Тушелюб Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 14.11.2025 в 16:44, МаТраС сказав: В мене 110 д свердловини. Стоїть Занурювальний насос Водолій 0,5-63У (Побутовий); 1,8-3,6 м.куб/год; h = 63 м; Ø96мм До 90 метрів Макс. В чому проблема?) Хммм... про БЦПЕУ з діам. 96мм якось і не знав. Дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Тушелюб Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 5 хвилин тому, Тушелюб сказав: Хммм... про БЦПЕУ з діам. 96мм якось і не знав. Дякую. На висоту 63 м у мене зараз працює. Хотілось би сильніший напір. Крім того, нова скважина за 50 м від дому, тому ще 5 м напору слід збільшити. Але бачу, що 96 мм насоси БЦПЕУ тільки до 63 м, а далі всі вже з діаметром 105 мм. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 годину тому, Тушелюб сказав: Хммм... про БЦПЕУ з діам. 96мм якось і не знав. Дякую. А вас не турбує те, що для нормальної роботи і охолодження різниця між діаметрами насоса і труби має бути 20−30мм. Бо я саме по цій причині на 110 трубу купляв Голку на 3 дюйма. А те, що в когось працює і так то таке, бачив і Каштани з Малишами у свердловинах. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз