Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Електромобілі-2.

irina1969

Рекомендовані повідомлення

9 годин тому, seksinika сказав:

Ну так это нормальное желание

Ровно до тех пор, пока не доходит до абсурда - езды на контрабасе, металлоломе и батарейках.

странно когда кто то хочет платить много, а получить чуть чуть :pardon:

За каких-то 18 500, как оказалось, можно получить возможность без каких-либо проблем ездить по любым колдобинам и буеракам на расстояние до 700 км. А заправившись за 3 минуты - еще на 700 км. В отличие от.

опять таки по оплатам тоже все двояко.

Та да, говорят, на большие расстояния дешевле ездить на дизеле. Не говоря уже за дальше, быстрее и удобнее.

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

16 годин тому, Lecter сказав:

то розкажіть будь ласка,

Начебто ви збиралися до Чорногорії? Не обов'язково, але якщо буде бажання, розкажіть, як вирішили питання з зарядками, бо вас цікавило це питання. І взагалі, чи задоволені поїздкою, якщо вона відбулась?

З тих електричок, що зустрічаємо на дорогах, більшість на українських номерах. 

Посилання на коментар

Много чего говорят но смотря на каком именно дизеле и что подразумевается под "ездить" я понимаю что лучше "плохо ехать чем хорошо идти" но таки есть нюансы))) я позавчера на пляж ездила через гору :beer: все на той же гибридной Тойоте Ярис с 1.5, так вот на подъёме ездить это назвать очень сложно имея опыт езды на нормальных объёмах и тех же батарейках), педаль реально вжата в пол а больше 70км. машина не разгоняется, мне реально даже представить страшно как за 18500 со своим полным приводом и значительно большим весом при 1.6 "ездит" еще и хоть без маленького но электромотора, расход кстати при том что я езжу по Власу очень спокойно 40-60км иногда выезжая в Несебр но даже по куску трассы больше 80 я не разгоняюсь 6.5 литра по б/к, на пляж ездила Иракли это 31км. от меня и ради интересе сбила на ноль, вышло по возвращению 6 литров, считаю много для такого дрыща.

Я как бы ехала в Болгарию на Тесле) есть с ней нюансы ибо она Американка однофазная и та куча 22кВт зарядок которых что тут, что по дороге полно даст по одной фазе всего 7кВт, а 120-160кВт CCS2 мало, но в итоге оставила машину в Каменец-Подольском и поехала автобусом по причине что подруга меня уговорила, мол зачем тебе тут машина я тебя с автобуса встречу и отдам тебе свой Ярис, в итоге там и получилось.

• Хаха 1
Посилання на коментар

16 годин тому, MaxS сказав:

Авто лайно, якщо Нікою не  перепродано,

А те що Ніка перепродає, на то Вадим зверху насре.

сорі за криву рифму

Це хоку.

Посилання на коментар

1 година тому, seksinika сказав:

Я как бы ехала в Болгарию на Тесле) есть с ней нюансы ибо она Американка однофазная и та куча 22кВт зарядок которых что тут, что по дороге полно даст по одной фазе всего 7кВт, а 120-160кВт CCS2 мало,

В нас С-ка була теж американкою. Але ніяких проблем, якщо їхали в Європу, ми не мали. Ні з суперчарджерами, ні зі швидкими зарядками. Я не слідкую, тому що купили Теслу в Німеччині  з заводу, щоб не мати ніяких проблем та якщо знадобиться, мати гарантійне обслуговування по всій мережі в Європі станцій Тесли, але останнім часом  вимоги ЄС стають все жорсткішими до "американок". Минулим літом на ресурсах тесловодів, взагалі, була паніка, що робити, бо в багатьох "американки". 

Стосовно суперчарджерів, то сама Тесла зробила автоматичну заборону користування суперчарджером аукціоннім автівкам з позначкою “Salvage Title”. Як воно працює не питайте, мені це не цікаво, бо вона ніколи не була актуальна для нас, тому  знаю, що це факт і все.

Посилання на коментар

😆 Та легко.

19 часов назад, seksinika сказал:

Китайский УГ типа АйДи 4 просто ущербный в сравнении с Американским биток

Отже ущєрбний в чому:

- комплектація? та ні. Кітайскій УГ практично завжди багатшій в комплектації. Базові розміри колес, меншу мультимедію, рагульні підлокітники, простий лед в оптиці без вирізання зустрічки, електро багажник.... 

- може там кращі ВВБ? та теж ні. Глючні LG в яких постійно випадають браковані комірки.

- так а може там працює додаток, телематика, рідна навігація? Ніт, не працює.

- може ущєрбний бо новий, а не влуплений десь за океаном, простоявший місяцями на майданчику і відновлений нашими рукожопами? Сумніваюсь.

А ущєрбний він лиш тому, що ви пані, їх не продаєте. Не більше, не менше. 

Шкода ти ваших клієнтів, яким ви по вухах їздите 😏

20 часов назад, seksinika сказал:

имеет некое количество глюков

Бита тесла, звісно ж, нє імєєт глюков?

большей расход

😁та вже ж точно проїде не менше тесли.

и не едет в сравнении

є таке, не поспориш. Люди купують зікєри з 800 силами і радіють цьому, але не зрозуміло де ті сили можна використовувати на дорогах загального користування. А пані Ніка гонщєг? 😆

а это страшное слово "тотал"

Воно вам нє страшноє, бо ви на ньому заробляєте.

Я таки отгадала у вас представитель Китайского автопрома АйДи 4), пади заднеприводный да?

В точку! Алігархат, як я розумію, виключно на повнопривідних пересувається?

Чекатиму вашу версію по порівнянням АйДі. Дуже сподіваюсь на аргументовані тези, а не "ой всьо".

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

3 часа назад, allanek сказал:

Начебто ви збиралися до Чорногорії? Не обов'язково, але якщо буде бажання, розкажіть, як вирішили питання з зарядками, бо вас цікавило це питання. І взагалі, чи задоволені поїздкою, якщо вона відбулась?

З тих електричок, що зустрічаємо на дорогах, більшість на українських номерах.

Так, дякую, все чудово.

Дорогою туди\назад проблем не було зовсім. Станції стартували безвідмовно, різних операторів.

В Чорногорії станціями загального користування користуватися не довелось. На парковці апартаментів була розетка, з безлімітним доступом. А заряду ІД вистачало на будь яку подорож країною. 

Загалом, як ви і говорили, ситуація зі станціями там специфічна. Зустрічав станції яких в PlugShare нема, багато тупо не працюють або вимкнені. Бачив як люди ходили шукали спеціально навчену людину яка має запустити сессію зарядки 🙃 Одним словом - 🙂полако

• Лайк 1
Посилання на коментар

45 минут назад, allanek сказал:

В нас С-ка була теж американкою. Але ніяких проблем, якщо їхали в Європу, ми не мали. Ні з суперчарджерами, ні зі швидкими зарядками. Я не слідкую, тому що купили Теслу в Німеччині  з заводу, щоб не мати ніяких проблем та якщо знадобиться, мати гарантійне обслуговування по всій мережі в Європі станцій Тесли, але останнім часом  вимоги ЄС стають все жорсткішими до "американок". Минулим літом на ресурсах тесловодів, взагалі, була паніка, що робити, бо в багатьох "американки". 

Стосовно суперчарджерів, то сама Тесла зробила автоматичну заборону користування суперчарджером аукціоннім автівкам з позначкою “Salvage Title”. Як воно працює не питайте, мені це не цікаво, бо вона ніколи не була актуальна для нас, тому  знаю, що це факт і все.

Оно то у меня работает), но Польша и Румыния/Болгария вещи разные, очень много по дороге 22кВт зарядок но вот суперчарджей и CCS2 маловато будет))) да и по сути рулить особого желания не было при наличии машины по месту, я б и на ДВС с таким раскладом не поехала), а по хорошему пока самолеты летали то и о автобусе бы не думала))), Жуляны-Бургас и машиной встретили, к чему накручивать 2500км. в обе стророны тем более что я бессонницей не страдаю по дороге.

• Хаха 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, Lecter сказав:

Загалом, як ви і говорили, ситуація зі станціями там специфічна. Зустрічав станції яких в PlugShare нема, багато тупо не працюють або вимкнені. Бачив як люди ходили шукали спеціально навчену людину яка має запустити сессію зарядки 🙃 Одним словом - 🙂полако

Якщо вас не відлякало "полако"🙂 та буде бажання ще раз приїхати сюди, ті зарядки, що собі намітили, обов'язково треба дивитись відгуки, тоді збережете час, емоції  та іноді і кошти))). 

• Лайк 1
Посилання на коментар

16 минут назад, Lecter сказал:

😆 Та легко.

Отже ущєрбний в чому:

- комплектація? та ні. Кітайскій УГ практично завжди багатшій в комплектації. Базові розміри колес, меншу мультимедію, рагульні підлокітники, простий лед в оптиці без вирізання зустрічки, електро багажник.... 

- може там кращі ВВБ? та теж ні. Глючні LG в яких постійно випадають браковані комірки.

- так а може там працює додаток, телематика, рідна навігація? Ніт, не працює.

- може ущєрбний бо новий, а не влуплений десь за океаном, простоявший місяцями на майданчику і відновлений нашими рукожопами? Сумніваюсь.

А ущєрбний він лиш тому, що ви пані, їх не продаєте. Не більше, не менше. 

Шкода ти ваших клієнтів, яким ви по вухах їздите 😏

Бита тесла, звісно ж, нє імєєт глюков?

😁та вже ж точно проїде не менше тесли.

є таке, не поспориш. Люди купують зікєри з 800 силами і радіють цьому, але не зрозуміло де ті сили можна використовувати на дорогах загального користування. А пані Ніка гонщєг? 😆

Воно вам нє страшноє, бо ви на ньому заробляєте.

В точку! Алігархат, як я розумію, виключно на повнопривідних пересувається?

Чекатиму вашу версію по порівнянням АйДі. Дуже сподіваюсь на аргументовані тези, а не "ой всьо".

Я ж вам написала свою версию, унылое гов... по сравнению с Теслой), вот чего тут вам не понятного то)))?

За весь период моей эксплуатации крайней моей Теслы, э это +- 30 тысяч) расход 16.4кВт., климат не выключается, привод таки да полный, батарея 100кВт и вот каким боком ваш не побоюсь этого слова УЩЕРБНЫЙ аЙдИ по сравнению с ней проедет на заряде дальше :hlop:???

П.С. Я с Китаем работала и сейчас могу), та что если кому то нужно то могу от туда привезти), более того я даже года 4 назад себе аЙдИ 4 рассматривала но таки да в фуле и 4х4, ну что бы хоть как то он ехал), пообщалась с сервисом, посмотрела в живую и купила себе Теслу Х))) а вот вы я так понимаю ни чего кроме своего Китайца не катали, ввиду чего и набрасываете про всякую пургу, но я вас не осуждаю надо же как то оправдать свой выбор.

Посилання на коментар

І знову 😁

6 минут назад, seksinika сказал:

Я ж вам написала свою версию, унылое гов... по сравнению с Теслой)

новый Китайский УГ типа АйДи 4 просто ущербный в сравнении с Американским

То ви вже визначтесь шо із чим порівнюєте. 

7 минут назад, seksinika сказал:

За весь период моей эксплуатации крайней моей Теслы, э это +- 30 тысяч) расход 16.4кВт., климат не выключается, привод таки да полный, батарея 100кВт и вот каким боком ваш не побоюсь этого слова УЩЕРБНЫЙ аЙдИ по сравнению с ней проедет на заряде дальше :hlop:???

П.С. Я с Китаем работала и сейчас могу), та что если кому то нужно то могу от туда привезти), более того я даже года 4 назад себе аЙдИ 4 рассматривала но таки да в фуле и 4х4, ну что бы хоть как то он ехал), пообщалась с сервисом, посмотрела в живую и купила себе Теслу Х))) а вот вы я так понимаю ни чего кроме своего Китайца не катали, ввиду чего и набрасываете про всякую пургу, но я вас не осуждаю надо же как то оправдать свой выбор.

😁Зрозуміло, я так і думав. Питань більше не маю.

Посилання на коментар

Ну и слава Богу, а то думала ни когда не поймете если честно, один вопрос только открытый, каким боком ваш аЙдИ 4 по вашем же утверждениям проедет на заряде больше моей Теслы), это же ваш врос не так ли)))?

Я уже молчу о том как он это сделает итд :lol: ну то написали).

Посилання на коментар

Tesla sales plunge 40% in Europe as Chinese EV rival BYD’s triple

New European car registrations of Tesla vehicles totaled 8,837 in July, down 40% year-on-year, according to the European Automobile Manufacturers Association, or ACEA.

BYD recorded 13,503 new registrations in July, up 225% annually.

www.cnbc.com/2025/08/28/tesla-europe-sales-plunge-40percent-chinese-ev-rival-byd-up-225percent.html

• Хаха 2
Посилання на коментар

1 година тому, Александр Аврамчук сказав:

Продажі Tesla в Європі впали на 40% на тлі потроєння китайського конкурента з електромобілів BYD

За даними Європейської асоціації виробників автомобілів (ACEA), у липні загальна кількість реєстрацій нових автомобілів Tesla в Європі склала 8 837, що на 40% менше, ніж у попередньому році.

У липні BYD зареєструвала 13 503 нових автомобілів, що на 225% більше, ніж у річному обчисленні.

www.cnbc.com/2025/08/28/tesla-europe-sales-plunge-40percent-chinese-ev-rival-byd-up-225percent.html

То європейці ідіоти чи Tesla в порівнянні з BYD "похмуре гов... "?

• Дякую 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

Постійним членам теми війни, де головне аби щось бовкнути, пересмикнути та таке інше, присвячується. Якщо дивитися весь текст з посилання, а не тільки те, що подобається висмикнути , то кут погляду на оте вирване з контексту, змінюється. І чому я не здивована. І це не питання, а ствердження. Не зрозуміло навіщо це тут? Хоча ні, зрозуміло 🤣 Як зрозуміло, що це сміття буде і далі сюди нестися. На всяк випадок , як нагадування залишу тут

09.09.2024 в 07:10, irina1969 сказав:

....за флуд, перехід на особистості і т.і штраф  та бан 

"Автовиробник Ілона Маска стикається з низкою проблем у Європі, включаючи інтенсивну конкуренцію, що триває, та репутаційну шкоду для бренду через запальну риторику мільярдера та відносини з адміністрацією Трампа.

Останнім часом Tesla зазнає глобальних труднощів. Дохід компанії від продажу автомобілів впав у другому кварталі року, і Маск попередив, що попереду на автовиробника «може бути кілька важких кварталів».

Одна з проблем Tesla полягає в тому, що вона не мала серйозного оновлення своєї лінійки автомобілів. Цього року компанія заявила, що працює над більш доступним електромобілем із «масовим виробництвом», запланованим на другу половину 2025 року, і інвестори сподіваються, що це пожвавить продажі." (с)

Стаття датована 30.05.2025р

Якщо і далі буде продовження чухання свого ЧСВ окремими "поціновувачами" електричок, почну слати скарги на такі дописи. 

Змінено користувачем allanek
Посилання на коментар

Надо у Европейцев спросить, вероятно ситуация проясниться :beer:, а по пользовательским ощущениям "похмуре" в этом сравнении это БИД но если объективно то во первых Теслы тоже разные во вторых цена имеет значение.

Посилання на коментар

12 минут назад, seksinika сказал:

Надо у Европейцев спросить, вероятно ситуация проясниться :beer:, а по пользовательским ощущениям "похмуре" в этом сравнении это БИД но если объективно то во первых Теслы тоже разные во вторых цена имеет значение.

У всіх виросли продажі в Європі, окрім Тесли 

kurazh.org/volkswagen-stav-liderom-prodazhu-elektromobiliv/

Це вина Маска, так і політики щодо оновлення моделей і асортименту взагалі.

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Но владельцы Китайских автомобилей с этим на корню не согласны))), они считают что дело в том что аЙдИ4 значительно превосходит Ску в том числе и по пробегу на заряде), ну а БИД это вообще эталон как инженерной мысли, так и ее исполнения.

Посилання на коментар

1 час назад, seksinika сказал:

каким боком ваш аЙдИ 4 по вашем же утверждениям проедет на заряде больше моей Теслы)

Найбільш відповідною з модельного ряду тесли до ІД4 є MY. Порівнювати корректно їх, вам не здається? Чи ви клієнтам також навішуєте про 100 кВт батареї, а продаєте трійки? 😄 Так от, коли я казав про "проїде не менше", мав на увазі саме MY. Гадав це розжовувати не треба...

І шоб два рази не присідати, питання до вас як до експерту з УГ.

Тесла що зібрана в США - це американський автопром? А тесла зібрана в Берліні - це європейський автопром? А тесла зібрана в Шанхаї - це китайський автопром? Куди ви загалом цю божественну теслу відносите? А китайська тесла теж є УГ? Дуже цікаво 😊

• Лайк 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар

Кто может выдать положняк по Тесле?

Это вроде премиальная машина, якобы. Тем не менее в аренду или под выкуп в Украине их как каких-то киа. Уже даже в такси видел. Типа как с последним айфоном - вроде дорогая вещь, но есть у каждой студентки из любого общежития

Посилання на коментар

9 хвилин тому, henko сказав:

Это вроде премиальная машина, якобы.

Это устаревшая информация, лет на 10 примерно, а на 5 так точно )

• Хаха 1
Посилання на коментар

18 хвилин тому, henko сказав:

Кто может выдать положняк по Тесле?

Это вроде премиальная машина, якобы. Тем не менее в аренду или под выкуп в Украине их как каких-то киа. Уже даже в такси видел. Типа как с последним айфоном - вроде дорогая вещь, но есть у каждой студентки из любого общежития

Це точно. Відвернуло від тесли,  бо як Жигулів навколо в 90х. 

• Лайк 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар

33 минуты назад, seksinika сказал:

они считают что дело в том что аЙдИ4 значительно превосходит Ску в том числе и по пробегу на заряде)

Не зовсім коректно порівнювати ці моделі. Але ID.7 в Європі продається, а S ні. Тому європейці свій вибір зробили.

Посилання на коментар

16 минут назад, Lecter сказал:

Найбільш відповідною з модельного ряду тесли до ІД4 є MY. Порівнювати корректно їх, вам не здається? Чи ви клієнтам також навішуєте про 100 кВт батареї, а продаєте трійки? 😄 Так от, коли я казав про "проїде не менше", мав на увазі саме MY. Гадав це розжовувати не треба...

І шоб два рази не присідати, питання до вас як до експерту з УГ.

Тесла що зібрана в США - це американський автопром? А тесла зібрана в Берліні - це європейський автопром? А тесла зібрана в Шанхаї - це китайський автопром? Куди ви загалом цю божественну теслу відносите? А китайська тесла теж є УГ? Дуже цікаво 😊

Ну пока что тут ели кто и навешивает то это вы а не я :lol:, я же не Коперфильд и чего вы там имели ввиду понятия не имею) так что если готовы к конструктивному диалогу то потрудитесь как минимум сделать так что бы ваши "имел ввиду" кроме вас были понятны и окружающим, вот тогда не придаться мне тратить время и "разжёвывать" вам и вообще как то хамовито вы себе ведете не находите), я как бы такой режим тоже включить могу), теперь по делу MY поедет дальше вашего аЙдИ и прилично, имея тот же заявленный объем батареи.

Вы свои вопросы задали, я вам уже два раза н них ответила, даже направление поиска дала), а вообще вернусь домой и можем с вами в живую встретиться, включить камеру на телефоне и отснять небольшой контент в сравнении того же монитора в ущербном исполнении и на БМВ ай3), потом соседа пригласим еще о чьей аЙдИ4 я выше писала, он вам конструктивно пару слов надиктует потому как уже месяца 3 назад Теслу купил после того нового УГ из салона.

И заметьте если я что то пишу то я не переживаю обсудить это в живую и это так и есть, а не то что вы тут выписывает при чем в какой то около-блатном жаргоне :o.

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, MaxS сказал:

Це точно. Відвернуло від тесли,  бо як Жигулів навколо в 90х. 

Правильно, нужно аЙдИ 4 покупать, главное для Китайского рынка искать их намного меньше Тесл ездит и вообще машина отличная, н если глубоко не копать), а я как то на Тесле помучаюсь еще, сколько там того светового дня :lol:.

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...