sv_vs Опубліковано: 12 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2024 Підкажіть, хто може робив з такої плитки собі фасад, як вона себе показує через кілька років, чи не розсиплеться після кількох зим, чи не вицвітає колір, бо в розрізі видно що шар фарби там дуже тоненький. Ціна дуже приваблює, гарну знайшов у районі 700грн, український виробник, точно така але бельгійська з кераміки коштує в 3 рази дорожче, от і думаю, чи варто переплачувати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 12 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2024 Весь фасад? А клеїти і затирати цементом? Бо вони може швидше розсипляться чим плитка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 12 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2024 4 часа назад, sv_vs сказал: Підкажіть, хто може робив з такої плитки собі фасад, як вона себе показує через кілька років, чи не розсиплеться після кількох зим, чи не вицвітає колір, бо в розрізі видно що шар фарби там дуже тоненький. Ціна дуже приваблює, гарну знайшов у районі 700грн, український виробник, точно така але бельгійська з кераміки коштує в 3 рази дорожче, от і думаю, чи варто переплачувати. Шось мені здається, що Ви й самі знаєте правильну відповідь... але вона Вам просто не подобається). 3 часа назад, normal сказал: А клеїти і затирати цементом? Бо вони може швидше розсипляться чим плитка Та ні... треба брати якийсь моцний церезіт... може 65, або 117. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 13 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2024 Я брав 17 і затирали 43, але тільки на цоколь, бо весь фасад вийде дуже кучеряво і клінкер є польський paradyz від 500грн\м2, а під стару цеглу напевно дешевше вийде облицювати БУ цеглою, якщо брати і від старих коминів, то вийде таке саме як на фото Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sv_vs Опубліковано: 13 березня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 13 березня 2024 14 годин тому, normal сказав: Весь фасад? А клеїти і затирати цементом? Бо вони може швидше розсипляться чим плитка Ну можна сказати що весь, там є спеціальний клеї для плитки яка клеїться на вату, наскільки я знаю зараз це не проблема, тут більше питання в тому чи ця плитку можна на фасад клеїти, якби для інтерʼєру, то я би навіть не сумнівався. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 13 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2024 (змінено) я купувала бетону плитку під цеглу на заводі в Вишгороді. Для внутрішнього оздоблення. Але завод каже, що вона призначена для зовнішнього, для фасадів. Зателефонуйте та запитайте подробиці. Завод існує давно, купувала в них не один раз. Якщо мешкаєте на Київщині, можна і під'їхати та подивитись-поспілкуватись, якщо вам цікава така плитка. Посилання на сайт заводу під спойлером Прихований текст savatexdekor.com.ua/beton/ Змінено 13 березня 2024 користувачем allanek 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sv_vs Опубліковано: 22 квітня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2024 Мінвату, плитку, еластичний клей для плитки і фугу замовив, тепер читаю про монтаж, вага плитки десь 21кг/м2. В основному на форумі рекомендують щільну панцирну сітку по типу baumit strongtex і дюбелі wkret-met, але постам вже багато років, можливо щось змінилося за той час? І все ще відкриті питання, який має бути розмір сітки, чи потрібен другий шар сітки і скільки дюбелів на м2? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз