МаТраС Опубліковано: 8 березня Поділитись Опубліковано: 8 березня Ніколи для себе благо не просив. В цій темі,хто слідкував допомагав людям. Хто мене знає , є прохання. Попав добрий товариш жорстко. Служить з ато. Купа операцій і ампутації деяких кінцівок. В кого є можливість , пишіть в особисті. Буду знати,що я не зря хоч протоптав цей форум... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 8 березня Поділитись Опубліковано: 8 березня пиши тут в відкриту нема часу бавитися з приватними можеш номер картки писати з літерами якщо переживаєш за ботів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 березня Автор Поділитись Опубліковано: 8 березня 28 хвилин тому, vbb сказав: пиши тут в відкриту нема часу бавитися з приватними можеш номер картки писати з літерами якщо переживаєш за ботів В мене двічі з картки намались якісь послуги платити. Більше не свічу.в особсті скину .дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 8 березня Поділитись Опубліковано: 8 березня +1 реквизиты в пвт Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 березня Автор Поділитись Опубліковано: 8 березня 1 годину тому, vbb сказав: пиши тут в відкриту нема часу бавитися з приватними можеш номер картки писати з літерами якщо переживаєш за ботів Дякую за чуйність Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 березня Автор Поділитись Опубліковано: 8 березня 59 хвилин тому, ЯД сказав: +1 реквизиты в пвт Дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 березня Автор Поділитись Опубліковано: 8 березня Прошу всіх,хто допоміг відписатись тут.добрих справ не забуваю... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 березня Автор Поділитись Опубліковано: 8 березня (змінено) По поводу зборів.що ,мов держава не дає.. Вранці мені дадуть дозвіл що можна казати,. Поки що я простотохирів . Змінено 8 березня користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня 21 годину тому, МаТраС сказав: В мене двічі з картки намались якісь послуги платити. Більше не свічу.в особсті скину .дякую Номер картки у приватні скиньте будь ласка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь Long Опубліковано: 10 березня Поділитись Опубліковано: 10 березня Скинь і мені. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 10 березня Поділитись Опубліковано: 10 березня + 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 10 березня Поділитись Опубліковано: 10 березня + 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз