Vikctor Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 1 час назад, МакДо сказал: Ггг. В мене немає сповіщень в телефоні про grid disconnection/restoration. А дуже б хотілося, щоб встигнути сказати дружині про застосування протоколу користування електроприладами від АКБ. Рішення є, але ціна від 2 до 3тис. мені не до вподоби. В цьому відео розписується як воно працює: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 2 хвилини тому, Vikctor сказав: Рішення є, але ціна від 2 до 3тис. мені не до вподоби. В цьому відео розписується як воно працює: Таке собі. Його можна реалізувати у стандартному застосунку. Про помилки повідомлення прилітають, а про мережу - ні. Напевно не така популярна функція у світі, куди не прилітають русняві ракети та дрони. А так то, дзвіночок дешевший) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 1 минуту назад, МакДо сказал: .... Про помилки повідомлення прилітають... Це напевно з деєклауд? Бо з солармену наче не прилітають. Хоча застосунок я напевно пізніше встановив ніж була остання помилка... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 1 хвилину тому, Vikctor сказав: Це напевно з деєклауд? Бо з солармену наче не прилітають. Хоча застосунок я напевно пізніше встановив ніж була остання помилка... Так, Cloud. В SOLARMAN без мережі на grid просто 0.00w. А там думай, чи це панелі все перекривають, чи мережі немає. Щоб швидко перевірити, чи прилітають помилки - висмикніть на 30сек кабель комунікації з АКБ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 13 хвилин тому, МакДо сказав: Так, Cloud. В SOLARMAN без мережі на grid просто 0.00w. А там думай, чи це панелі все перекривають, чи мережі немає. Щоб швидко перевірити, чи прилітають помилки - висмикніть на 30сек кабель комунікації з АКБ) Все прилітає і в клауді, і солармені. Пуш включили? Дозволи програмам на мобі дали? Бо вони можуть рубатись у фоні. І сповіщення прийдуть через 5 хв, якщо ви собі не міняли на 1 хв через сапорт. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 1 хвилину тому, beavis сказав: Все прилітає і в клауді, і солармені. Пуш включили? Дозволи програмам на мобі дали? Бо вони можуть рубатись у фоні. І сповіщення прийдуть через 5 хв, якщо ви собі не міняли на 1 хв через сапорт. Дивно, бо прилітають лише помилки з Cloud. Сповіщення з китайцями відразу перевів на 1хв. Дозволи стоять як у телефоні, так і в застосунку. Така сама бідося і у мого партнера по доставці. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 (змінено) 16 хвилин тому, МакДо сказав: Дивно, бо прилітають лише помилки з Cloud. Сповіщення з китайцями відразу перевів на 1хв. Дозволи стоять як у телефоні, так і в застосунку. Така сама бідося і у мого партнера по доставці. Ви під адміном? Моєму адмінському юзеру повідомлення у застосунку є, але як пуш не показуються. Думаю для зменшення спаму інсталяторам. Додайте ще себе як юзера, видайте йому всі права. Звичайному юзеру пуши йдуть. Цих юзерів в клауді можна потім міняти зліва зверху. У сорамені - смарт для юзерів, бізнес для інсталяторів. Повідомлення приходять мені тіки в смарті і в клауді для Користувача. Змінено 26 листопада 2024 користувачем beavis 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 6 хвилин тому, beavis сказав: Ви під адміном? Моєму адмінському юзеру повідомлення у застосунку є, але як пуш не показуються. Думаю для зменшення спаму інсталяторам. Додайте ще себе як юзера, видайте йому всі права. Звичайному юзеру пуши йдуть. Цих юзерів в клауді можна потім міняти зліва зверху. У сорамені - смарт для юзерів, бізнес для інсталяторів. Повідомлення приходять мені тіки в смарті. Якщо я правильно зрозумів по напису під аватаром)), то я не адмін. Але потім я випадково зайшов у «налаштування системи» і помітив вимкнений повзунок на Push. Піду вимкну ввідний автомат. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 1 хвилину тому, МакДо сказав: Якщо я правильно зрозумів по напису під аватаром)), то я не адмін. Але потім я випадково зайшов у «налаштування системи» і помітив вимкнений повзунок на Push. Піду вимкну ввідний автомат. Ага, користувач.. Хз тоді, мабудь шось з дозволами або фоновою активністю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 1 хвилину тому, beavis сказав: Ага, користувач.. Хз тоді, мабудь шось з дозволами або фоновою активністю Після увімкнення повзунка Push-сповіщення все запрацювало, дякую за наводку). @Vikctor я щойно зекономив 2-3тис грн) То більше рішення для великої групи осіб (офіс) 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 Тільки що, МакДо сказав: Після увімкнення повзунка Push-сповіщення Так не чесно, я думав у вас це вже є))) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 17 минут назад, МакДо сказал: Після увімкнення повзунка Push-сповіщення все запрацювало, дякую за наводку). @Vikctor я щойно зекономив 2-3тис грн) Ну шо, в гастроном ? 3 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 (змінено) 32 минуты назад, МакДо сказал: Але потім я випадково зайшов у «налаштування системи» і помітив вимкнений повзунок на Push. Щось я в себе не знаходжу такого... Змінено 26 листопада 2024 користувачем Vikctor Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 3 хвилини тому, Vikctor сказав: Щось я в себе не знаходжу такого... Потрібен Користувач, а не Адмін 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 (змінено) дурниці написав. Змінено 26 листопада 2024 користувачем Vikctor Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 Користувача можна створювати з тими ж даними, шо і адміна - імейл, моб і тд. Тіки на початку створенні вибрати Owner, а не бізнес. Простіше всього через браузер, хоча апка мож теж прокатить. Потім користувача додати до станції і видати йому всі права. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 1 час назад, beavis сказал: Все прилітає і в клауді, і солармені. Пуш включили? Дозволи програмам на мобі дали? Бо вони можуть рубатись у фоні. І сповіщення прийдуть через 5 хв, якщо ви собі не міняли на 1 хв через сапорт. А як пуш у Солармані увімкнути? Дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 4 хвилини тому, 90BCO сказав: А як пуш у Солармані увімкнути? Дякую. Для цього потрібне Солармен Смарт, туди залогінитись звичайним користувачем. Користувача можна створити просто з Солармен Бізнес - зайти на станцію - три крапки - авторизована електростанція (дивний переклад) - Кінцевий користувач - додати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 (змінено) А хтось змінював мову через сапорт як на відео? Чи всіх англійська влаштовує і ніхто не париться? Бо я думав то самому треба мучатись через свісток і ноут, а хлопець на відео тупо за запитанням отримав бажану мову. Залишилось обрати звернення між Dear,sir та Hi, bro. Змінено 26 листопада 2024 користувачем Vikctor Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 1 хвилину тому, Vikctor сказав: А хтось змінював мову через сапорт як на відео? Чи всіх англійська влаштовує і ніхто не париться? Бо я думав то самому треба мучатись через свісток і ноут, а хлопець на відео тупо за запитанням отримав бажану мову. У мене вона з'явилась в списку після оновлення ще у вересні. Але я не міняв. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 (змінено) 5 хвилин тому, Vikctor сказав: А хтось змінював мову через сапорт як на відео? Чи всіх англійська влаштовує і ніхто не париться? Бо я думав то самому треба мучатись через свісток і ноут, а хлопець на відео тупо за запитанням отримав бажану мову. Звісно. Я відразу попросив про додавання української. Але для мене то жах. Мені простіше оперувати загальноприйнятими глобальними термінами. Та і до мануалу англійською звикав. Dear support, Could you add Ukrainian language in the language pack? Inverter SN: Logger SN: Змінено 26 листопада 2024 користувачем МакДо 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 (змінено) Забийте на листи. Я вже тут колись кидав, але то треба шукати. chat.whatsapp.com/JQTsAmrgvszLCtbY89NpTB Інгліш, даєте айдішку логера і просите оновити. В робочий час зазвичай за 10 хв ви вже оновлені. Якщо страшно, то можете день понаблюдати хто шо просить) Змінено 26 листопада 2024 користувачем beavis 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 2 минуты назад, beavis сказал: В робочий час зазвичай за 10 хв ви вже оновлені. Так, я теж через них оновлювався, практично онлайн відповідають. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 Тільки що, yurriy сказав: Так, я теж через них оновлювався, практично онлайн відповідають. Деякі на ФБ за це гроші беруть. Але там лінк я не кину, бо більшість персонажів не хотів би бачити в чаті) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 16 минут назад, beavis сказал: Для цього потрібне Солармен Смарт, туди залогінитись звичайним користувачем. Користувача можна створити просто з Солармен Бізнес - зайти на станцію - три крапки - авторизована електростанція (дивний переклад) - Кінцевий користувач - додати. Оце все зробив, тепер в мене Солармен Смарт! А де ті пуш шукати, підскажіть будьласка! 3 минуты назад, beavis сказал: Деякі на ФБ за це гроші беруть. Яж в гастроном теж вже біжу....🛒 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз