belosnezka Опубліковано: В четвер в 17:21 Поділитись Опубліковано: В четвер в 17:21 Вітаю. Уже взяла. Bosch. Чи повернути краще? Доки 14 днів не вийшло. На авто не ставила. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: В четвер в 17:33 Поділитись Опубліковано: В четвер в 17:33 (змінено) 11 минут назад, belosnezka сказал: Вітаю. Уже взяла. Bosch. Чи повернути краще? Доки 14 днів не вийшло. На авто не ставила. Краще повернути, і Бошик вже не "торт", часто помирають протягом року Змінено В четвер в 17:33 користувачем hause 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: В четвер в 17:51 Поділитись Опубліковано: В четвер в 17:51 Я б теж повернув, якщо є можливість. Зараз ніхто не "торт", акум - розхідник, вже 15 років керуюсь принципом ціна/бренд. Раніше воно було ціна/якість, але вже давно якість і бренд не тотожні поняття. Тобто якщо щось умовно безіменне і брендове не сильно відрізняється по ціні - беру бренд, якщо різниця в третину - беру дешевше. І так, Бош/Варта (клони-близнюки) вже давно не еталон якості, умовні Іскри/Мега/Рокети/Форти/Топли нічим не гірші 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В четвер в 18:25 Поділитись Опубліковано: В четвер в 18:25 1 година тому, belosnezka сказав: Вітаю. Уже взяла. Bosch. А саме явто як називається? Jeep, Juke чи ще шось? ) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: В четвер в 19:17 Автор Поділитись Опубліковано: В четвер в 19:17 50 минут назад, vadimv сказал: А саме явто як називається? Jeep, Juke чи ще шось? ) Nissan Qashkai. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: В четвер в 19:17 Автор Поділитись Опубліковано: В четвер в 19:17 51 минуту назад, vadimv сказал: А саме явто як називається? Jeep, Juke чи ще шось? ) Пам.ятаєте мої муки вибору?) Вже і з авто, і з правами. Вітайте! 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: В четвер в 19:30 Поділитись Опубліковано: В четвер в 19:30 (змінено) 12 хвилин тому, belosnezka сказав: Пам.ятаєте мої муки вибору?) Вже і з авто, і з правами. Вітайте! Вітаємо! Змінено В четвер в 19:30 користувачем porterlv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В четвер в 19:34 Поділитись Опубліковано: В четвер в 19:34 16 хвилин тому, belosnezka сказав: Пам.ятаєте мої муки вибору?) Вже і з авто, і з правами. Вітайте! Вітаю! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 12 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 18 часов назад, vadimv сказал: Вітаю! Дякую! І спробую описать проблему. Машинка стоїть пару днів без їзди - і перестає працювать ключик від дверей. Він на батарейці. Більше двері не відкриваються ніяк. Мені б звичайний механічний замок... Акумулятор не старий. У вересні куплений попереднім власником. Ну і так треба або знімать клєми, або раз в 2 дні заряджать акум. Що і як перевірить? Вдома то машина стоїть відкрита. Але бувало - приїхала в місто, а закрить не можу, бо акум. слабкий. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 11 минут назад, belosnezka сказал: Дякую! І спробую описать проблему. Машинка стоїть пару днів без їзди - і перестає працювать ключик від дверей. Він на батарейці. Більше двері не відкриваються ніяк. Мені б звичайний механічний замок... Акумулятор не старий. У вересні куплений попереднім власником. Ну і так треба або знімать клєми, або раз в 2 дні заряджать акум. Що і як перевірить? Вдома то машина стоїть відкрита. Але бувало - приїхала в місто, а закрить не можу, бо акум. слабкий. Сігналка є? Якщо ключ з сігналкою далеко від авто, то сігналка постійно шукає авто і садить батарейку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 15 хвилин тому, belosnezka сказав: Дякую! І спробую описать проблему. Машинка стоїть пару днів без їзди - і перестає працювать ключик від дверей. Він на батарейці. Більше двері не відкриваються ніяк. Мені б звичайний механічний замок... Акумулятор не старий. У вересні куплений попереднім власником. Ну і так треба або знімать клєми, або раз в 2 дні заряджать акум. Що і як перевірить? Вдома то машина стоїть відкрита. Але бувало - приїхала в місто, а закрить не можу, бо акум. слабкий. Вам авто до нормального тямучого електрика, варіант що щось не відключається і споживає електрику і висаджує акум. до року часу акум би не мав здохнути. ваірант ще не дозаряджае генератор. але це все гадання, їдьте до електрика по авто . 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 10 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 час назад, yukon сказал: Сігналка є? Якщо ключ з сігналкою далеко від авто, то сігналка постійно шукає авто і садить батарейку. Є. Але витягнута батарейка там. Так сказав власник зробить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 10 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 час назад, Dr.Yura сказал: Вам авто до нормального тямучого електрика, варіант що щось не відключається і споживає електрику і висаджує акум. до року часу акум би не мав здохнути. ваірант ще не дозаряджае генератор. але це все гадання, їдьте до електрика по авто . Є контакти тямучого? Васильків. Одеська траса. Київ. Голос. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 2 часа назад, belosnezka сказал: Машинка стоїть пару днів без їзди - і перестає працювать ключик від дверей. Він на батарейці. Більше двері не відкриваються ніяк. Мені б звичайний механічний замок... батарейку в ключе поменять, если есть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 9 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 3 минуты назад, DimaF сказал: батарейку в ключе поменять, если есть. міняли. не в ключі / не в батарейці справа. якщо акумулятор заряджений - ключ працює. як тільки акум менше 40відсотків - не закриває / не відкриває ключик машину. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 30 минут назад, belosnezka сказал: міняли. не в ключі / не в батарейці справа. якщо акумулятор заряджений - ключ працює. як тільки акум менше 40відсотків - не закриває / не відкриває ключик машину. Меняйте АКБ. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз