Бездомный Опубліковано: 19 січня Поділитись Опубліковано: 19 січня (змінено) В 18.01.2025 в 18:47, ozor сказал: Почекайте, слєдующій етап буде: насасала на мерс! Діскрімінация! та ви краще порадьте дівчині щось пристойне на колесах за озвучений нею бюджет , я не знаю навіть , що радити . ось - рейтинг навіть не битих вживаних авт , які роблять своїм власчникам головний біль Змінено 19 січня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 січня Поділитись Опубліковано: 20 січня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 21 січня Поділитись Опубліковано: 21 січня Бездомный хватит копипастить всякую хрень. Иди про баб в свою тему пасись. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 21 січня Поділитись Опубліковано: 21 січня Просто бабіщі з його теми втікли, от і вимушений тепер їх ловити деінде. ПиСи. Не все, що він написав-хрень, і я б уважно то передивився, якби був бєлоснєжкой. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 січня Поділитись Опубліковано: 21 січня автомеханіки - діти хвойди 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 січня Поділитись Опубліковано: 21 січня (змінено) 1 час назад, ozor сказал: Просто бабіщі з його теми втікли, от і вимушений тепер їх ловити деінде. ПиСи. Не все, що він написав-хрень, і я б уважно то передивився, якби був бєлоснєжкой. якби були розумніші , вони б і мої поради у ЩШ розглядали б не як глум , а як добрі поради . Тому і зараз не дуже вірю , що в кобилу корм . Мені була б більш цікава думка автоекспертів , але автоексперти ( такі балакучі зазвичай ) високомірно мовчать . Змінено 21 січня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 21 січня Поділитись Опубліковано: 21 січня 2 часа назад, Бездомный сказал: автомеханіки - діти хвойди Кацапощелепной?😁 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 січня Поділитись Опубліковано: 21 січня (змінено) 22 минуты назад, DimaF сказал: Кацапощелепной?😁 та хто їх зна - зтикався саме з кацапощелепними , але може то регіональний колорит ? але , я ще пам'ятаю, як белоснєка , перед тим як перейти на мову , пишалася тим , що в неї брат одружений бабою москвичкою , та сама люто хейтила бандерівців , при чому ненависного їй бандерівця примудрилася побачити у фасаді з Закарпаття🤣 Змінено 21 січня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 січня Поділитись Опубліковано: 21 січня (змінено) биток з аукціону джанк-ярду 2022 року так це авто , як "не бите не фарбоване" продають - за ціну квартири у Москві . бєлоснєжка , ви готові так ретельно роздивлятися авто ? ви вірите у свою зірку на стільки, що гадаєте , що вам на стільки пощастить , що ви самотужки придбаєте гарну тачку , завезену з джанк-ярду по низу ринку ? у порівнянні з сучасними автобаригами , цигани , які продали діду Щукарю надуту через дупу колбилу , діти шмаркачі каменти - вогонь : У нас таких понторезов в городе , просто через одного , вроде смотришь бмв , да еще и в последнем кузове , а потом оказывается , что утопленник из сша , внутри машина цветет по хлеще , чем от московских солей У нас так сосед Инфинити купил, прям на фуре во двор привезли и выгрузили. Покатался два месяца и мотор стуканул, оказался утопленник. Потом сколько он его ещё бегал продавал. Как в фильме брат2, доедет куда хочешь Вы не поньімаете, это не Альпьіна, это Араратьіна! ИксБрат7. авторевизорро удивили бедного честного продавца. эх вы А я думал, куда ,, COMEDY CLUB,, переехал...🤣 ..и всё-равно, рано или поздно найдётся тот тетерев , который ее купит ============================================== бєлоснєжка , для вас , хіба не єдиний шанс не стати тим "тетеревом" , на якого полюють автобариги - не гуляти в радіусі десяти кілометрів від них . Змінено 22 січня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня (змінено) А чому б спочатку не обрати двигун чи декілька, а вже потім обирати з тих авто де цей двигун стоїть? Я от K4M 16V обрав, зараз на 200К від заміни до заміни масла мінус 1см на щупі. А деякім гавно авто вже з салона доливати треба між замінами... Змінено 22 січня користувачем Enot123h 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня (змінено) 1 час назад, Enot123h сказал: А чому б спочатку не обрати двигун чи декілька, а вже потім обирати з тих авто де цей двигун стоїть? Я от K4M 16V обрав, зараз на 200К від заміни до заміни масла мінус 1см на щупі. А деякім гавно авто вже з салона доливати треба між замінами... K4M 16V - то Калашников серед двигунів . Його ще виробляють ? Він Евро 5/6 проходить ? то найправильніший підхід ( та й то - якщо авто не ушатане попереднім недбалим власником . Саме тому щиро раджу бєлоснжці придивитися до не вживаних автомобілів . Не вистачає грошей на новий ? То на утримання вживаного мотлоху з джанк ярду не вистачить і поготів .) але ж в жінок алгоритми в голові працюють дещо інакше - красива машинка , блищить - червоненька /зелененька/жовтенька/блакитненька/срібляста е.т.с. хочу-куплю-поїду Змінено 22 січня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 1 година тому, Бездомный сказав: 2 години тому, Enot123h сказав: А чому б спочатку не обрати двигун чи декілька, а вже потім обирати з тих авто де цей двигун стоїть? Я от K4M 16V обрав… K4M 16V - то Калашников серед двигунів ...то найправильніший підхід… Ну, нарешті є якась згода у порадах і belosnezka може зробити свій вибір! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня (змінено) 13 минут назад, Фрай сказал: Ну, нарешті є якась згода у порадах і belosnezka може зробити свій вибір! а що смішного ? ви не згодні ? Змінено 22 січня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня В мене син купив жука ніссана Б/В з пробігом 35к. Куплялася у нас в салоні попередником. Повний фарш, вся в обвісах Масло не доливають, вже до 100к доходить. Невістка не нарадується. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня (змінено) 13 минут назад, naupv сказал: В мене син купив жука ніссана Б/В з пробігом 35к. Куплялася у нас в салоні попередником. Повний фарш, вся в обвісах Масло не доливають, вже до 100к доходить. Невістка не нарадується. з трейд ін ? але ж не мотлох з джанк ярду ? перед трейд ін стан авто перевіряють на фірмовому сервісі Який рік ? Двигун - який ? за скільки купляв ? гарний екземпляр з трейд ін - якщо він наспаравді гарний - цілком можливий варіант . Змінено 22 січня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 4 години тому, Бездомный сказав: а що смішного ? ви не згодні ? З чим незгодний? З вашим флудом не «для дівчинки» чи з движком «надійним як АК»? так з АК я постріляв мабуть таки більше за вас і навіть маю не самого поганого ствола, можу дати враження як власник, а ви? Той ваш двигун 1.6 взагалі нецікавий та й не тільки мені, хіба що деяким малолітражкам бо навіть для Дастера він заслабкий. Але я про інше, навіщо ви тут стільки флуду насипаєте? Є ж конкретне запитання і якщо маєте досвід чи власні враження то вони може й стануть їй в нагоді, а оце ваше все як? (це моє таке бачення) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня Платят за количество. Если бесплатно, то там явно с головой не так Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня (змінено) нічосі , нові авто - з досить надійним атмосферником MPI 1,6 ( а не дохла "одиничка" , як на Шкоді Фабії ) , ще є на ринку , та ще й не за всі гроші світу auto.ria.com/newauto/auto-seat-ibiza-1998274.html імхо - цілком розумна пропозиція. дещо дорожче заявлених 13 к. , але ж авто нове , на гарантії . і на фоні мікромоторів , виглядає цікаво. такого б ще седана розглянув з атмосферним 1,6 , 115 к.с. , 2023 рік - 15 754 $ auto.ria.com/newauto/auto-citroen-c-elysee-1999568.html авто нове , на гарантії . І Сеат , і Сітроен - зроблено в Іспанії. І так - Дастер 1 , 6 на механіці. Якщо треба бюджетний пасажир універсал - не дуже є з чого обирати . auto.ria.com/newauto/auto-renault-duster-1930652.html Змінено 29 січня користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня В 22.01.2025 в 21:02, Фрай сказал: Той ваш двигун 1.6 взагалі нецікавий та й не тільки мені, хіба що деяким малолітражкам бо навіть для Дастера він заслабкий. на малолітражки рено зараз 1 літрові малюки ставить 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня (змінено) 1 час назад, Бездомный сказал: на малолітражки рено зараз 1 літрові малюки ставить А на дастер 1,3 TCe EDC 150 к.с. 🙄 150 к.с.з 1,3л це мабуть ти випадки де навалив, а коленвал хуяк і пополам чи гарантію відкатав і покупай новий Змінено 29 січня користувачем Enot123h 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня 2 години тому, Бездомный сказав: Дастер 1 , 6 на механіці. Я на такому трохи покатався - воно не їде (16 секунд до сотні). Починає якось їхати (12 с до сотні) тільки на дизелі. На Сузукі теж 1,6, але SX4 на 300 кг легший (а Вітара ще легше), тому ті ж самі 12 с до сотні вже їде. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня (змінено) 15 минут назад, vadimv сказал: Я на такому трохи покатався - воно не їде (16 секунд до сотні). Починає якось їхати (12 с до сотні) тільки на дизелі. На Сузукі теж 1,6, але SX4 на 300 кг легший (а Вітара ще легше), тому ті ж самі 12 с до сотні вже їде. Сузукі - прекрасний вибір , але ж він значно дорожчий , хоч і з опцією акпп . auto.ria.com/newauto/auto-suzuki-vitara-1987196.html а бюджет обмежений дизельний Дастер далеко вилазить з бюджету хоча ще є 24 року на ручці рештки за старими цінами auto.ria.com/newauto/auto-renault-duster-1994647.html, але треба поквапитися , якщо потрібен Змінено 29 січня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня 9 хвилин тому, Бездомный сказав: Сузукі значно дорожчий auto.ria.com/newauto/auto-suzuki-vitara-1987196.html Там жеж автомат Айсін багато тягне. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня (змінено) 1 час назад, vadimv сказал: Там жеж автомат Айсін багато тягне. та звичайно акпп айсін - то жир , але ж , якщо грошей обмаль , то нічого не вдієш - краще на ручці нове , на гарантії , ніж "відновлений" - на скоряка підшаманений шрот з американського джанк ярду . але , якщо є можливість "жиронути" - то так , тоді Сузукі на автоматі , або дизельний Дастер на ручці ( кому що ближче ) і нормальні пропозиції - саме на 2024 рік випуску . теж слід поквапитися , якщо авто потрібне . Змінено 29 січня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого (змінено) 🤣🤣🤣 Змінено 8 лютого користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз