Dmode Опубліковано: 9 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2024 9 годин тому, Vikctor сказав: Якщо хтось з присутніх тут знайде для себе потрібний сканер, то поділіться посиланням. apkpure.com/lifepoqr-battery-qr-scanner/com.touliloup.batteryqrdecoder#google_vignette 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 9 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2024 (змінено) 11 хвилин тому, Dmode сказав: Якщо б я не бачив як виглядають комірки з оригінальними терміналами, які "по легенді" нкон отримує напряму з Еве, то я би теж подумав що ці нові. Але ці з неоригінальними терміналами навареними невідомо де, і це признає Нкон, хоча оплачено за оригінальні термінали. Та з переклеєними верхніми та нижніми чорними плівками (про це ще не питав). Причому переклеєними похабно десь в гаражі. Зі всіх сторін стирчить павутиння клею, на ваших фотках теж цей клей стирчить. Так нові комірки не повинні виглядати. Я після розпаковки першої коробки почав знімати розпаковку наступних. Нічого не здував і не змітав. Більше того, на бокових гранях кожної комірки на синій плівці є сліди якихось ремнів, якщо подивитись на відблиск. Схоже що вони стояли в якихось збірках і були стиснені якимись ременями. Як на мене ми отримали в цій партії товар який дуже дурно пахне. Ну у меня следов ремней небыло, но клей был. И я все просканировал и все были "новые" грейд А Можете снять верхнюю черную наклейку посмотреть следы стирания кода. Я думаю они именно такие новые и будут, а чистенькие - точно со сборки) но хз. Держат заряд они явно лучше заводской батарейки (от кепворз) и объем точно больше 314 Да и сопротивлению все 16 шт были +- 0.01мОм и в пределе даташита. Змінено 9 вересня 2024 користувачем ЯД 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 9 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2024 Кстати дата производства у моих мб31 была первое марта 2024. Не думаю что их успели поюзать. А лф105 - 18 мая 2024 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 9 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2024 11 хвилин тому, ЯД сказав: И я все просканировал и все были "новые" грейд А До кодів питань немає. Все буцімто нове. Але набити потрібний код не бачу проблеми. 13 хвилин тому, ЯД сказав: Да и сопротивлению все 16 шт были +- 0.01мОм и в пределе даташита. По опору теж Ок. 20 - 21 мОм, це просто означає що перед продажем їх посортували. 15 хвилин тому, ЯД сказав: а чистенькие - точно со сборки Не знаю якою логікою ви керуєтесь. Маю партію 230 комірок з оригінальними Евівськими терміналами з стальними втулками. Там все ідеально ніяких наклейок, міток маркером, слідів від ремнів, ніякого клею ніде не стирчить. Ось їх можна назвати новими. 16 хвилин тому, ЯД сказав: Можете снять верхнюю черную наклейку посмотреть следы стирания кода. Спробую пізніше. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 9 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2024 (змінено) 12 хвилин тому, Dmode сказав: знаю якою логікою ви керуєтесь Та просто - новая линия, все гребут, все спешат. И эти мб явно не для сборок (потому и терминалов сразу нет от ив). Возможно они без пленки выходят а пакуют хз где. Как и наваривают терминалы. Кстати иногда немного не соосно (но перемычкам не мешает, может в пределах допуска) Хотя пленка и терминалы меня тоже смутили, я ожидал, как вы описали 280 - синие блестящие. Змінено 9 вересня 2024 користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 9 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2024 2 хвилини тому, ЯД сказав: И эти мб явно не для сборок (потому и терминалов сразу нет от ив) Так я замовляв LF304 з заводськими терміналами, саме через оригінальні термінали. А приїхав якийсь сторонній колгосп. Nkon "включив дурника". 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 9 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2024 Тільки що, Dmode сказав: Так я замовляв LF304 з заводськими терміналами, саме через оригінальні термінали. А приїхав якийсь сторонній колгосп. Nkon "включив дурника". Ааа, у вас 304. Ночь, один глаз спит). По описанию прям как 314 поклеены. Да, по письму съезжают. Ну тут разве что проверить сколько в них ампер, в новых всегда больше номинала Но я от люкспавера больше разочаровался по работе, хоть он и весь внешне красивый. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 (змінено) 9 хвилин тому, ЯД сказав: Ну тут разве что проверить сколько в них ампер, в новых всегда больше номинала Ємність можна перевірити. Але головний меседж в тому, що отримано товар походження якого є сумнівним через колгоспність виконання та невідповідність опису на сайті продавця. Може то якісь бу нвіжени перемарковані чи щось таке... Нові комірки точно не повинні бути в клею в стилі "срали-мазали". Тобто це яскраве свідчення того, що Nkon може продавати продукт "з запашком" під видом нового, і нічого з тим не зробиш. Бо немає арбітра через якого можна ініціювати спір. Змінено 10 вересня 2024 користувачем Dmode 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 15 хвилин тому, ЯД сказав: Но я от люкспавера больше разочаровался по работе, хоть он и весь внешне красивый. Аналогічно. Думав то вже буде варіант поставив та забув. А по факту знову дитячий конструктор який треба допилювати зі всіх сторін. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 (змінено) Так ви замовили по 2шт як я бачу на фото. Це означає що якийсь Джон на нконі взяв пачку з 4 заводських, розпакував, і в процесі перепаковки наставив відбитків, може десь їх переносив підручними засобами типу ременів, може зберігав в брудному гаражі якийсь час, і в результаті оці дрібні нюанси. Єдине що термінали непонятно чому як в мб31 без втулки. В мене в заводських пачках по 4 шт все було в ідеалі без жодних слідів і відбитків. Скоро інша партія енвіжинів і мб31 приїде, побачим. Змінено 10 вересня 2024 користувачем vovarpd Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 (змінено) Ага, і ще старанно переклеював плівку засравщи все клеєм. 1 година тому, vovarpd сказав: Це означає що якийсь Джон на нконі взяв пачку з 4 заводських Навряд. Вище є відповідь Nkon, де вони пояснюють що буцімто зрозуміли що комірки з НЕоригінальними терміналами вже після продажу. Звідси можна зробити висновок що нічого Джон не робив. А просто перенаправив коробки споживачам. 1 година тому, vovarpd сказав: В мене в заводських пачках по 4 шт все було в ідеалі без жодних слідів і відбитків. В мене LF230 приїжджали і по 4 і по 2. І все було ідеально, причепитись нема до чого. Змінено 10 вересня 2024 користувачем Dmode Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 (змінено) дел Змінено 10 вересня 2024 користувачем igorrius Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 10 вересня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 7 часов назад, Dmode сказал: Якщо б я не бачив як виглядають комірки з оригінальними терміналами, які "по легенді" нкон отримує напряму з Еве, то я би теж подумав що ці нові. А як виглядають нові комірки з оригінальними терміналами? Фото ж є для порівняння? Чи хоча б опишіть. 7 часов назад, Dmode сказал: Зі всіх сторін стирчить павутиння клею, на ваших фотках теж цей клей стирчить. Так нові комірки не повинні виглядати. Чому клей тільки у випадку переклеювання? Оригінальна термоусадка йде без клею? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 10 вересня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 7 часов назад, Dmode сказал: ... Маю партію 230 комірок з оригінальними Евівськими терміналами з стальними втулками. Там все ідеально ніяких наклейок, міток маркером, слідів від ремнів, ніякого клею ніде не стирчить. Ось їх можна назвати новими. І у підсумку вони роздулися при дуже обережному користуванні зі значно нижчими струмами заряджання/розряджання за 0,5С, хоча для 230 по даташиту наче 1С припустимо, якщо вірно пам'ятаю. Давайте подивимось як ці себе поводитимуть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 10 вересня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 6 часов назад, ЯД сказал: ...Но я от люкспавера больше разочаровался по работе, хоть он и весь внешне красивый. Від батареї? А що з нею не так? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 (змінено) 59 хвилин тому, Vikctor сказав: А як виглядають нові комірки з оригінальними терміналами? Фото ж є для порівняння? Чи хоча б опишіть. Ось моя претензія на Nkon. В оригінальних терміналах присутня стальна муфта, в неоригінальних різьба нарізана в тілі алюмінію. Ось ще фото комірки LF230 з отриманих місяць тому, разом з коміркою LF304 отримананою вчора. Полоси на торцях, які видно лише під певним кутом. Якщо спеціально не перевірити не побачите. В 230 все чисто під будь-якими кутами. В оригінальних ніде не побачите ніяких шмарклів клею, на відміну від отриманих. 59 хвилин тому, Vikctor сказав: Чому клей тільки у випадку переклеювання? Оригінальна термоусадка йде без клею? Не знаю. Можливо в оригіналі ця плівка іде як скотч. А навіть якщо і з клеєм, то жодних місць де він виступає немає. 46 хвилин тому, Vikctor сказав: І у підсумку вони роздулися Роздулися TAFEL яким понад рік. A LF230 нові ще в коробках лежать, отримані в попередньому місяці. Змінено 10 вересня 2024 користувачем Dmode 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 40 хвилин тому, Vikctor сказав: хоча для 230 по даташиту наче 1С припустимо, якщо вірно пам'ятаю В мене такі самі і там отак. Недуже ясно чи MAX означає що це можна так розряжати безпечно і довготривало. Ніби написано continuous 1C, але тоді неясно нащо взагалі вказано 0.5С standard. Треба напевно підняти в себе ліміти до 1C, так розумію при відносно коротких навантаженнях все буде ОК. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 (змінено) 2 години тому, Dmode сказав: В мене LF230 приїжджали і по 4 і по 2. І все було ідеально, причепитись нема до чого. А коробку та що на 2 ячейки можете детальніше сфоткати? Просто цікаво чи то заводська зі всіма штрихкодами написами і т.п. MB31 до мене приїжджали в ідеалі в коробках по 4 точно такі ж самі як і LF230. Незважаючи на те що там написано що термінали приварює стороння фабрика і якраз вона теоретчино могла б наляпати клею, десь пошкодити термосусадку і т.п. Трохи дивно що такий стан отих 304. Змінено 10 вересня 2024 користувачем vovarpd Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 (змінено) 14 хвилин тому, vovarpd сказав: А коробку та що на 2 ячейки можете детальніше сфоткати? Просто цікаво чи то заводська зі всіма штрихкодами написами і т.п. Без наклейок взагалі. Всередині розрізана навпіл рожева поліетиленова піна з коробки на 4шт. На фото вище 230 комірка якраз з такої коробки. 14 хвилин тому, vovarpd сказав: теоретчино могла б наляпати клею Кожен рух коштує грошей. Питання (риторичне напевно), для чого на нових комірках маніпуляції з переклеюванням нижніх та верхніх чорних плівок... Змінено 10 вересня 2024 користувачем Dmode Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 55 хвилин тому, Vikctor сказав: Від батареї? А що з нею не так? Ячейками на оборот доволен. Хотя внешне выглядели как Дмод описывает и первое впечатление не очь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 18 хвилин тому, vovarpd сказав: неясно нащо взагалі вказано 0.5С standard. Стандарт це режим в якому декларується к-сть циклів. А ваші комірки можна грузити і більшим струмом. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 (змінено) Раз уж почали жалітися, то і я продовжу. Замовив 16 шт LF280K. Отримав 4 комірки з 16 не відповідної якості: - один з відламаною клемою - один вдарений, та вм'ятим кутом (наче корпус не розгеметизувався) - дві не тої моделі (72173207 280Ah - LiFePO4 - 3.2V B - grade) Подавець зразу пішов на зустріч, та вирішили так: - клему я відправив на приварку лазером у Боярку (вартість продавець компенсує) - 72173207 280Ah - LiFePO4 - 3.2V B - grade я викупив з суттевою знижкою (вже продав на olx) - продавець вже відправив 3 шт нових LF280K Новой поштою ( замість не тих 2 шт та вдареного) По теорії верогідності такого не може бути щоб 25% браку. Але маємо що маємо(( Спойлер Змінено 10 вересня 2024 користувачем Gitan 7 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 10 вересня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 2 минуты назад, ЯД сказал: Ячейками на оборот доволен. Хотя внешне выглядели как Дмод описывает и первое впечатление не очь Та я стосовно комірок спокійний. Так, щось там нкон навіщось (захмарний попит) нахомутав трішки, але впевнений що все в межах заявлених допусків. На 304 комірки початково найменша кількість циклів - 4000 до 80%. Я запитував чим само від люкспавер ви незадоволені? Батареєю чи інвертором? 23 минуты назад, vovarpd сказал: А коробку та що на 2 ячейки можете детальніше сфоткати? Просто цікаво чи то заводська зі всіма штрихкодами написами і т.п. А яким чином вона буде заводською, акщо виробник початково пакує їх по 4 комірки, а я та пан Dmode замовили по 2 комірки на особу? Паролоновий захист нкон порізав на дві частини, але ж з коробкою так не зробиш. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 3 хвилини тому, Gitan сказав: Раз уж почали жалітися, то і я продовжу. Замовив 16 шт LF280K. Отримав 4 комірки з 16 не відповідної якості: - один з відламаною клемою - один вдарений, та вм'ятим кутом (наче корпус не розгеметизувався) - дві не тої моделі (72173207 280Ah - LiFePO4 - 3.2V B - grade) Подавець зразу пішов на зустріч, та вирішили так: - клему я відправив на приварку лазером у Боярку (вартість продавець компенсує) - 72173207 280Ah - LiFePO4 - 3.2V B - grade я викупив з суттевою знижкою (вже продав на olx) - продавець вже відправив 3 шт нових LF280K Новой поштою ( замість не тих 2 шт та вдареного) По теорії верогідності такого не може бути щоб 25% браку. Але маємо що маємо(( Приховати вміст Жесть. Это при доставке так? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 1 хвилину тому, Vikctor сказав: запитував чим само від люкспавер ви незадоволені? Батареєю чи інвертором? Инвертором. Свестит, настройки через ж (через кнопки на инверторе) и отсутствие описания, донгл этот... коды инсталлятора 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз