Vitaliy67 Опубліковано: учора в 14:18 Поділитись Опубліковано: учора в 14:18 Не надо. Смысла нет. А Вам совет на будущее. Вы и строители это очень разные социальные группы со своими правилами и социальными устоями. По большому счету имеем абсолютно разные взгляды на мир вокруг. Нанимаете Вы их, а не оно Вас. Учитывайте это в своих поисках. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Perforator21 Опубліковано: учора в 14:34 Поділитись Опубліковано: учора в 14:34 Один з тих випадків, коли однаково огидно від дій обох учасників цього непорозуміння. Що будівельника-хапуги, який неочікувано вирішив заробити подвійний прайс на розвантаженні, що замовника, який встромив чергову палицю в ледь рухомі коліщатка мобілізації :( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
amg777 Опубліковано: учора в 14:36 Поділитись Опубліковано: учора в 14:36 (змінено) 1 годину тому, Vitaliy67 сказав: Не надо. Смысла нет. А Вам совет на будущее. Вы и это очень разные социальные группы со своими правилами и социальными устоями. По большому счету имеем абсолютно разные взгляды на мир вокруг Така том и дело что я стараюсь сгладить это неравенство. Я с уважением отношусь к людям. Со всеми ими я на ВЫ обращаюсь. При том что их восходами 25-30 лет а мне почти 50 и я не простой человек. Но хочется с людьми по человечески. И того же хочется получить в ответ. Но , увы… Змінено 23 години тому користувачем amg777 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: учора в 14:37 Поділитись Опубліковано: учора в 14:37 1 година тому, amg777 сказав: Така том и дело что я стараюсь сгладить это неравенство. Я с уважением отношусь к людям. Со всеми ими я на ВЫ обращаюсь. При том что их восходами 25-30 лет а мне почти 50 и я не поостой человек. Но хочется с людьми по человечески. И того же хочется получить в ответ. Но , увы… доброту сприйняли за слабкість. все очевидно. сильно зблизились 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
amg777 Опубліковано: учора в 14:38 Поділитись Опубліковано: учора в 14:38 2 хвилини тому, Perforator21 сказав: Один з тих випадків, коли однаково огидно від дій обох учасників цього непорозуміння. Що будівельника-хапуги, який неочікувано вирішив заробити подвійний прайс на розвантаженні, що замовника, який встромив чергову палицю в ледь рухомі коліщатка мобілізації :( Я нічого не встромлю в, але коли беруть людину на кпп , везуть в ТЦК , за 15 хвилин роблять йому комісію влк про те що він здоровий, розписуючись за нього де тільки можна- ви рахуєте це правильно??? Звісно я проти такого 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: учора в 14:59 Поділитись Опубліковано: учора в 14:59 20 минут назад, amg777 сказал: Така том и дело что я стараюсь сгладить это неравенство. Я с уважением отношусь к людям. Со всеми ими я на ВЫ обращаюсь. При том что их восходами 25-30 лет а мне почти 50 и я не поостой человек. Но хочется с людьми по человечески. И того же хочется получить в ответ. Но , увы… Вы смотрите со своей колокольни. Я об этом и говорил. Что бы понять людей нужно вырасти в их среде обитания. Вы хоть за стол вместе не садились? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
amg777 Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 1 година тому, Vitaliy67 сказав: Вы хоть за стол вместе не садились? Нет, конечно. Здесь я субординацию четко держу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andry07 Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 4 часа назад, amg777 сказал: Немного отошли от темы , но расскажу. Це вже інша справа. Тут для об'єктивності слід заслухати іншу сторону. Може вони вважають що Ви на них нагрілися при вирішинні питань з ТЦК. Але в будь-якому разі в цій ситуації далі буде тільки гірше, тому розійтися це найкраща ідея для всіх. ну і сприяти в корупціі ТЦК..... дійсно огидно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
amg777 Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому (змінено) 8 хвилин тому, andry07 сказав: Це вже інша справа. Тут для об'єктивності слід заслухати іншу сторону. Може вони вважають що Ви на них нагрілися при вирішинні питань з ТЦК. Нагрівся в чому? В тому, що дав юриста який їм поради давав і який це робив безкоштовно? Я не брав з них грошей, і не взяв би ніколи. Ні мені , ні моїм юристам вони нічого не платили. Я давав поради що робити в таких випадках, але це були тільки поради і моральна підтримка , не більше того. Да і я намагався допомогти, але не допоміг, вони самі знайшли адвоката який щось там робив. Змінено 21 година тому користувачем amg777 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
#roofinspector Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому Какой бы ситуация ни была, если застройщик пожаловался на строительном форуме на строителей, его сначала закидают какашками, а потом выставят счёт за их доставку 🤦 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
amg777 Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 1 хвилину тому, #roofinspector сказав: Какой бы ситуация ни была, если застройщик пожаловался на строительном форуме на строителей, его сначала закидают какашками, а потом выставят счёт за их доставку 🤦 Возможно. Но я не жаловался, а скорее спросил совета как поступить. Совет получил, как поступить знаю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому Главное больше ошибок не повторять. Строяки а какой то мере тонкие психологи. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 10 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Главное больше ошибок не повторять. Строяки а какой то мере тонкие психологи. Особливо, в момент ,коли більша частина зроблена. Гроші в кишені і всі розуміють,що ніхто дороблювати не прийде) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
#roofinspector Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 38 минут назад, amg777 сказал: Возможно. Но я не жаловался Это вам так кажется. По факту вы посмели необоснованно бросить тень на безукоризненную репутацию святейших людей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому Не судите, да не судимы будете Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
windyhead Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому Замовляйте від підрядника включно матеріалу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Та канешно всьо ж так і було: спочатку все було добре, побудували половину - а потім сіли, бахнули соточку - і думають давай рванем 200€ на розгрузці, допишем пару процентів до старих робіт і взагалі насрем замовнику в компот - і понеслось... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andry07 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 4 минуты назад, murava сказал: Та канешно всьо ж так і було: спочатку все було добре, побудували половину - а потім сіли, бахнули соточку - і думають давай рванем 200€ на розгрузці, допишем пару процентів до старих робіт і взагалі насрем замовнику в компот - і понеслось... то не Ваша бригада часом))))? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 1 година тому, murava сказав: Та канешно всьо ж так і було: спочатку все було добре, побудували половину - а потім сіли, бахнули соточку - і думають давай рванем 200€ на розгрузці, допишем пару процентів до старих робіт і взагалі насрем замовнику в компот - і понеслось... не так. взяли 60 000 наперед. почали робити армопояс і подумали: пора рубати)) Змінено 8 годин тому користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 11 годин тому, windyhead сказав: Замовляйте від підрядника включно матеріалу. замовники не шарять скільки взагалі його піде. теж можуть гарно рубанути Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз