Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Рекомендовані повідомлення

Красіво. Стильно.

Але технічно - жопа. Висунути і розібрати - квест.

Не здивуюсь, якщо шафу частково збирали при вже виставлений і змонтованій колоні, оскільки сушка як правило важча за пралку і підняти і виставляти її треба поза меблями.

Зазори малі, вентиляції замало, є шанс за рік ці плити поведе просто від вологості і температури.

Змінено користувачем murava
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Та что вы все хотите его высовывать (?)!

Номально там все. Вы наверное в кухнях не устанавливали стиралки и посудомойки когда уже все собрано...

Плиты дсп от влаги не ведет. Они только разбухают от воды.

• Лайк 1
Посилання на коментар

32 хвилини тому, murava сказав:

Зазори малі, вентиляції замало, є шанс за рік ці плити поведе просто від вологості і температури.

А може там американські стандарти з виводом тепла і пари назовні?
Хоча малоймовірно, у нас таких немає у продажу.
IMG_3085.thumb.jpeg.f2b70affed9ffeca8bc45893b2da7e20.jpeg

Змінено користувачем Фрай
Посилання на коментар

1 час назад, irina1969 сказал:

Якщо от прям докулупатись)) то я б цю техніку якось сховала в шафу, тоді от прям топ.... вдале рішення і по кольорах дуже гарно👍

Дякую )

Не знаю як красивіше... Сучасна техніка і сама по собі красива. 

Мене в таких рішеннях, де пралка відкрита трошки "дискомфортить" тільки момент коли пралка біля унітазу. 
Але в квартирах далеко не завжди є де розвернутися по простору 🤔

• Дякую 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, MegaPolis_Valeriya сказав:

Але в квартирах далеко не завжди є де розвернутися по простору 🤔

Так, з цим важко не погодитись, що потрібні компроміси.

5 хвилин тому, MegaPolis_Valeriya сказав:

де пралка відкрита трошки "дискомфортить" тільки момент коли пралка біля унітазу. 

В наших сусідів велика квартира з окремою кухнею, з гарним оздобленням і технікою Смег. Але...на тій кухні...чомусь... залишилась вбудована пралка. Не просто пралка, яку втиснули в меблі, а вбудована по призначенню. Хоча є місце, де ту пралку  поставити окремо. В нас теж так було проектом зроблено, але мене тригерить від цього варіанту і тому ми перенесли пралку в інше місце, а сусідам нормально. 

Чому власники цієї квартири зробили так, як зробили, то тільки вони знають відповідь. І ще ви, звісно)))

Я так розумію, що над сушкою, за дверцятами розташовані полиці. Хоч зробили нижню полицю трохи вище, щоб залишилось місце між верхом сушки та полицею, якщо вона там є?

Посилання на коментар

31 минуту назад, SantehnikPPR100 сказал:

Та что вы все хотите его высовывать (?)!

Номально там все. Вы наверное в кухнях не устанавливали стиралки и посудомойки когда уже все собрано...

Плиты дсп от влаги не ведет. Они только разбухают от воды.

...та да, инструкции ж пишут идиоты.

Посилання на коментар

Ну то у себя дома делай по инструкции, а людям голову не морочь.

Я больше скажу - года три назад в гардеробе в шкаф так же устанавливали , только бош. а может и не бош, не помню.

Что то ни кто не зовет вынимать до сих пор.

Посилання на коментар

15 минут назад, allanek сказал:

зробили нижню полицю трохи вище,

Зачем, чтоб пыль наблюдать через полгода и мучаться мыслью "как ее вытереть?!"

• Хаха 2
Посилання на коментар

18 хвилин тому, SantehnikPPR100 сказав:

Зачем, чтоб пыль наблюдать через полгода и мучаться мыслью "как ее вытереть?!"

Дивна думка від сантехника, який щось там про вентиляцію писав. Ваш колега вам надав вже відповідь.

1 годину тому, murava сказав:

Зазори малі, вентиляції замало,

А якщо не мучатися "мыслью", то там взагалі не потрібно пил прибирати? Бо зазор, хоч в 2см повинні були залишити, тільки в цьому разі треба або виключити пил з думок, як факт того, що він там є; або починати "мучаться мыслью", як його звідти дістати.

Про те, якщо буде потрібно "зрушити з місця", то додатковий простір може стати в нагоді і так зрозуміло. 

Звичка думати наперед, на випадок якихось непередбачуваних випадків. 

Змінено користувачем allanek
  • Хаха 1
Посилання на коментар

24 минуты назад, allanek сказал:

Так, з цим важко не погодитись, що потрібні компроміси.

В наших сусідів велика квартира з окремою кухнею, з гарним оздобленням і технікою Смег. Але...на тій кухні...чомусь... залишилась вбудована пралка. Не просто пралка, яку втиснули в меблі, а вбудована по призначенню. Хоча є місце, де ту пралку  поставити окремо. В нас теж так було проектом зроблено, але мене тригерить від цього варіанту і тому ми перенесли пралку в інше місце, а сусідам нормально. 

Чому власники цієї квартири зробили так, як зробили, то тільки вони знають відповідь. І ще ви, звісно)))

Я так розумію, що над сушкою, за дверцятами розташовані полиці. Хоч зробили нижню полицю трохи вище, щоб залишилось місце між верхом сушки та полицею, якщо вона там є?

Була така модна хвиля - ставити пралку на кухні. Це також обгрунтовували тим, що вся "мокра" техніка буде в одній локації. 
Якщо за логікою розібратися - це не впливає ні на що взагалі. Техніка або зламалася (чи підвели комуникації, що її обслуговують), або ні!
Але було в моді ))

На об'єкті, що на фото - я не згодна з зазором зверху. Вибір був на користь естетики!
Мені було б спокійніше, аби зверху був такий самий зазор 2 см. Або врізати в поличку перфорацію!

З цією колоною все буде добре. В санвузлі хороша вентиляція. Тепло від сушки не буде підвищувати температуру приладів. А за пралкою зазор добрячий ))
Але щоб спати спокійно - я за те, щоб робити 2 см зазор зверху

• Лайк 1
Посилання на коментар

5 минут назад, allanek сказал:

непередбачуваних випадків

Вытянется легко, а у нас справа вырезана стойка для доступа к шлангам и трубам.

думка від сантехника

Я вообще то 12 лет корпусную мебель собирал и монтировал. А, нет 10, 2 года проектировал.

взагалі не потрібно пил прибирати

Сейчас не нужно, там 3-5 мм по фото, там не будет столько пыли как если 7-8 см оставить.

Я бы полку сделал на 10см выше, а фасадик оставил так ка есть. Только ради вашего спокойствия.

Змінено користувачем SantehnikPPR100
Посилання на коментар

21 минуту назад, SantehnikPPR100 сказал:

Ну то у себя дома делай по инструкции, а людям голову не морочь.

Я больше скажу - года три назад в гардеробе в шкаф так же устанавливали , только бош. а может и не бош, не помню.

Что то ни кто не зовет вынимать до сих пор.

Ніхто не буде телефонувати якщо: 
1. нормальний відтік теплого повітря від спинки пралки
2. сушку не запускають з закритими дверцятами шафи. якщо вана в шафі

Значить все корректно зроблено у Вас 

Посилання на коментар

1 хвилину тому, MegaPolis_Valeriya сказав:

На об'єкті, що на фото - я не згодна з зазором зверху. Вибір був на користь естетики!

Мабуть, я погано пояснила. Залишити дверцята зверху, як вони є, а от полицю за дверцятами зробити трохи вище ніж нижній рай дверцят. Естетика не порушується, бо дверцята закривають те, що полиця розташована вище і зазор  між сушкою та полицею буде закритий дверцятами. Фух, якось так🤭

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, murava сказал:

Красіво. Стильно.

Але технічно - жопа. Висунути і розібрати - квест.

Не здивуюсь, якщо шафу частково збирали при вже виставлений і змонтованій колоні, оскільки сушка як правило важча за пралку і підняти і виставляти її треба поза меблями.

Нє, все з вентиляцією ок!
Найбільшим джерелом теплого вологого повітря тут є сушка. Сушка дверцятами не закрита з фасаду. 
Примусова витяжка потужна. 

Посилання на коментар

3 хвилини тому, SantehnikPPR100 сказав:

Вытянется легко, а у нас справа вырезана стойка для доступа к шлангам и трубам.

Я вообще то 12 лет корпусную мебель собирал и монтировал. А, нет 10, 2 года проектировал.

Сейчас не нужно, там 3-5 мм по фото, там не будет столько пыли как если 7-8 см оставить.

Краще я не буду на це відповідати. Просто, щоб не витрачати час на  дрібниці. Комусь це важливо, комусь ні. Але пил там все одно з'явиться, хоч з яким зазором. Питання часу і питання, чи буде це хвилювати власників квартири. Але це вже їх клопіт.

7 хвилин тому, MegaPolis_Valeriya сказав:

сушку не запускають з закритими дверцятами шафи. якщо вана в шафі

З язика зняли. Дякую.

• Лайк 1
Посилання на коментар

14 минут назад, allanek сказал:

Мабуть, я погано пояснила. Залишити дверцята зверху, як вони є, а от полицю за дверцятами зробити трохи вище ніж нижній рай дверцят. Естетика не порушується, бо дверцята закривають те, що полиця розташована вище і зазор  між сушкою та полицею буде закритий дверцятами. Фух, якось так🤭

Так... Звучить логічно! 🔥

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...