MaxS Опубліковано: учора в 16:26 Поділитись Опубліковано: учора в 16:26 2 години тому, 90BCO сказав: Коли вже і на дрОва грошей нема : прогульщики фізики намагаються витягнути гігакалорії з свічок шляхом використанні таких магічних предметів як шамотна цегла чи труба з нержавійки. 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: учора в 17:12 Поділитись Опубліковано: учора в 17:12 46 хвилин тому, MaxS сказав: прогульщики фізики намагаються витягнути гігакалорії з свічок шляхом використанні таких магічних предметів як шамотна цегла чи труба з нержавійки. згадались "піролізники" які одне поліно тиждень палять 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому хочу додати панельок, бо мені початково неправильно розрахували поля на дею 6к треба порада практиків зараз в мене два стрінги по 7 шт Longi Solar LR5-72HTH-585M Струм при максимальній потужності, (A)13,24 Напруга холостого ходу, (В)52,36 напругу максимальну в мороз бачив 370В, у більшості випадків 310-350В інвертор дозволяє до 500В хочу додати поки ще є в наявності ця модель (вже застаріла) або по 3 шт 430Ват або 2 шт таких же великоформатних. як краще? щоб і спати спокійно в мороз-сонце без нагрузки. і мати трохи більше енергії в цілому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 15 хвилин тому, newbee2020 сказав: хочу додати панельок, бо мені початково неправильно розрахували поля на дею 6к треба порада практиків зараз в мене два стрінги по 7 шт Longi Solar LR5-72HTH-585M Струм при максимальній потужності, (A)13,24 Напруга холостого ходу, (В)52,36 напругу максимальну в мороз бачив 370В, у більшості випадків 310-350В інвертор дозволяє до 500В хочу додати поки ще є в наявності ця модель (вже застаріла) або по 3 шт 430Ват або 2 шт таких же великоформатних. як краще? щоб і спати спокійно в мороз-сонце без нагрузки. і мати трохи більше енергії в цілому Хотілося б написати: додати по 2шт, але якось ризик) подивіться по графіках макс напругу, яку виливали ваші поля. Бачив 370, але передивіться. В тематичному чаті теж було таке питання і один з юзерів вказав, що в нього по 9 панелей і все ок. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dima4s Опубліковано: 53 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 53 хвилини тому (змінено) Добрий день! Був оце морозець вчора, вийшов глянути на панелі і помітив таке дивне відтанення комірок. Хто стикався, що це може бути? Я подумав що пережав, але чому тільки ліва панель.. Сонце було під малим кутом праворуч від панелей. Можливо ефект затінення зажимами... Та чому тоді не по всій довжині... Змінено 48 хвилин тому користувачем Dima4s Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 33 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 33 хвилини тому (змінено) .. Змінено 33 хвилини тому користувачем newbee2020 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз