MaxS Опубліковано: учора в 16:26 Поділитись Опубліковано: учора в 16:26 2 години тому, 90BCO сказав: Коли вже і на дрОва грошей нема : прогульщики фізики намагаються витягнути гігакалорії з свічок шляхом використанні таких магічних предметів як шамотна цегла чи труба з нержавійки. 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: учора в 17:12 Поділитись Опубліковано: учора в 17:12 46 хвилин тому, MaxS сказав: прогульщики фізики намагаються витягнути гігакалорії з свічок шляхом використанні таких магічних предметів як шамотна цегла чи труба з нержавійки. згадались "піролізники" які одне поліно тиждень палять 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому хочу додати панельок, бо мені початково неправильно розрахували поля на дею 6к треба порада практиків зараз в мене два стрінги по 7 шт Longi Solar LR5-72HTH-585M Струм при максимальній потужності, (A)13,24 Напруга холостого ходу, (В)52,36 напругу максимальну в мороз бачив 370В, у більшості випадків 310-350В інвертор дозволяє до 500В хочу додати поки ще є в наявності ця модель (вже застаріла) або по 3 шт 430Ват або 2 шт таких же великоформатних. як краще? щоб і спати спокійно в мороз-сонце без нагрузки. і мати трохи більше енергії в цілому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 15 хвилин тому, newbee2020 сказав: хочу додати панельок, бо мені початково неправильно розрахували поля на дею 6к треба порада практиків зараз в мене два стрінги по 7 шт Longi Solar LR5-72HTH-585M Струм при максимальній потужності, (A)13,24 Напруга холостого ходу, (В)52,36 напругу максимальну в мороз бачив 370В, у більшості випадків 310-350В інвертор дозволяє до 500В хочу додати поки ще є в наявності ця модель (вже застаріла) або по 3 шт 430Ват або 2 шт таких же великоформатних. як краще? щоб і спати спокійно в мороз-сонце без нагрузки. і мати трохи більше енергії в цілому Хотілося б написати: додати по 2шт, але якось ризик) подивіться по графіках макс напругу, яку виливали ваші поля. Бачив 370, але передивіться. В тематичному чаті теж було таке питання і один з юзерів вказав, що в нього по 9 панелей і все ок. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dima4s Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Добрий день! Був оце морозець вчора, вийшов глянути на панелі і помітив таке дивне відтанення комірок. Хто стикався, що це може бути? Я подумав що пережав, але чому тільки ліва панель.. Сонце було під малим кутом праворуч від панелей. Можливо ефект затінення зажимами... Та чому тоді не по всій довжині... Змінено 1 година тому користувачем Dima4s Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) .. Змінено 1 година тому користувачем newbee2020 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 55 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 55 хвилин тому (змінено) 1 годину тому, МакДо сказав: один з юзерів вказав, що в нього по 9 панелей і все ок У мого сусіда працює 9 панелей 575Вт на один МППТ Дея-6 вже другу зиму, політ нормальний! У мене на Аксіомі два поля схід/захід по 9 панелей 575Вт на кожен вхід, теж все в порядку. Змінено 53 хвилини тому користувачем sanyas15 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 25 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 25 хвилин тому 27 хвилин тому, sanyas15 сказав: У мого сусіда працює 9 панелей 575Вт на один МППТ Дея-6 вже другу зиму, політ нормальний! У мене на Аксіомі два поля схід/захід по 9 панелей 575Вт на кожен вхід, теж все в порядку. Якщо я не помиляюсь, то на Дея 6к PV1 на два стрінги. А там буде напруга слабшого поля, а струм сумується. То для @newbee2020 взагалі можна погратися, додавши не лише дві панельки, а ще одне поле. Так щоб загальна генерація впиралась в 9-10кВт) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз