Pepko Опубліковано: 21 липня Поділитись Опубліковано: 21 липня Православні і не тільки, не майте з цією фірмою і їх фірмовими магазинами ніяких стосунків і ваші гроші і нервові клітини будуть вам заздалегідь вдячні, більш детально у Ту лапшу, що вони вішають людям про Нагель Фенстер і показують вам табличку нагеля на стіні, це все понти для приезжих, у нагеля була якість і гарантія, а у Дарвіна середня ціна по ринку*3 рази 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 21 липня Поділитись Опубліковано: 21 липня У вас є якісь аргументи/докази/конструктивні претензії що до проблем з якістю чи просто емоції і "в воду перднули" на більбашки подивитись? Чи пізніше знайшли дешевше і тепер нєґодуєтє? Тобто, пред'являючи претензії, тут варто детально описати і підтвердити суть проблеми. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Pepko Опубліковано: 21 липня Автор Поділитись Опубліковано: 21 липня 3 хвилини тому, porterlv сказав: У вас є якісь аргументи/докази/конструктивні претензії що до проблем з якістю чи просто емоції і "в воду перднули" на більбашки подивитись? Чи пізніше знайшли дешевше і тепер нєґодуєтє? Тобто, пред'являючи претензії, тут варто детально описати і підтвердити суть проблеми. Інколи краще жувати чим говорити/писати і не погано було б уважно читати про, що написано вище Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 21 липня Поділитись Опубліковано: 21 липня Тобто, аргументів у вас немає і пояснювати суть проблеми також бажання не є? Тоді це схоже на наклеп... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 21 липня Поділитись Опубліковано: 21 липня 14 хвилин тому, Pepko сказав: Інколи краще жувати чим говорити/писати і не погано було б уважно читати про, що написано вище Шановний, Ви не хаміть з порога...ви зробили тему в цьому розділі, але без фактажа і Вам слушно сказали, що схоже на наклеп Викладіть факти , а вже в інший будете питати пораду, як все виправити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Pepko Опубліковано: 21 липня Автор Поділитись Опубліковано: 21 липня (змінено) 15 хвилин тому, porterlv сказав: Тобто, аргументів у вас немає і пояснювати суть проблеми також бажання не є? Тоді це схоже на наклеп... Для тих хто в танку, читаєте в розділі Двері, пост називається, Помошь по регулеровке двери Змінено 21 липня користувачем Pepko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Pepko Опубліковано: 21 липня Автор Поділитись Опубліковано: 21 липня 4 хвилини тому, irina1969 сказав: Шановний, Ви не хаміть з порога...ви зробили тему в цьому розділі, але без фактажа і Вам слушно сказали, що схоже на наклеп Викладіть факти , а вже в інший будете питати пораду, як все виправити Як виправити, я знаю і без порад, але заплативши 18 150,0 грн. за двері я б хотів отримати товар належної якості а не ще раз платити Дарвіну дві штуки, за те що вони повинні (ОТК) були зробити при прийомі двері в цеху. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 21 липня Поділитись Опубліковано: 21 липня То викладіть фото,де я косяки, невідповідность зазначеному, Вашу переписку з ними, договір і т.і щоб було б щось окрім Ваших слів чи зробіть посилання на Вашу тему по виправлення косяків 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Pepko Опубліковано: 21 липня Автор Поділитись Опубліковано: 21 липня 11 годин тому, irina1969 сказав: То викладіть фото,де я косяки, невідповідность зазначеному, Вашу переписку з ними, договір і т.і щоб було б щось окрім Ваших слів чи зробіть посилання на Вашу тему по виправлення косяків Косяки описані договір то особисте,(наведіть приклад хто його на форумі виложив), переписка у вайбері була, нажаль удалив, т.я. толку від неї ноль. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 21 липня Поділитись Опубліковано: 21 липня 4 хвилини тому, Pepko сказав: Косяки описані в розділі Двері, пост називається, Помошь по регулеровке двери, ссилка не копірується, чи я не знаю як (якщо ви допоможете вставити ссилку сюди, то заздалегідь вам дякую), договір то особисте,(наведіть приклад хто його на форумі виложив), переписка у вайбері була, нажаль удалив, т.я. толку від неї ноль. Було б бажання шукати, прямо під Вашою темою в цьому розділі і фото, і переписка, і документи.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Pepko Опубліковано: 21 липня Автор Поділитись Опубліковано: 21 липня 3 хвилини тому, irina1969 сказав: Було б бажання шукати, прямо під Вашою темою в цьому розділі і фото, і переписка, і документи.... Договір і прочая галиматья у такій красивій папці товщиною 0,5 см. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алік Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому Вся тема галіматья якась. Скоріш за все потрібно переклинити стулку, геометрія якої могла бути порушена про розвантажуванні, монтажі чи інших маніпуляціях. Для цього потрібно лише викликати майстра. Звичайно, що за гроші. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз