ЯД Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 14 хвилин тому, АлександрБ. сказав: Вірно, є таке діло. Теж слушне зауваження. Але, якраз саме для такого призначення, це може бути навіть родзинкою. Часом такі речі як, - відсутність симметрії, - чітких параллельних та перпендикулярних ліній, що "ріжуть" загальну композицію, - наявність аперіодичності у фактурі, - та інші "неправильності" і додають шарму будівлі, і притягують погляд, спонукаючи милуватися знов та знов. Звичайно, потрібно мати досвід роботи з цеглою, гарне уявлення, ну й час та бажання. Наснаги ! Ну вы правильно сказали, что это нужно час, бажання та наснаги. Ну и немного кубиков денег) ТС просто хочет его убрать, так мешает. Разбирание и перебор кирпичей - я думаю человек есть еще чем заняться) Потому в топку. Я бы, как выше уже говорили, когда будут копать септик, просто сгрести потолок и всю землю (и потолок) в яму. Ну будет проседать какое то время. Это будет в любом случае. Да и если что, там не далеко Екатеринославский кирпич, на мангало беседки под старину Змінено 8 годин тому користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 12 годин тому, Buzios сказав: в такому випадку буде більше пустот=більше просідань грунту. Пролийте водою без фанатизму Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) дубль Змінено 7 годин тому користувачем delic Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз