Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 8 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 1 час назад, standov сказал: Враховуючи що будиночок невеликий я би 1. двері в другий СВ засунув глибше по коридору + в коридорі дзеркало можна там, бо не дуже комфортно коли двері прямо в вітальню (всі знають чого пішов, запахи звуки різні і тп), коли двері далі то приміщення більш ізольоване стає. та і дві двері поруч на маленькому просторі, як на мене, давлять візуально 2. вузол двох спалень зі шкафами роблять не пряму стінку а ломану (Z), в вигляді двох ніш, куди вмонтовують шкафи. Це додаткова звукоізоляція і кімнати виглядають охайніше 3. маленький будинок, дуже сумнівна історія з двома дверима на терасу, двері то завжди дорогий та проблемний вузол, коли в вас будинок 500 квадратів то ходить зайві 10м влом, а тут то нащо стільки, я би 1 залишив За шкаф згоден. Про двері треба подумати. Про двері в тех приміщення-мені норм. Дякую Змінено 8 годин тому користувачем Nikolay Cherednichenko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз