Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Deye інвертори гібридні

yur43

Рекомендовані повідомлення

Ну це не проблема інтеграції, це те, що віддає інвертор. В мене однофазний, тому не можу перевірити

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

6 часов назад, shneider_vova сказал:

Ну це не проблема інтеграції, це те, що віддає інвертор. В мене однофазний, тому не можу перевірити

Может это поможет?
Modbus储能-组串-微逆宁波德业V119-20220223.pdf

Посилання на коментар

6 годин тому, professori сказав:

Це схоже на протркол від однофзної, трьохфазна дея мае іншу крнфгурацію регистрів.

Посилання на коментар

40 минут назад, k-master сказал:

Це схоже на протркол від однофзної, трьохфазна дея мае іншу крнфгурацію регистрів.

К китайцам обратитесь за протоколом для 3-х фазной Deye.

Посилання на коментар

23 часа назад, ЯД сказал:

Снова по той интеграции
Что то у меня лыжи не едут( На линиях 1 и 3 точно висят вентиляция и котел, и +- похоже. Но что тогда значение лоад павер? не общая ли должна быть?

image.thumb.png.592a8283a751f3dfd7580521ac8c72b7.png

у меня вроде все верно показывает, интеграция вроде та же github.com/davidrapan/ha-solarman

Снимок экрана 2025-01-31 в 21.07.16.png

• Лайк 2
Посилання на коментар

15 годин тому, professori сказав:

К китайцам обратитесь за протоколом для 3-х фазной Deye.

Та в мене, якщо комусь буде треба то дам.

Посилання на коментар

Хтось вкурсі китайці зарис не працюють через їхній новий рік?

Писав на сервіс деє ще 26 січня і відповіді немає. Чи вони можуть просто не надати мені відповідь?

Змінено користувачем Дмитрий Григорчук
Посилання на коментар

3 минуты назад, Дмитрий Григорчук сказал:

Хтось вкурсі китайці зарис не працюють через їхній новий рік?

Писав на сервіс деє ще 26 січня і відповіді немає. Чи вони можуть просто не надати мені відповідь?

Неделя выходной)))

• Лайк 1
Посилання на коментар

Маю практичне питання. Як показав особистий досвід під час імпорту ел.енергії з мережі при зниженні напруги нижче запрограмованого мінімуму РКН хоча б по однієї фазі (в мене октемі РКН на кожну фазу, що мало сенс до появи інвертору і геть беззмістовно наразі) і відповідно спрацюванні  цього РКН - інвертор вирубає геть усе незважаючи на рівень заряду акб. Мені це м'яко кажучі не до вподоби, але як є. А що відбувається при експорті ел.енергії якщо напруга вийшла за межі встановлені на РКН? По ідеї інвертор мав би просто припинити експорт в цей час і обрізати зайву генерацію, але теоретично я припускаю що він такі може так само все вирубити. В кого вже був відповідний досвід поділіться що відбуватиметься при такому розкладі.

Посилання на коментар

12 минут назад, Vikctor сказал:
Спойлер

Маю практичне питання. Як показав особистий досвід під час імпорту ел.енергії з мережі при зниженні напруги нижче запрограмованого мінімуму РКН хоча б по однієї фазі (в мене октемі РКН на кожну фазу, що мало сенс до появи інвертору і геть беззмістовно наразі) і відповідно спрацюванні  цього РКН - інвертор вирубає геть усе незважаючи на рівень заряду акб. Мені це м'яко кажучі не до вподоби, але як є. А що відбувається при експорті ел.енергії якщо напруга вийшла за межі встановлені на РКН? По ідеї інвертор мав би просто припинити експорт в цей час і обрізати зайву генерацію, але теоретично я припускаю що він такі може так само все вирубити.

В кого вже був відповідний досвід поділіться що відбуватиметься при такому розкладі.

В мене нема реле напруги, але іноді (вночі, після 23:00) спостерігаю теж саме: коли напруга в мережі скаче нижче 190 по фазах, то інв.вирубається і на батарею не переходить, очікує, коли напруга підніметься хоча б до 200V на фазу...

Це той випадок, коли усі почали активно юзати нічний тариф🤷‍♂️

Що роблю? Перемикаю 1-0-2 на мережу.

Вихід тільки один - стаб.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, 90BCO сказал:

В мене нема реле напруги, але іноді (вночі, після 23:00) спостерігаю теж саме: коли напруга в мережі скаче нижче 190 по фазах, то інв.вирубається і на батарею не переходить, очікує, коли напруга підніметься хоча б до 200V на фазу...

Странно у меня он просто переходит на батарею, но я правда потом опустил до 170 иначе бы пол зимы сидел на батарее, но что странно сейчас стало пооучше где то до 190 проседает но учитывая установку в 170 работает

Может это связано с равномерной нагрузкай по фазам? У меня она включена

Посилання на коментар

30 хвилин тому, Vikctor сказав:

Маю практичне питання. Як показав особистий досвід під час імпорту ел.енергії з мережі при зниженні напруги нижче запрограмованого мінімуму РКН хоча б по однієї фазі (в мене октемі РКН на кожну фазу, що мало сенс до появи інвертору і геть беззмістовно наразі) і відповідно спрацюванні  цього РКН - інвертор вирубає геть усе незважаючи на рівень заряду акб. Мені це м'яко кажучі не до вподоби, але як є. А що відбувається при експорті ел.енергії якщо напруга вийшла за межі встановлені на РКН? По ідеї інвертор мав би просто припинити експорт в цей час і обрізати зайву генерацію, але теоретично я припускаю що він такі може так само все вирубити. В кого вже був відповідний досвід поділіться що відбуватиметься при такому розкладі.

При експорті якщо вимикаєтся мережа то він просто припиняє експорт та генерує тільки на споживання.

• Лайк 1
Посилання на коментар

30 минут назад, Vikctor сказал:

інвертор вирубає геть усе незважаючи на рівень заряду акб

Треба дивитись налаштування, повинен на батарею переходити. Доки не поставив Кванти, так і було, відключав мережу та працював від батареї. 

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

16 хвилин тому, mib сказав:

Это та галочка "асиметрик фейз фидинг"?

• Лайк 1
Посилання на коментар

22 минуты назад, 90BCO сказал:

В мене це давня хвороба - по однієї фазі в холода ввечірі просідає напруга до 185-210В. На РКН встановлено 190В. Поки що з часу встановлення інвертору (жовтень) досі я сидів без світла разів 5 по 10 секунд. Встановлювати задля цього стаб як на мій смак трохи оверреакшн.

15 минут назад, mib сказал:

Забув де це встановлюється? Точно при вимкненні однієї з фаз інвертор переходить на автономний режим?

8 минут назад, k-master сказал:

При експорті якщо вимикаєтся мережа то він просто припиняє експорт та генерує тільки на споживання.

Чудово. Сподівався саме на це. Значить буду битися з перевіряючим від ДТЕК саме за нижній рівень налаштувань РКН.

7 минут назад, yurriy сказал:

Треба дивитись налаштування, повинен на батарею переходити. Доки не поставив Кванти, так і було, відключав мережу та працював від батареї. 

Кванти коштують не дешево. В цілому в мене непогана картина по напрузі. Я б навіть сказав що гріх жалітись. Крім того бачив відео, де кванти гудять і гріються під час експорту саме у зв'язці з деє.

Посилання на коментар

26 минут назад, Dalet сказал:

Треба побільше стабів, релюшок))) 

...або шукати причину в собі, так ?

• Лайк 1
Посилання на коментар

У інвертора обновочка. Як я не старався те кільце в корпусі лишити, та супер софт кабель 50мм2 ніяк не влазив з кільцем, а довгі наконечники не давали можливості до маневрів.

IMG_3170.jpeg

IMG_3171.jpeg

• Лайк 5
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 годину тому, Vikctor сказав:

інвертор вирубає геть усе незважаючи на рівень заряду акб

1 година тому, 90BCO сказав:

інв.вирубається і на батарею не переходить

Це якийсь сюр. А куди ділась функція ДБЖ?

Посилання на коментар

А у вас со стороны инвертора в эту клемму что то приходит? У меня в мануале вообще написано туда ничего не подсоеденять (да и на ней ничего нет), а землю на корпус. А на лоаде земля надо

Screenshot_20250201-175703-256.thumb.png.f9f9f100aebccd25506003217c68693d.png

• Хаха 1
Посилання на коментар

37 минут назад, МакДо сказал:

А куди ділась функція ДБЖ?

Самому цікаво.

11 минут назад, ЯД сказал:

А у вас со стороны инвертора в эту клемму что то приходит? У меня в мануале вообще написано туда ничего не подсоеденять (да и на ней ничего нет), а землю на корпус. А на лоаде земля надо

Я всюди РЕ провідник приєднав, де є відповідні клеми чи гвинт як на корпусі.

Посилання на коментар

19 хвилин тому, ЯД сказав:

Ця клема на load та гвинт на корпусі обʼєднані. Я приготувався заземляти корпус, взяв свинячий кабель 16мм2, наконечник, але не зміг нормально обжати. Тому плюнув і заземлив клему.

• Хаха 1
Посилання на коментар

32 хвилини тому, ЯД сказав:

А йомайо. Який це load? Це ж grid))) Повівся на ваше питання не глянувши.))) Якраз до load заземлення і не приєднане. 
🤣

IMG_3176.jpeg

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...