Євген Бивалін Опубліковано: 18 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2024 (змінено) бмс ось такий JK BMS B2A20S20P Інвертор UN-6K-SG01LP1-US Акамулятори Envision ESS 4LH3L7 280Ah як підєднати кан до інвертора? від бмс 2 провідка і куди їх вставляти я не знаю Змінено 18 грудня 2024 користувачем Євген Бивалін Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 19 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2024 8 годин тому, Євген Бивалін сказав: бмс ось такий JK BMS B2A20S20P Інвертор UN-6K-SG01LP1-US Акамулятори Envision ESS 4LH3L7 280Ah як підєднати кан до інвертора? від бмс 2 провідка і куди їх вставляти я не знаю читайте інструкції до бмс і інвертору. там повинно бути вказано розпіновку кабелю зв'язку і куди вставляти. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Євген Бивалін Опубліковано: 19 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2024 я не знайшов 45 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: читайте інструкції до бмс і інвертору. там повинно бути вказано розпіновку кабелю зв'язку і куди вставляти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 19 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2024 9 хвилин тому, Євген Бивалін сказав: я не знайшов що не знайшли? інструкцію? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Євген Бивалін Опубліковано: 19 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2024 7 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: 17 хвилин тому, Євген Бивалін сказав: я не знайшов що не знайшли? інструкцію? інструкція в мене є але там не має розпіновки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 19 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2024 9 годин тому, Євген Бивалін сказав: JK BMS B2A20S20P Ця бмс не вміє комунікувати з інвестором. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 19 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2024 (змінено) Варіанта два. Прийдеться міняти або бмс або інвертор на віктрон gx з якими вона чудово комунікує через драйвер (github.com/mr-manuel/venus-os_dbus-serialbattery). Простіше мабуть бмс замінити на інверторну ) Змінено 19 грудня 2024 користувачем vovarpd Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 20 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2024 (змінено) 19.12.2024 в 00:03, Євген Бивалін сказав: бмс ось такий JK BMS B2A20S20P Інвертор UN-6K-SG01LP1-US Акамулятори Envision ESS 4LH3L7 280Ah як підєднати кан до інвертора? від бмс 2 провідка і куди їх вставляти я не знаю Напряму ніяк. Язнаю 2 варіанта 1. github.com/syssi/esphome-jk-bms?tab=readme-ov-file 2. github.com/maxx-ukoo/jk-bms2pylontech Мій другий, коли я це починав жодного варіанта в публічному доступі я не бачив. Після того як я написав, з'явився той перший. А зараз можна знайти багато варіацій. Багато хто вказує ці 2 проекта як оригінал. В мене без жодних проблем працює з лютого 2023, десь по Україні мінімум десяток плат прошили і теж працюють. Так що варіант робочий. У будь якому випадку доведеться щось паяти чи шукати готове. Я бачив десь за $100+ готову плату Ну й третій варіант якщо інвертор дозволяє виставляти напруги це підключити як свінець та виставити правильну напругу заряду/розряду. Змінено 20 грудня 2024 користувачем k-master 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз