ozor Опубліковано: 8 квітня Поділитись Опубліковано: 8 квітня Я так зрозумів, що у хенко дружини нема, і забагато вільного часу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 8 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 8 квітня (змінено) 21 минуту назад, ozor сказал: Я так зрозумів, що у хенко дружини нема, і забагато вільного часу. В мене як у кожного правовірного христянина в будинку є жіноча і чоловіча половини. І на чоловічу половину жінка не має права заходити. Ну і порівняйте скільки в вас повідомлень і скільки в мене Змінено 8 квітня користувачем henko 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 8 квітня Поділитись Опубліковано: 8 квітня (змінено) 1 годину тому, ozor сказав: Я так зрозумів, що у хенко дружини нема, і забагато вільного часу. Тут ціла каста довбо унікальних персонажів. У декількох свої гілки навіть є ) Ще одного в дурку забрали. Змінено 8 квітня користувачем anabioz 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 8 квітня Поділитись Опубліковано: 8 квітня (змінено) 38 хвилин тому, anabioz сказав: Ще одного в дурку забрали. Не забрали а відпустили (чи втік). Людям часто з віком шпаківня протікати починає... Знаю чувака, котрий не вірить в бактерії, адже їх не видно. І що ти йому зробиш? Хенко, ви мали рацію, ядерного удару не було. Тому уже можете повертатись у палату. Змінено 8 квітня користувачем porterlv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: учора в 11:50 Поділитись Опубліковано: учора в 11:50 В 08.04.2026 в 09:12, henko сказал: Его никогда не применяли Читаю цю маячню, смішно просто. Класика жанру з підручника по психіатрії. Деякі стани психопатії мають одну з ознак неспроможність почути та якось сприйняти інформацію, яка не співпадає із зафіксованим шаблоном, і, як кажуть, хоч об стіну бий, не допоможе. Ця гілка схожа на дискусію в палаті дурдому, звиняйте, бо аналогічних за глибиною змісту в мережі є чимало, таких як щодо польоту американців на Луну, і т.ін. Ця гілка особливо мене смішить тому, що в далекі 80-ті я займався якраз обслуговуванням тієї ЯЗ, якої "не існує", і тому доводити щось людині, яка нікого крім себе не чує, то як коту тлумачити теорію відносності, результат такий самий. Тут тільки ліки та спокій в ізоляції 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 11:55 Поділитись Опубліковано: учора в 11:55 1 хвилину тому, Vladdi сказав: Деякі стани психопатії мають одну з ознак неспроможність почути та якось сприйняти інформацію, яка не співпадає із зафіксованим шаблоном, і, як кажуть, хоч об стіну бий, не допоможе. Ця гілка схожа на дискусію в палаті дурдому, звиняйте Та хіба тільки ця ) Тут є навіть заповідник любителів електрики, які вважають машини без дверних ручок і дзеркал ззовні та кнопок і руля всередині вершиною технічного прогресу )) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: учора в 12:12 Поділитись Опубліковано: учора в 12:12 15 минут назад, vadimv сказал: Тут є навіть заповідник любителів Авжеж, бідні люди, і машини у них без даху, і телефони навіть без кнопок, і сир їдять з пліснявою, а вино старе із пляшок в пилюці п'ють... 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) 17 годин тому, Vladdi сказав: вино старе із пляшок в пилюці п'ють... Дії людей, які заливають всередину отруйне токсичне ракетне паливо, навіть не потребують коментарів ) З ними і так все ясно )) Змінено 15 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 22 години тому, Vladdi сказав: Авжеж, бідні люди, і машини у них без даху, і телефони навіть без кнопок, і сир їдять з пліснявою, а вино старе із пляшок в пилюці п'ють... і ї бу ть зелених, не дозрілих Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 22 години тому, Vladdi сказав: і тому доводити щось людині, яка нікого крім себе не чує, то як коту тлумачити теорію відносності, результат такий самий. Ви прям точно Вадіма описали, що він і підтвердив своїм наступним постом ))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому В цьому і полягає сутність цього форуму, є пісюн-описуй кого хочеш, а будівництво, то все другорядне. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 13 хвилин тому, anabioz сказав: Ви прям точно Вадіма описали, що він і підтвердив своїм наступним постом ))) Що б не казала людина - вона завжди каже про себе ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому В 15.04.2026 в 14:50, Vladdi сказал: Читаю цю маячню, смішно просто. Класика жанру з підручника по психіатрії. Деякі стани психопатії мають одну з ознак неспроможність почути та якось сприйняти інформацію, яка не співпадає із зафіксованим шаблоном, і, як кажуть, хоч об стіну бий, не допоможе. Ця гілка схожа на дискусію в палаті дурдому, звиняйте, бо аналогічних за глибиною змісту в мережі є чимало, таких як щодо польоту американців на Луну, і т.ін. Ця гілка особливо мене смішить тому, що в далекі 80-ті я займався якраз обслуговуванням тієї ЯЗ, якої "не існує", і тому доводити щось людині, яка нікого крім себе не чує, то як коту тлумачити теорію відносності, результат такий самий. Тут тільки ліки та спокій в ізоляції Неужели после недавнего облета Луны у кого-то еще остались сомнения в том что на Луну никто не высаживался? Или после заявления о победе над Ираном у кого-то еще остались сомнения в том что ЯО - фейк? Да вы просто представьте - что должен был заявить Черчилль взяв первым слово на Тегеранской конференции? Первое что он должен был сказать это не цифры недостающих поставок, не предлагаемую дату дня Д. Они были политиками с большой буквы П. И первым и единственным вопросом который мог быть там поднят это был вопрос недопущения повторения такой мировой катастрофы снова. В конце 1943-го война коалицией уже была выиграна по сути. И вот чтоб не допустить повторения такой трагедии и была выдумана эта новая геенна огненная - чтоб запугать весь остальной мир. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому Вас вообще не занимал вопрос, почему Иран все время, ну последние лет 30 точно, находится очень близко к созданию ЯО и никак не может его создать? 90-миллионная страна с ракетами, долетающими до Лондона Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 хвилин тому, henko сказав: Вас вообще не занимал вопрос, почему Иран все время, ну последние лет 30 точно, находится очень близко к созданию ЯО и никак не может его создать? У них с фантазией плохо ) Вон у соседних Пакистана с Индией все получилось )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз