Nesnakomez Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 Не нашел более подходящего раздела, спрашиваю тут: Я будучи в Европе купил датчик угарного газа Flamingo FA370. Установил его и только и менял батарейки. Пару дней назад датчик стал подавать сигналы и на экран выводить оповещение "End". В инструкции к нему я так и не нашел описания подобной ситуации, но зато в инструкции указан срок действия сенсора - 7 лет, и на самом датчике наклейка, на которой указание- поменять через 7 лет. Ну примерно 7 лет с момента установки и прошло. Сейчас при выборе нового датчика, я ни для одного не увидел ограничения по сроку эксплуатации. Датчики какие то разные? Или сейчас более современные устройства? Или сейчас в инструкции забывают дописать, что сенсор имеет ограниченный срок эксплуатации? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 Оскільки виробників тут нема а продавачстам вірити не варто, то тема буде доволі цікавою для тих, хто любить вгадувати. Для конструктиву, як мінімум, треба дивитись на документацію сучасних датчиків (не приладу в цілому а саме сенсора як деталі). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
smotesko Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 В характеристиках AJAX FireProtect Plus також вказано 7 років. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nesnakomez Опубліковано: 15 листопада 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 В 14.11.2024 в 10:24, smotesko сказал: AJAX FireProtect Plus також вказано 7 років. Да, вижу. Но ценник совсем не гуманный. Дешевле похоже будет опять в Европе купить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Андрій Миколайович Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 17 хвилин тому, Nesnakomez сказав: Да, вижу. Но ценник совсем не гуманный. Дешевле похоже будет опять в Европе купить. Так як чадний газ важичй від кисню, то він перебуває внизу примізення, то виходить, що його потрібно монтувати десь знизу? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 15 хвилин тому, Андрій Миколайович сказав: Так як чадний газ важичй від кисню Я не порівнював з киснем але точно знаю, що чадний легший від повітря. Ви ж не в атмосфері чистого кисню живете? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nesnakomez Опубліковано: 15 листопада 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 54 минуты назад, Андрій Миколайович сказал: виходить, що його потрібно монтувати десь знизу? Наоборот. Обычно, это на уровне двух+- метров. В инструкции к каждому датчику должны быть рекомендации по установке. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 26 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2024 В 14.11.2024 в 10:24, smotesko сказал: В характеристиках AJAX FireProtect Plus також вказано 7 років. В аджакса їх два насправді різних, один одноразовий - навіть батарейки незмінні, на весь час експлуатації. Другий їм треба надсилати на чистку періодично, там батарейки змінні. Ціна відповідно трохи різна, але традиційно для аджакса не маленька да Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз