Pepko Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) Православні і не тільки, не майте з цією фірмою і їх фірмовими магазинами ніяких стосунків і ваші гроші і нервові клітини будуть вам заздалегідь вдячні, більш детально у розділі Двері, Помошь по регулеровке двери P.S. Ту лапшу, що вони вішають людям про Нагель Фенстер і показують вам табличку нагеля на стіні, це все понти для приезжих, у нагеля була якість і гарантія, а у Дарвіна середня ціна по ринку*3 рази Змінено 11 годин тому користувачем Pepko 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому У вас є якісь аргументи/докази/конструктивні претензії що до проблем з якістю чи просто емоції і "в воду перднули" на більбашки подивитись? Чи пізніше знайшли дешевше і тепер нєґодуєтє? Тобто, пред'являючи претензії, тут варто детально описати і підтвердити суть проблеми. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Pepko Опубліковано: 11 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 3 хвилини тому, porterlv сказав: У вас є якісь аргументи/докази/конструктивні претензії що до проблем з якістю чи просто емоції і "в воду перднули" на більбашки подивитись? Чи пізніше знайшли дешевше і тепер нєґодуєтє? Тобто, пред'являючи претензії, тут варто детально описати і підтвердити суть проблеми. Інколи краще жувати чим говорити/писати і не погано було б уважно читати про, що написано вище Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому Тобто, аргументів у вас немає і пояснювати суть проблеми також бажання не є? Тоді це схоже на наклеп... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 14 хвилин тому, Pepko сказав: Інколи краще жувати чим говорити/писати і не погано було б уважно читати про, що написано вище Шановний, Ви не хаміть з порога...ви зробили тему в цьому розділі, але без фактажа і Вам слушно сказали, що схоже на наклеп Викладіть факти , а вже в інший будете питати пораду, як все виправити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Pepko Опубліковано: 11 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 15 хвилин тому, porterlv сказав: Тобто, аргументів у вас немає і пояснювати суть проблеми також бажання не є? Тоді це схоже на наклеп... Для тих хто в танку, читаєте в розділі Двері, пост називається, Помошь по регулеровке двери Змінено 11 годин тому користувачем Pepko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Pepko Опубліковано: 11 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 4 хвилини тому, irina1969 сказав: Шановний, Ви не хаміть з порога...ви зробили тему в цьому розділі, але без фактажа і Вам слушно сказали, що схоже на наклеп Викладіть факти , а вже в інший будете питати пораду, як все виправити Як виправити, я знаю і без порад, але заплативши 18 150,0 грн. за двері я б хотів отримати товар належної якості а не ще раз платити Дарвіну дві штуки, за те що вони повинні (ОТК) були зробити при прийомі двері в цеху. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому То викладіть фото,де я косяки, невідповідность зазначеному, Вашу переписку з ними, договір і т.і щоб було б щось окрім Ваших слів чи зробіть посилання на Вашу тему по виправлення косяків 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Pepko Опубліковано: 10 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 14 хвилин тому, irina1969 сказав: То викладіть фото,де я косяки, невідповідность зазначеному, Вашу переписку з ними, договір і т.і щоб було б щось окрім Ваших слів чи зробіть посилання на Вашу тему по виправлення косяків Косяки описані в розділі Двері, пост називається, Помошь по регулеровке двери, ссилка не копірується, чи я не знаю як (якщо ви допоможете вставити ссилку сюди, то заздалегідь вам дякую), договір то особисте,(наведіть приклад хто його на форумі виложив), переписка у вайбері була, нажаль удалив, т.я. толку від неї ноль. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 4 хвилини тому, Pepko сказав: Косяки описані в розділі Двері, пост називається, Помошь по регулеровке двери, ссилка не копірується, чи я не знаю як (якщо ви допоможете вставити ссилку сюди, то заздалегідь вам дякую), договір то особисте,(наведіть приклад хто його на форумі виложив), переписка у вайбері була, нажаль удалив, т.я. толку від неї ноль. Було б бажання шукати, прямо під Вашою темою в цьому розділі і фото, і переписка, і документи.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Pepko Опубліковано: 10 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 3 хвилини тому, irina1969 сказав: Було б бажання шукати, прямо під Вашою темою в цьому розділі і фото, і переписка, і документи.... Договір і прочая галиматья у такій красивій папці товщиною 0,5 см. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз