Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Ремонт нахилившогося стовпа єврозабору

rrv

Рекомендовані повідомлення

 

Добрий день, будь ласка, допоможіть знайти рішення цієї проблеми.
Є ділянка, яка має нахил. На ній встановлено єврозабор у 4 секціях (встановлено з вищого місця на нижче). Забор закінчується звичайним стовпом від єврозабору (планувалося подовжити забор металевою сіткою). Проблема полягає в тому, що останній стовп єврозабору трохи нахилився від плити, і утворювалася щілина в палець між стовпом і верхньою плитою.

Думаю виправити за наступним способом: затягнути останні два стовпи тросом і поступово затягувати їх. Паралельно копати фундамент під нахилившимся стовпом, а у утворену щілину в ґрунті (після зміщення останнього стовпа) - залити бетоном і ущільнити каменем. Що ви скажете на цей спосіб, чи не розірветься стовп при затягуванні? Можливо, є більш правильне рішення?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 години тому, rrv сказав:

Можливо, є більш правильне рішення?

В мене під стовпи європаркану копали яму, ставили в неї стовп, засипали щебенем і заливали цементним молочком. Паркан стоїть по рельєфу, рельєф з уклоном. Навіть після того, як рівень річки піднявся на 2 та більше метрів і кілька секцій паркану опинилися в воді і простояли під водою кілька місяців, паркану і стовпам нічого не сталося. Тож, може, дійсно, розберіть останню секцію, відкопайте той стовп та залийте його знову.

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 часа назад, rrv сказал:

затягнути останні два стовпи тросом і поступово затягувати їх

Ці стовпи досить крихкі, я думаю скоріше за все стовп зламається по рівню землі. Треба розкопати, щоб він рухався, вирівняти і долити бетоном

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...