shneider_vova Опубліковано: 31 січня Поділитись Опубліковано: 31 січня Ну це не проблема інтеграції, це те, що віддає інвертор. В мене однофазний, тому не можу перевірити 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
professori Опубліковано: 31 січня Поділитись Опубліковано: 31 січня 6 часов назад, shneider_vova сказал: Ну це не проблема інтеграції, це те, що віддає інвертор. В мене однофазний, тому не можу перевірити Может это поможет? Modbus储能-组串-微逆宁波德业V119-20220223.pdf Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 31 січня Поділитись Опубліковано: 31 січня 6 годин тому, professori сказав: Может это поможет? Modbus储能-组串-微逆宁波德业V119-20220223.pdf Це схоже на протркол від однофзної, трьохфазна дея мае іншу крнфгурацію регистрів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
professori Опубліковано: 31 січня Поділитись Опубліковано: 31 січня 40 минут назад, k-master сказал: Це схоже на протркол від однофзної, трьохфазна дея мае іншу крнфгурацію регистрів. К китайцам обратитесь за протоколом для 3-х фазной Deye. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 31 січня Поділитись Опубліковано: 31 січня 23 часа назад, ЯД сказал: Снова по той интеграции Что то у меня лыжи не едут( На линиях 1 и 3 точно висят вентиляция и котел, и +- похоже. Но что тогда значение лоад павер? не общая ли должна быть? у меня вроде все верно показывает, интеграция вроде та же github.com/davidrapan/ha-solarman 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого 15 годин тому, professori сказав: К китайцам обратитесь за протоколом для 3-х фазной Deye. Та в мене, якщо комусь буде треба то дам. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дмитрий Григорчук Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого (змінено) Хтось вкурсі китайці зарис не працюють через їхній новий рік? Писав на сервіс деє ще 26 січня і відповіді немає. Чи вони можуть просто не надати мені відповідь? Змінено 1 лютого користувачем Дмитрий Григорчук Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
professori Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого 3 минуты назад, Дмитрий Григорчук сказал: Хтось вкурсі китайці зарис не працюють через їхній новий рік? Писав на сервіс деє ще 26 січня і відповіді немає. Чи вони можуть просто не надати мені відповідь? Неделя выходной))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого Маю практичне питання. Як показав особистий досвід під час імпорту ел.енергії з мережі при зниженні напруги нижче запрограмованого мінімуму РКН хоча б по однієї фазі (в мене октемі РКН на кожну фазу, що мало сенс до появи інвертору і геть беззмістовно наразі) і відповідно спрацюванні цього РКН - інвертор вирубає геть усе незважаючи на рівень заряду акб. Мені це м'яко кажучі не до вподоби, але як є. А що відбувається при експорті ел.енергії якщо напруга вийшла за межі встановлені на РКН? По ідеї інвертор мав би просто припинити експорт в цей час і обрізати зайву генерацію, але теоретично я припускаю що він такі може так само все вирубити. В кого вже був відповідний досвід поділіться що відбуватиметься при такому розкладі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого 12 минут назад, Vikctor сказал: Спойлер Маю практичне питання. Як показав особистий досвід під час імпорту ел.енергії з мережі при зниженні напруги нижче запрограмованого мінімуму РКН хоча б по однієї фазі (в мене октемі РКН на кожну фазу, що мало сенс до появи інвертору і геть беззмістовно наразі) і відповідно спрацюванні цього РКН - інвертор вирубає геть усе незважаючи на рівень заряду акб. Мені це м'яко кажучі не до вподоби, але як є. А що відбувається при експорті ел.енергії якщо напруга вийшла за межі встановлені на РКН? По ідеї інвертор мав би просто припинити експорт в цей час і обрізати зайву генерацію, але теоретично я припускаю що він такі може так само все вирубити. В кого вже був відповідний досвід поділіться що відбуватиметься при такому розкладі. В мене нема реле напруги, але іноді (вночі, після 23:00) спостерігаю теж саме: коли напруга в мережі скаче нижче 190 по фазах, то інв.вирубається і на батарею не переходить, очікує, коли напруга підніметься хоча б до 200V на фазу... Це той випадок, коли усі почали активно юзати нічний тариф🤷♂️ Що роблю? Перемикаю 1-0-2 на мережу. Вихід тільки один - стаб. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого 4 минуты назад, 90BCO сказал: В мене нема реле напруги, але іноді (вночі, після 23:00) спостерігаю теж саме: коли напруга в мережі скаче нижче 190 по фазах, то інв.вирубається і на батарею не переходить, очікує, коли напруга підніметься хоча б до 200V на фазу... Це той випадок, коли усі почали активно юзати нічний тариф🤷♂️ Що роблю? Перемикаю 1-0-2 на мережу. Вихід тільки один - стаб. Странно у меня он просто переходит на батарею, но я правда потом опустил до 170 иначе бы пол зимы сидел на батарее, но что странно сейчас стало пооучше где то до 190 проседает но учитывая установку в 170 работает Может это связано с равномерной нагрузкай по фазам? У меня она включена Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого 30 хвилин тому, Vikctor сказав: Маю практичне питання. Як показав особистий досвід під час імпорту ел.енергії з мережі при зниженні напруги нижче запрограмованого мінімуму РКН хоча б по однієї фазі (в мене октемі РКН на кожну фазу, що мало сенс до появи інвертору і геть беззмістовно наразі) і відповідно спрацюванні цього РКН - інвертор вирубає геть усе незважаючи на рівень заряду акб. Мені це м'яко кажучі не до вподоби, але як є. А що відбувається при експорті ел.енергії якщо напруга вийшла за межі встановлені на РКН? По ідеї інвертор мав би просто припинити експорт в цей час і обрізати зайву генерацію, але теоретично я припускаю що він такі може так само все вирубити. В кого вже був відповідний досвід поділіться що відбуватиметься при такому розкладі. При експорті якщо вимикаєтся мережа то він просто припиняє експорт та генерує тільки на споживання. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого 30 минут назад, Vikctor сказал: інвертор вирубає геть усе незважаючи на рівень заряду акб Треба дивитись налаштування, повинен на батарею переходити. Доки не поставив Кванти, так і було, відключав мережу та працював від батареї. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого 16 хвилин тому, mib сказав: Может это связано с равномерной нагрузкай по фазам? У меня она включена Это та галочка "асиметрик фейз фидинг"? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого Треба побільше стабів, релюшок))) 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого 22 минуты назад, 90BCO сказал: В мене нема реле напруги, але іноді (вночі, після 23:00) спостерігаю теж саме: коли напруга в мережі скаче нижче 190 по фазах, то інв.вирубається і на батарею не переходить, очікує, коли напруга підніметься хоча б до 200V на фазу... Це той випадок, коли усі почали активно юзати нічний тариф🤷♂️ Що роблю? Перемикаю 1-0-2 на мережу. Вихід тільки один - стаб. В мене це давня хвороба - по однієї фазі в холода ввечірі просідає напруга до 185-210В. На РКН встановлено 190В. Поки що з часу встановлення інвертору (жовтень) досі я сидів без світла разів 5 по 10 секунд. Встановлювати задля цього стаб як на мій смак трохи оверреакшн. 15 минут назад, mib сказал: Может это связано с равномерной нагрузкай по фазам? У меня она включена Забув де це встановлюється? Точно при вимкненні однієї з фаз інвертор переходить на автономний режим? 8 минут назад, k-master сказал: При експорті якщо вимикаєтся мережа то він просто припиняє експорт та генерує тільки на споживання. Чудово. Сподівався саме на це. Значить буду битися з перевіряючим від ДТЕК саме за нижній рівень налаштувань РКН. 7 минут назад, yurriy сказал: Треба дивитись налаштування, повинен на батарею переходити. Доки не поставив Кванти, так і було, відключав мережу та працював від батареї. Кванти коштують не дешево. В цілому в мене непогана картина по напрузі. Я б навіть сказав що гріх жалітись. Крім того бачив відео, де кванти гудять і гріються під час експорту саме у зв'язці з деє. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого 26 минут назад, Dalet сказал: Треба побільше стабів, релюшок))) ...або шукати причину в собі, так ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого 8 минут назад, 90BCO сказал: ...або шукати причину в собі, так ? О. Прогрес на ліцо 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого У інвертора обновочка. Як я не старався те кільце в корпусі лишити, та супер софт кабель 50мм2 ніяк не влазив з кільцем, а довгі наконечники не давали можливості до маневрів. 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого 1 годину тому, Vikctor сказав: інвертор вирубає геть усе незважаючи на рівень заряду акб 1 година тому, 90BCO сказав: інв.вирубається і на батарею не переходить Це якийсь сюр. А куди ділась функція ДБЖ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого А у вас со стороны инвертора в эту клемму что то приходит? У меня в мануале вообще написано туда ничего не подсоеденять (да и на ней ничего нет), а землю на корпус. А на лоаде земля надо 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого 37 минут назад, МакДо сказал: А куди ділась функція ДБЖ? Самому цікаво. 11 минут назад, ЯД сказал: А у вас со стороны инвертора в эту клемму что то приходит? У меня в мануале вообще написано туда ничего не подсоеденять (да и на ней ничего нет), а землю на корпус. А на лоаде земля надо Я всюди РЕ провідник приєднав, де є відповідні клеми чи гвинт як на корпусі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого 19 хвилин тому, ЯД сказав: А у вас со стороны инвертора в эту клемму что то приходит? У меня в мануале вообще написано туда ничего не подсоеденять (да и на ней ничего нет), а землю на корпус. А на лоаде земля надо Ця клема на load та гвинт на корпусі обʼєднані. Я приготувався заземляти корпус, взяв свинячий кабель 16мм2, наконечник, але не зміг нормально обжати. Тому плюнув і заземлив клему. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого 32 хвилини тому, ЯД сказав: А у вас со стороны инвертора в эту клемму что то приходит? У меня в мануале вообще написано туда ничего не подсоеденять (да и на ней ничего нет), а землю на корпус. А на лоаде земля надо А йомайо. Який це load? Це ж grid))) Повівся на ваше питання не глянувши.))) Якраз до load заземлення і не приєднане. 🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого Важко форуму. Глючить. Напевно під ddos атакою спостерігача. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз