Vikctor Опубліковано: В неділю в 13:19 Автор Поділитись Опубліковано: В неділю в 13:19 5 часов назад, msgarry сказал: По одній можна. 😀 Знати б ще навіщо... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 7 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Дуже довго відбувається з'єднання з бмс. Навіть стоячи поряд з акб на це потрібно мінімум хвилина. Іноді більше. Іноді втомлююся чекати і перезавантажую телефон. Невпевнене з'єднання блютус при старті. Далі норм. У всіх таке чи то мені непощастило з бмс? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Тільки що, Vikctor сказав: У всіх таке чи то мені непощастило з бмс? Мабуть, не пощастило... В мене 5 штук різних БМС (інвертори, скутер, ББЖ) - то всі підключаються миттєво! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 2 минуты назад, Vikctor сказал: Дуже довго відбувається з'єднання з бмс. Навіть стоячи поряд з акб на це потрібно мінімум хвилина. Іноді більше. Іноді втомлююся чекати і перезавантажую телефон. Невпевнене з'єднання блютус при старті. Далі норм. У всіх таке чи то мені непощастило з бмс? В трех метрах от акб сразу 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 15 хвилин тому, Vikctor сказав: Навіть стоячи поряд з акб на це потрібно мінімум хвилина. Іноді більше. Іноді втомлююся чекати і перезавантажую телефон. А з інших телефонів так само? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Star1111 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 27 минут назад, Vikctor сказал: Дуже довго відбувається з'єднання з бмс. В яка БМС? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 година тому, Vikctor сказав: Дуже довго відбувається з'єднання з бмс. Навіть стоячи поряд з акб на це потрібно мінімум хвилина. Іноді більше. Іноді втомлююся чекати і перезавантажую телефон. Невпевнене з'єднання блютус при старті. Далі норм. У всіх таке чи то мені непощастило з бмс? У меня 3 разных бмс Инверторная - сразу. Обычная 200А на 16 - сразу Обычная 150А на 8 - иногда тупит. Если сразу не подружилась - ещё раз мерч и коннектится. Но часто с задержкой в пару сек Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 5 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 часа назад, Dmode сказал: А з інших телефонів так само? Не знаю. Одну бмс можна прописати на різних телефонах? Бо я ще не пробував. Якщо що то телефон доволі свіжий - презентація була навесні. Я постійно користуюся бездротовими навушникамі - все чудово конектится. 2 часа назад, Star1111 сказал: В яка БМС? Інверторна 2А200А В мене від бмс залишилось два шнури. один блакитний комутаційний для з'єднання наприклад з ноутом, а другий на фото. Не знаю від чого він, але це ж не антена для блютус?))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 11 хвилин тому, Vikctor сказав: Інверторна 2А200А 1. це кабель сухих контактів, призначення реле в додатку налаштовується. 2. блютуз буває отак підключається, це норм 3. налагодьте звязок бмс з інвертором, поки не наробили проблем собі 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 4 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) В мене сьогодні був перший повноцінний пуск інвертору. Повноцінний в тому сенсі що нарешті з допомогою форуму нарешті вдалося змусити його почати заряджати акб. Години через 2 подивився - заряджання припинилося. БМС показує таке: Мене безумовно гріє, що навіть не досягнув межі початку активного балансування комірки ідеально однаково заряджені. Хоча і на старті різниця була в тисячних. Може хто побачить по налаштуваннях бмс - чому інвертор припинив заряджання. В тому сенсі, що я не знаю хто дав команду на зупинку - інвертор чи бмс, бо вони наразі наче не бачать один одного. Хочу хоча б виключити бмс. В тому сенсі щоб зрозуміти що команду стоп дав інвертор. Нижче мої основні налаштування. Увімкнутий плаваючий режим заряджання. Схоже таки бмс зупинила заряджання по перезаряду першой комірки. І де в моїх налаштуваннях такий низкий показник перезаряду.... Змінено 4 години тому користувачем Vikctor Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 4 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 4 години тому 9 минут назад, yur43 сказал: 3. налагодьте звязок бмс з інвертором, поки не наробили проблем собі Намагаюся зрозуміти як... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 35 хвилин тому, Vikctor сказав: В мене сьогодні був перший повноцінний пуск інвертору. Повноцінний в тому сенсі що нарешті з допомогою форуму нарешті вдалося змусити його почати заряджати акб. Години через 2 подивився - заряджання припинилося. БМС показує таке: Мене безумовно гріє, що навіть не досягнув межі початку активного балансування комірки ідеально однаково заряджені. Хоча і на старті різниця була в тисячних. Може хто побачить по налаштуваннях бмс - чому інвертор припинив заряджання. В тому сенсі, що я не знаю хто дав команду на зупинку - інвертор чи бмс, бо вони наразі наче не бачать один одного. Хочу хоча б виключити бмс. В тому сенсі щоб зрозуміти що команду стоп дав інвертор. Нижче мої основні налаштування. Увімкнутий плаваючий режим заряджання. Схоже таки бмс зупинила заряджання по перезаряду першой комірки. І де в моїх налаштуваннях такий низкий показник перезаряду.... В логах это событие было почти 11 часов назад. Если сейчас работает без коннекта - посмотрите какое напряжение видит на батарее инвертор и до какого у него установлено заряжать. Похоже что стопнул инвертор, а не бмс Пс То что типа дисбаланса нет - это фигня. Увидеть при зарядке ближе к полной. В спокойном состоянии там не будет расхождения особо Змінено 4 години тому користувачем ЯД 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому 11 минут назад, ЯД сказал: В логах это событие было почти 11 часов назад. Если сейчас работает без коннекта - посмотрите какое напряжение видит на батарее инвертор и до какого у него установлено заряжать. Похоже что стопнул инвертор, а не бмс Пс То что типа дисбаланса нет - это фигня. Увидеть при зарядке ближе к полной. В спокойном состоянии там не будет расхождения особо Вже розібрався. В сенсі знов підказали в інверторной темі. Інвертор з бмс бачать один одного і чудово розуміються. Схоже інвертор стопорнув по досягненню 90% ємності. І це чудово, бо наче для інвертору недобре, якщо вирубається батарея під час її завантаження/розвантаження. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 хвилини тому, Vikctor сказав: наче для інвертору недобре, якщо вирубається батарея під час її завантаження/розвантаження. Інвертору як раз однаково. А батарейці - важливо припинити роботу за межами робочого діапазону напруги комірки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 минуты назад, yur43 сказал: Інвертору як раз однаково. А батарейці - важливо припинити роботу за межами робочого діапазону напруги комірки. За комірками уважно стежить бмс і в будь-якому випадку не дозволить вискочити за межи налаштувань, якщо вона не зламана безумовно. А ось стосовно інвертора чув не раз, що раптова зупинка работи акб в режимі де вона повинна бути, чи не головна причина його виходу зі строю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Тільки що, Vikctor сказав: раптова зупинка работи акб в режимі де вона повинна бути, чи не головна причина його виходу зі строю. ні 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому Только что, yur43 сказал: ні Ну і чудово тоді. Я тільки за. Раптом колись запобіжник вимкне акб. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому при цій напрузі нема 90 відсотків soc. у кращому випадку 70 ... з цією бмс для коректного soc необхідно заряджати постійно до soc 100. інакше у вас показник soc буде показувати що завгодно крім правильної інформації , що зараз і відбуваеться . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Не постоянно, но регулярно. Чтобы счётчик Ач корректировался, особенно при режиме ожидания, когда бмс не ловит маленькие токи Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) встановити налаштування як тут і заряджати до 100 відсотків завжди без ніякої шкоди для АКБ. зарядка lifepo4 до 90 погана ідея. тому що важко їх вирахувати. off-grid-garage.com/my-settings/ Змінено 2 години тому користувачем Александр Аврамчук Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому 12 минут назад, Александр Аврамчук сказал: при цій напрузі нема 90 відсотків soc. у кращому випадку 70 ... з цією бмс для коректного soc необхідно заряджати постійно до soc 100. інакше у вас показник soc буде показувати що завгодно крім правильної інформації , що зараз і відбуваеться . Заряджання припинив інвертор, бо в ньому я встановив обмеження 90%. В налаштуваннях бмс наче такого обмеження немає. В будь-якому разі сьогодні вже нічого змінювати не хочу, а в подальшому зрозуміло будуть нові налаштування. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 минуту назад, Александр Аврамчук сказал: встановити налаштування як тут і заряджати до 100 відсотків завжди без ніякої шкоди для АКБ. off-grid-garage.com/my-settings/ Так я в нього все і змавпував. тільки не зі скріну а з відео чергового. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, Vikctor сказав: Заряджання припинив інвертор, бо в ньому я встановив обмеження 90%. В налаштуваннях бмс наче такого обмеження немає. В будь-якому разі сьогодні вже нічого змінювати не хочу, а в подальшому зрозуміло будуть нові налаштування. в бмс налаштування як у блогера а в інверторі до 100 відсотків. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 10 хвилин тому, Vikctor сказав: Так я в нього все і змавпував. тільки не зі скріну а з відео чергового. не все. як мінімум пункт soc 100 volt у вас інша цифра. вона як раз на це і впливае. при якій напрузі буде вважатися 100 soc і до якої напруги заряджати 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому 26 минут назад, Александр Аврамчук сказал: не все. як мінімум пункт soc 100 volt у вас інша цифра. вона як раз на це і впливае. при якій напрузі буде вважатися 100 soc і до якої напруги заряджати Якраз все. Тільки в відео цей показник він виставив 3,59 (і в мене відповідно так само), а на скріні 3,449. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз