Vitaliy67 Опубліковано: 11 травня Поділитись Опубліковано: 11 травня Не надо. Смысла нет. А Вам совет на будущее. Вы и строители это очень разные социальные группы со своими правилами и социальными устоями. По большому счету имеем абсолютно разные взгляды на мир вокруг. Нанимаете Вы их, а не оно Вас. Учитывайте это в своих поисках. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Perforator21 Опубліковано: 11 травня Поділитись Опубліковано: 11 травня Один з тих випадків, коли однаково огидно від дій обох учасників цього непорозуміння. Що будівельника-хапуги, який неочікувано вирішив заробити подвійний прайс на розвантаженні, що замовника, який встромив чергову палицю в ледь рухомі коліщатка мобілізації :( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
amg777 Опубліковано: 11 травня Поділитись Опубліковано: 11 травня (змінено) 1 годину тому, Vitaliy67 сказав: Не надо. Смысла нет. А Вам совет на будущее. Вы и это очень разные социальные группы со своими правилами и социальными устоями. По большому счету имеем абсолютно разные взгляды на мир вокруг Така том и дело что я стараюсь сгладить это неравенство. Я с уважением отношусь к людям. Со всеми ими я на ВЫ обращаюсь. При том что их восходами 25-30 лет а мне почти 50 и я не простой человек. Но хочется с людьми по человечески. И того же хочется получить в ответ. Но , увы… Змінено 11 травня користувачем amg777 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 11 травня Поділитись Опубліковано: 11 травня 1 година тому, amg777 сказав: Така том и дело что я стараюсь сгладить это неравенство. Я с уважением отношусь к людям. Со всеми ими я на ВЫ обращаюсь. При том что их восходами 25-30 лет а мне почти 50 и я не поостой человек. Но хочется с людьми по человечески. И того же хочется получить в ответ. Но , увы… доброту сприйняли за слабкість. все очевидно. сильно зблизились 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
amg777 Опубліковано: 11 травня Поділитись Опубліковано: 11 травня 2 хвилини тому, Perforator21 сказав: Один з тих випадків, коли однаково огидно від дій обох учасників цього непорозуміння. Що будівельника-хапуги, який неочікувано вирішив заробити подвійний прайс на розвантаженні, що замовника, який встромив чергову палицю в ледь рухомі коліщатка мобілізації :( Я нічого не встромлю в, але коли беруть людину на кпп , везуть в ТЦК , за 15 хвилин роблять йому комісію влк про те що він здоровий, розписуючись за нього де тільки можна- ви рахуєте це правильно??? Звісно я проти такого 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 11 травня Поділитись Опубліковано: 11 травня 20 минут назад, amg777 сказал: Така том и дело что я стараюсь сгладить это неравенство. Я с уважением отношусь к людям. Со всеми ими я на ВЫ обращаюсь. При том что их восходами 25-30 лет а мне почти 50 и я не поостой человек. Но хочется с людьми по человечески. И того же хочется получить в ответ. Но , увы… Вы смотрите со своей колокольни. Я об этом и говорил. Что бы понять людей нужно вырасти в их среде обитания. Вы хоть за стол вместе не садились? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
amg777 Опубліковано: 11 травня Поділитись Опубліковано: 11 травня 1 година тому, Vitaliy67 сказав: Вы хоть за стол вместе не садились? Нет, конечно. Здесь я субординацию четко держу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andry07 Опубліковано: 11 травня Поділитись Опубліковано: 11 травня 4 часа назад, amg777 сказал: Немного отошли от темы , но расскажу. Це вже інша справа. Тут для об'єктивності слід заслухати іншу сторону. Може вони вважають що Ви на них нагрілися при вирішинні питань з ТЦК. Але в будь-якому разі в цій ситуації далі буде тільки гірше, тому розійтися це найкраща ідея для всіх. ну і сприяти в корупціі ТЦК..... дійсно огидно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
amg777 Опубліковано: 11 травня Поділитись Опубліковано: 11 травня (змінено) 8 хвилин тому, andry07 сказав: Це вже інша справа. Тут для об'єктивності слід заслухати іншу сторону. Може вони вважають що Ви на них нагрілися при вирішинні питань з ТЦК. Нагрівся в чому? В тому, що дав юриста який їм поради давав і який це робив безкоштовно? Я не брав з них грошей, і не взяв би ніколи. Ні мені , ні моїм юристам вони нічого не платили. Я давав поради що робити в таких випадках, але це були тільки поради і моральна підтримка , не більше того. Да і я намагався допомогти, але не допоміг, вони самі знайшли адвоката який щось там робив. Змінено 11 травня користувачем amg777 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
#roofinspector Опубліковано: 11 травня Поділитись Опубліковано: 11 травня Какой бы ситуация ни была, если застройщик пожаловался на строительном форуме на строителей, его сначала закидают какашками, а потом выставят счёт за их доставку 🤦 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
amg777 Опубліковано: 11 травня Поділитись Опубліковано: 11 травня 1 хвилину тому, #roofinspector сказав: Какой бы ситуация ни была, если застройщик пожаловался на строительном форуме на строителей, его сначала закидают какашками, а потом выставят счёт за их доставку 🤦 Возможно. Но я не жаловался, а скорее спросил совета как поступить. Совет получил, как поступить знаю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 11 травня Поділитись Опубліковано: 11 травня Главное больше ошибок не повторять. Строяки а какой то мере тонкие психологи. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 11 травня Поділитись Опубліковано: 11 травня 10 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Главное больше ошибок не повторять. Строяки а какой то мере тонкие психологи. Особливо, в момент ,коли більша частина зроблена. Гроші в кишені і всі розуміють,що ніхто дороблювати не прийде) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
#roofinspector Опубліковано: 11 травня Поділитись Опубліковано: 11 травня 38 минут назад, amg777 сказал: Возможно. Но я не жаловался Это вам так кажется. По факту вы посмели необоснованно бросить тень на безукоризненную репутацию святейших людей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 11 травня Поділитись Опубліковано: 11 травня Не судите, да не судимы будете Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
windyhead Опубліковано: 11 травня Поділитись Опубліковано: 11 травня Замовляйте від підрядника включно матеріалу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 12 травня Поділитись Опубліковано: 12 травня Та канешно всьо ж так і було: спочатку все було добре, побудували половину - а потім сіли, бахнули соточку - і думають давай рванем 200€ на розгрузці, допишем пару процентів до старих робіт і взагалі насрем замовнику в компот - і понеслось... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andry07 Опубліковано: 12 травня Поділитись Опубліковано: 12 травня 4 минуты назад, murava сказал: Та канешно всьо ж так і було: спочатку все було добре, побудували половину - а потім сіли, бахнули соточку - і думають давай рванем 200€ на розгрузці, допишем пару процентів до старих робіт і взагалі насрем замовнику в компот - і понеслось... то не Ваша бригада часом))))? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 12 травня Поділитись Опубліковано: 12 травня (змінено) 1 година тому, murava сказав: Та канешно всьо ж так і було: спочатку все було добре, побудували половину - а потім сіли, бахнули соточку - і думають давай рванем 200€ на розгрузці, допишем пару процентів до старих робіт і взагалі насрем замовнику в компот - і понеслось... не так. взяли 60 000 наперед. почали робити армопояс і подумали: пора рубати)) Змінено 12 травня користувачем МаТраС 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 12 травня Поділитись Опубліковано: 12 травня 11 годин тому, windyhead сказав: Замовляйте від підрядника включно матеріалу. замовники не шарять скільки взагалі його піде. теж можуть гарно рубанути Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Frostico Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня Розвантаження матеріалів це окрема робота, яка може бути виконана будь-ким, але повинна оплачуватись. На різних об'єктах по різному. Десь матеріал закуповує замовник і займається розвантаженням матеріалу. Десь матеріалом займається прораб або майстер і повністю займається цим питанням. Десь послуга робота+матеріал під ключ в загальну сумму, то це задача, того хто цю послугу виконує. Якщо займається матеріалами замовник, то це його головний біль. Він або домовляється з майстрами, або знаходить хлопців на розвантаження, або фірма, яка везе матеріали, привозить своїх вантажників. Як майстер оцінює свою роботу по розвантаженню, як і по послугам, це його вибір, його здоров'я, його досвід. Якщо майстер може за 4 години заробити 9000 грн за роботу, в якій він спеціаліст, то навіщо йому займатись розвантаженням і ламати собі спину, коли є купа здорових, молодих хлопців без досвіду, котрі хочуть заробити свої 1000 грн за 4 години. А то дуже гарно рахувати як легко і швидко можна розванатажити фуру, коли не знаеш скільки потім людина віднесе в лікарню, щоб полагодити спину). Питання в тому, що потрібно це все прописувати в попередньоиу кошторисі, тоді питань не виникає. А аргумент, в мене це 3 стройка і колись не брали за розвантаження, то це дуже сумнівний аргумент) Раніше і матеріали були інші, і трава зеленіша, і співвідношення вартості роботи до купівельної спроможності було інше) Ось такі думки на цю ситуацію. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз