі якщо чесно... туалєтноє настроєніє у вітальні Змінено 3 години тому користувачем Nikolay Cherednichenko 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 часов назад, Nikolay Cherednichenko сказал: 1.Гардеропна метр по ширині то "мегазручно" базару ноль 2.Прихожа в якій не розвернешся і крім вішалки для одягу нічого не поставиш "нраіца" 1. Я ж написав - с/у зробити метр (перегородку посунути), гардеробна там десь півтора вийде (розмірів на плані немає, тому приблизно прикинув). 2.Прихожа - я ж сказав, що стіну посунути вправо і буде ширша (для с/у і маленької гардеробной вистачить) Ну або зробити прихожу яку хочете, а все інше - санвузол (без гардеробної), в принципі ви нижче так і сказали 6 часов назад, Nikolay Cherednichenko сказал: 3. Сральня під носом у дитини-хай слухає "мелодію життя" Та ви, дивлюсь , Heavy Metal полюбляєте? )))) Навпаки - дитині вночі на автопілоті туди дуже зручно буде ходити. Та й вдень теж зручно, а ви можете ходити в іншу, щоб він (вона) не підслухував ))) 7 часов назад, Nikolay Cherednichenko сказал: але туалет поруч з кімнатами для мене то не ок В даному випадку не бачу проблем. А краще у брата питайте, то ж для нього. А в цілому - це ж безкоридорне рішення, тут або біля кімнати, або з вітальні, або не зручно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, Nikolay Cherednichenko сказал: Ваша логіка - моє виконання... Наче нормальний компроміс. 1 час назад, Nikolay Cherednichenko сказал: але мені так собі якщо чесно... туалєтноє настроєніє у вітальні Тоді робіть коридорне рішення. Але, як було в вашому попередньому варіанті - бігти в с/у через весь будинок по діагоналі звивистими маршрутами тільки для того, щоб узнати, що там зайнято - мені подобається набагато менше ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 16 минут назад, Alvalk сказал: Та ви, дивлюсь , Heavy Metal полюбляєте? ))) Орнув в голосіну))) 18 минут назад, Alvalk сказал: Я ж написав - с/у зробити метр (перегородку посунути), гардеробна там десь півтора вийде (розмірів на плані немає, тому приблизно прикинув 900 мм лишиться, я там розміри знаю єслі шо)) Зараз ще один варіант роблю, вже в брата питав (вірніше його дружини) їй сподобалась ідея з шафою навпроти СВ але з входом з тієї сторони де ви запропонували. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 21 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 21 хвилин тому 1 час назад, Nikolay Cherednichenko сказал: Зараз ще один варіант роблю, вже в брата питав (вірніше його дружини) їй сподобалась ідея з шафою навпроти СВ але з входом з тієї сторони де ви запропонували. Власне ось і він: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз