Gonchik Опубліковано: 8 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 вересня 2024 17 минут назад, Vitaliy67 сказал: Если Вы а контексте ,у меня украли работу, то это не так. При определенных раскладах работа становится экономически невыгодной. Вагон времени с малым выхлопом. Я же говорю, украл у себя Ви не берете до уваги ще один чинник. Коли робиш сам для себе і тобі подобається результат - це приносить окрім користі ще й задоволення. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 8 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 вересня 2024 Коммерческий объект должен приносить прибыль Это не вариант сам для себя. Такое делается за два месяца и запускается Если нет начинаются убытки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 8 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 вересня 2024 17.02.2024 в 12:02, Варсак сказав: Розповім свій досвід по холодильнику. А чому дверцята не переставили на праву руку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Варсак Опубліковано: 10 вересня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 08.09.2024 в 16:27, Фрай сказав: А чому дверцята не переставили на праву руку? Бо холодильник стоїть впритул до стіни і якщо ручки переставити вони будуть стінку бити і дверцята не будуть повністю відкриватися і нижні ящики не можна буде нормально дістати. Я думав чи не переставити. Нажаль цей холодильник був бракований і я його продав. Мені впарили його працюючим по факту він перестав холодити. Я його продав і купив новий 140 см. Реальна втрата 75 уе. Але це життя. БУ техніка має таку властивість. З цим холодильником точно був промах. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Варсак Опубліковано: 10 вересня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 Перечитав переписку і а ж цікаво як люди дають поради робити/ не робити, то економія / то не економія. Я нікого не закликаю робити таке самому. Вів цей щоденник для збереження інформації. Я його показую своїм друзям які кажуть що за 5 куе тільки плиточку саму дешеву поклали в ванній. Всі успіхів, гарних заробітків. П.С. І можу сказати точно якщо ви за 10 роб днів заробляєте 1200 уе то звичайно не робіть того. Але по факту з вас візьмуть десь 1500 - 2000 уе за те саме. Хоча реальна вартість як вибачите +-1200. 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 5 за плиточку. Харе заливать. 1200 это не десять дней. Это месяц хорошо попахать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз