Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Продолжение поисков (критика и советы бывалых-приветствуется)

Nikolay Cherednichenko

Рекомендовані повідомлення

20 минут назад, Nikolay Cherednichenko сказал:

місця більш ніж достатньо навіть.

там ще є нюанс що коли вона розкладається (та що не гармошка металева а секційна драбина) то їй потрібне місце щоб "махнути" секцією (хз як то пояснювати) і воно зазвичай більше ніж місце під розкладену, в описі має бути вся геометрія простору навколо, зайвий раз перевірити.
+ ще перевірте що на горищі ви не будете головою впиратися в скат коли залазити ) 

image.thumb.png.4ea73834ee42b3823777af39d9ec2756.png

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 минуту назад, standov сказал:

махнути

Я зрозумів. Краще "ножничного" типу?

2 минуты назад, standov сказал:

ще перевірте що на горищі ви не будете головою впиратися

Думаю ні. Ну певно що у весь зріст не стану, але рачком пройду (але скільки ми на то горіще лазимо, можна взагалі дешево і сердито зробити з вулиці і не парити фаберже)))

Посилання на коментар

1 минуту назад, Nikolay Cherednichenko сказал:

Краще "ножничного" типу?

хз, але здається вони дорожче ) мені здається що монопісуально, просто в драбинах є такий нюанс який варто знати

2 минуты назад, Nikolay Cherednichenko сказал:

але рачком пройду

а ви туди нічого затаскувати не плануєте?) бо там зазвичай склад, затаскувати дитячі санки рачком буде не вдобно і небезпечно

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, standov сказал:

а ви туди нічого затаскувати не плануєте?) бо там зазвичай склад, затаскувати дитячі санки рачком буде не вдобно і небезпечно

Ну шось трохи буде, якісь тлумачки з старими кольсонами, фотки і газети з молодості і діда старий патіфон (правда без бронзової труби, то ж цвєтмєт, самі розумієте)😁

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

А ось ще така "хрущоба")) чомусь захтілось спробувати розмістити  тех.приміщенням  кладовою біля кухні і скрити вхід в тавалєт))

134690770_6.thumb.jpg.f046f9b2c5f435a24b4dfb2bd67f40b3.jpg

Доречі маючи шафи перед туалетом і в передпокої-можна відмовитись від шаф в спальнях

Змінено користувачем Nikolay Cherednichenko
Посилання на коментар

В 22.05.2025 в 11:48, Nikolay Cherednichenko сказал:

А ось ще така "хрущоба"

давайте на базовому рівні, у вас в проекції 11м на 8м, тобто з урахуванням стін умовно 80 квадратів, це взагалі ніразу не хрущоба, при цьому у вас 2 спальні по 16 квадратів кожна (на око) і 1 СВ "фіг знає де". У вас якась фобія унітазів?)

1. СВ *має* бути два, точка. )
2. Спальні по 16 квадратів це історія для великих будинків, ви 90% активного часу живете в вітальні а не спальнях. Велика вітальня має сенс, великі спальні - ні.
3. СВ це чи не найпопулярніше місце в будинку по кількості заходів/виходів, не треба його ховати в якийсь куток, тамбур і тп. Коли у вас їх два ви можете один зробити "оперативним" (поруч) інший "гостьовим"(подалі)

я до того що у вас завеликі спальні для такого будинку і лише один СВ, вирішить спочатку ці "проблеми"

• Лайк 1
Посилання на коментар

21 минуту назад, standov сказал:

СВ *має* бути два, точка

Та шо ж такоє, шо за радікалізм)))

22 минуты назад, standov сказал:

Спальні по 16 квадратів це історія для великих будинків, ви 90% активного часу живете в вітальні а не спальнях. Велика вітальня має сенс, великі спальні - ні.

Нема там 16 квадратів (першому були 14  квадратів з шафами а на цьому однокакальному 13 (12,7))

25 минут назад, standov сказал:

"оперативним"

Хєррасє, пА вАєнному прямо))

26 минут назад, standov сказал:

У вас якась фобія унітазів?

Я на унітазі дуже голосно співаю, особливо приспіви (спеціально підлаштовую під процес)

Якщо серйозно: не сприймаю кімнати менші за 12 кв.м. , банально для двох повітря мало а для дитини треба ще десь гратися . Тому в моїх пошуках завжди кімнати 13-14,5 квадратів і стелі не нижчі 2,8 метри.

За СВ згоден що два-це комфорт, але і один для трьох осіб-достатньо (певно що трохи знижуючи рівень комфорту-але ж ми розглядаємо бюджетне рішення). Ну і цей варіант ще не варіант-це пошук.

Посилання на коментар

18 минут назад, Nikolay Cherednichenko сказал:

але і один для трьох осіб-достатньо

ні, один суміщений (а інакше і не роблять) СВ для сім'ї то постійні страждання які ви створили собі власними руками. Тобто ви платите свої власні гроші, думаю не прям так щоб зайві, щоб потім 30-40 років виганяти когось з душу коли вам хочеться поспівати? 

шо за радікалізм)

так

Тому в моїх пошуках завжди кімнати 13-14,5 квадратів і стелі не нижчі 2,8 метри.

про стелю питань нема, низька стеля то дичина з серії 1го СВ ) в ваших пошуках ви мали велику вітальню, терасу, кухню та власне подвір'я? Ви не будете в спальнях нічого робити окрім як спати. Так дитина на якомусь етапі життя буде закриватися у власній кімнаті годинами, але для такого сценарію 12 за глаза (в умовах невеликої загальної площі звісно)

21 минуту назад, Nikolay Cherednichenko сказал:

Я на унітазі дуже голосно співаю

ну тоді який 1 СВ, треба мінімум дуетом(закреслено) - два.

Посилання на коментар

37 хвилин тому, Nikolay Cherednichenko сказав:

За СВ згоден що два-це комфорт, але і один для трьох осіб-достатньо

Не достатньо, коли пожив з 2-ма СВ. Зробіть 1.5 СВ (1 повний плюс  1 тільки унітаз та умивальник)

• Лайк 4
Посилання на коментар

24 минуты назад, standov сказал:

Ви не будете в спальнях нічого робити окрім як спати.

Я вашпє-то там ще лежу книжки читаю, телек дивлюся або дружина за компом цілий день працює (а ще ми там кєксом жахаємось😂) -але що про нас, будинок брату.

Так дитина на якомусь етапі життя буде закриватися у власній кімнаті годинами,

Я думаю що на  всіх етапах життя... Різниця поколінь...а потім поїде навчатися і буде робота над його власним житлом.

Тобто ви платите свої власні гроші, думаю не прям так щоб зайві, щоб потім 30-40 років виганяти когось з душу коли вам хочеться поспівати? 

Тут не можу не погодитись, певно так воно і є... Але теж з певними "але"

12 за глаза

Це ваш чистий суб'єктивізм. Для мене то питання вирішене і закрите.

Посилання на коментар

11 минут назад, Nikolay Cherednichenko сказал:

Це ваш чистий суб'єктивізм. Для мене то питання вирішене і закрите.

окей, питань нема, коли щось хочеться то це ок і не має сенсу сперечатися, сам такий. Значить якщо вам хочеться/потрібні великі спальні, але нема місця на другий СВ, то треба або щось прибрати або додати площі будинку.
Ну не може бути 1 СВ, навіть срані таунхауси не будуть з 1 СВ. Зробіть як вище @BugSзапропонував хоч півтора. Ну це дуже базова історія навколо якої всі давно просперечалися.

11 минут назад, Nikolay Cherednichenko сказал:

Але теж з певними "але"

Нема там ніяких "але", два базових постулата - мінімум 2 СВ (хай душ один але точок співу має бути 2), на кожному поверху мінімум по одному. а от все інше за смаком та хотелками.

Змінено користувачем standov
Посилання на коментар

22 минуты назад, standov сказал:

окей, питань нема, коли щось хочеться то це ок і не має сенсу сперечатися, сам такий. Значить якщо вам хочеться/потрібні великі спальні, але нема місця на другий СВ, то треба або щось прибрати або додати площі будинку.
Ну не може бути 1 СВ, навіть срані таунхауси не будуть з 1 СВ. Зробіть як вище @BugSзапропонував хоч півтора. Ну це дуже базова історія навколо якої всі давно просперечалися

Так, згоден.

Додавати площі не треба.Просто повернути шафи в кімнати  і 1,5 СВ зробити там же, змістити двері основного СВ  до тех приміщення а за ними зробити туалет з рукомийником ще й з вікном на двір. Чи щось типу того, треба погратись пропорціями.

Доречі особисто мені сподобалась тема з виходом з тех приміщення в кухню.

Посилання на коментар

В 23.05.2025 в 15:02, Nikolay Cherednichenko сказал:

певно що трохи знижуючи рівень комфорту-але ж ми розглядаємо бюджетне рішення

Ні фіга собі бюджетне. Скільки там у вас виходить плаща кухня+вітальня? Звісно рішення не елітне, але і на бюджетне ніяк не тягне.

Краще вже там трохи відкусити (але можливо планування доведеться переробити), та зробити десь друге "місце для співу".

Та  й більш зручнішим по розташуванню його треба робити (щонайменше одне), щоб співати не почати, поки добіжиш ))))

Якщо швидкоруч, я б перепланував хоча б  так (меблю і унітази не переставляв), ну ще передпокій трохи ширше.  Санвузол2 - достатньо  десь метр  вглибину, двері посередині, зліва унітаз, справа мийка, чи навпаки
зате все зручно.

А техприміщення з кухні - то зайве, як по мені. В чому сенс?

image.png.49e7bcd3eeece99ee565308bc60b1bad.png

P.S. До речі, тут майже так і було, тільки передпокій лівіше зробити. Але ви навіщось вирішили все, що там було гарне, поламати 

Змінено користувачем Alvalk
Посилання на коментар

16 часов назад, Alvalk сказал:

Ні фіга собі бюджетне. Скільки там у вас виходить плаща кухня+вітальня? Звісно рішення не елітне, але і на бюджетне ніяк не тягне.

В вашому розумінні то має бути 4х4 і з соломи?))

щоб співати не почати, поки добіжиш

Менше в макдональдси ходити треба і менше пити Ізмаїльську бормотуху)))

А техприміщення з кухні - то зайве, як по мені. В чому сенс?

Стеллаж,пральна машина-далі дофантазуйте самі.

1.Гардеропна метр по ширині то "мегазручно" базару ноль

2.Прихожа в якій не розвернешся і крім вішалки для одягу нічого не поставиш  "нраіца"

3. Сральня під носом у дитини-хай слухає "мелодію життя"

P.S. До речі, тут майже так і було, тільки передпокій лівіше зробити. Але ви навіщось вирішили все, що там було гарне, поламати

Всьо єсть чулувіче, воно як основний варіант і розглядається.

Дякую за вашу думку!🤝

P.S. я б скоріше розширив передпокій у вашому варіанті (і без гардеропної, просто шафа) і санвузол вже б зробив більший і з вікном. Да, змушений визнати що передпокій в вашому випадку розташований зручніше, але туалет поруч з кімнатами для мене то не ок (так, я ще і не прихильник майстер-спалень)

Посилання на коментар

18 часов назад, Alvalk сказал:

Ваша логіка - моє виконання...

709939328_7.thumb.jpg.1657e0263b3fb747afcf4f96a4e9cb7f.jpg

але мені так собі якщо чесно... туалєтноє настроєніє у вітальні

• Лайк 1
Посилання на коментар

6 часов назад, Nikolay Cherednichenko сказал:

1.Гардеропна метр по ширині то "мегазручно" базару ноль

2.Прихожа в якій не розвернешся і крім вішалки для одягу нічого не поставиш  "нраіца"

1. Я ж написав - с/у зробити метр (перегородку посунути), гардеробна там десь півтора вийде (розмірів на плані немає, тому приблизно прикинув). 

2.Прихожа - я ж сказав, що стіну посунути вправо і буде ширша (для с/у і маленької гардеробной вистачить)

Ну або зробити прихожу яку хочете, а все інше - санвузол (без гардеробної), в принципі ви нижче так і сказали

6 часов назад, Nikolay Cherednichenko сказал:

3. Сральня під носом у дитини-хай слухає "мелодію життя"

Та ви, дивлюсь , Heavy Metal  полюбляєте?  ))))

Навпаки - дитині вночі на автопілоті туди дуже зручно буде  ходити. Та й вдень теж зручно, а ви можете ходити в іншу, щоб він (вона) не підслухував )))

7 часов назад, Nikolay Cherednichenko сказал:

але туалет поруч з кімнатами для мене то не ок

В даному випадку не бачу проблем. А краще у брата питайте, то ж для нього.

А в цілому - це ж безкоридорне рішення, тут або  біля кімнати, або з вітальні, або не зручно

Посилання на коментар

1 час назад, Nikolay Cherednichenko сказал:

Ваша логіка - моє виконання...

Наче  нормальний компроміс.

але мені так собі якщо чесно... туалєтноє настроєніє у вітальні

Тоді робіть коридорне рішення.

Але, як було в вашому попередньому варіанті -  бігти в с/у  через весь будинок по діагоналі звивистими маршрутами тільки для того, щоб узнати, що там зайнято - мені подобається набагато менше )

• Хаха 1
Посилання на коментар

16 минут назад, Alvalk сказал:

Та ви, дивлюсь , Heavy Metal  полюбляєте?  )))

Орнув в голосіну)))

18 минут назад, Alvalk сказал:

Я ж написав - с/у зробити метр (перегородку посунути), гардеробна там десь півтора вийде (розмірів на плані немає, тому приблизно прикинув

900 мм лишиться, я там розміри знаю єслі шо))

Зараз ще один варіант роблю, вже в брата питав (вірніше його дружини) їй сподобалась ідея з шафою навпроти СВ але з входом з тієї сторони де ви запропонували. 

Посилання на коментар

Зараз ще один варіант роблю, вже в брата питав (вірніше його дружини) їй сподобалась ідея з шафою навпроти СВ але з входом з тієї сторони де ви запропонували. 

Власне ось і він:

1967721510_.thumb.jpg.cd86537a7e7d0484a4d9bbf3284da7be.jpg

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...