SantehnikPPR100 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Неа, давно уже китайские блоки используют шимки, где есть функция овер повер протект. Раньше просто экономили на второй оптопаре. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 8 хвилин тому, SantehnikPPR100 сказав: Неа, давно уже китайские блоки используют шимки, где есть функция овер повер протект. Раньше просто экономили на второй оптопаре. а як вона це робить? хіба не через зворотній зв'язок, зумовлений фізичною здатністю трансформатора та транзистора передавати енергію? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 минуту назад, US7IGN сказал: як вона це робить? Много читал - ничего не понял... Я ссылку на переделку бп выше выложил. Себе просто по инструкции переделал. А что там оптопару включает "мне пі***"©©© Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 4 хвилини тому, SantehnikPPR100 сказав: Много читал - ничего не понял... Я ссылку на переделку бп выше выложил. Себе просто по инструкции переделал. А что там оптопару включает "мне пі***"©©© перепрошую. ви з автором однією мової тоді розмовляєте. більше не втручаюся. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому А вы считаете, что я должен вникать в работу китайской шим , чтоб готовую плату припаять и шунт врезать один раз для себя(?)😁 Расскажите в двух словах, ану, как там что на оптопару приходит и откуда!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 хвилину тому, SantehnikPPR100 сказав: А вы считаете, что я должен вникать в работу китайской шим , чтоб готовую плату припаять и шунт врезать один раз для себя(?)😁 Расскажите в двух словах, ану, как там что на оптопару приходит и откуда!!! та ні, краще ви продовжуйте автору розказувати як ремонтувати те що у нього згоріло, а я почитаю. цікаво 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 2 часа назад, US7IGN сказал: а як вона це робить? хіба не через зворотній зв'язок, зумовлений фізичною здатністю трансформатора та транзистора передавати енергію? Може ви трохи шпрехаєте, а то я не полінився і поліз в даташит однієї... Шось там про фізичну здатність нічого немає, тільки можна здогадуватися як то китайці струмовий резистор обирають. Чи по формулам, чи з того шо є на складі. Змінено 2 години тому користувачем SantehnikPPR100 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз