Luxor Marker Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому Ситуація така. Знайшов оголошення про продаж дерев'яного будинку обкладеного цеглою. Питання в наступному, чи можливо в такому типі будинку розібрати внутрішню дерев'яну частину, а залишити тільки частину з цегли з подальшим утепленням тощо? Тобто розібрати все (шифер, перекриття) залишивши тільки зовнішні фасадні стіни? Якщо так, то підкажіть на які речі (вузли) потрібно звернути увагу при огляді будинку, що б зрозуміти чи можливо буде зробити так як я описав вище? Так як я не будівельник, а зокрема з таким типом будинків (дерево обкладене цеглою) не стикався, тож прошу поради фахівців. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому тут на форумі вже не раз було, дешевше все знести і збудувати по новому з потребами під себе, а не ліпити з того що було хто зна як зроблене і які вилізуть "сюрпоризи" в тому чиислі з фундаментом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому Все можливо, якось же зберігають зовнішню цегляну кладку в історичних будівлях, замінюючи все всередині. Питання, тільки в ціні питання. Дайте фото цегли, що так хочеться зберегти. Порад значно збільшиться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому яка товщина стіни з цегли (чи в скільки рядів ширина стінши) який фундамент? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Luxor Marker Опубліковано: 20 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 20 годин тому (змінено) 1 час назад, ozor сказал: Дайте фото цегли, що так хочеться зберегти. Порад значно збільшиться. Так, я це розумію, тому і задав питання на що саме при огляді потрібно звернути увагу. Так як цей будинок лише продається, тому хочу при огляді зробити фото потрібних вузлів. Які зможуть дати відповідь на "реальність" перебудови 🏠 36 минут назад, Dr.Yura сказал: яка товщина стіни з цегли (чи в скільки рядів ширина стінши) який фундамент? Візьму ці питання на замітку✔️ Зверну увагу на ці моменти, коли буду на огляді🔎 Можливо ще будуть якісь питання, на що потрібно звернути увагу/зробити фото❓ Щоб після огляду я міг в цій темі викласти результати. Змінено 19 годин тому користувачем Luxor Marker Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 14 годин тому, Luxor Marker сказав: Можливо ще будуть якісь питання, на що потрібно звернути увагу/зробити фото❓ На склад (пиріг стіни). Якщо це будинок попередньо задуманий обкладатись цеглою , то ще пів біди. Якщо його обложили згодом , задля надання більш пристойного вигляду то швах. Головне , якщо плануєте його розбирати зсередини , виясніть склад фундаменту і як та на що опирається цегла зовнішнього опорядження. Дивіться чи є на фундаменті якісь тріщини. Якщо є . то фотографуйте де і які . Фотографуйте не тільки самі тріщини , а де і як вони проходять. Дайте фото фундамента , тільки не таке де видно структуру штукатурки , а загальний вигляд. ПС.. Ну і звертайте увагу на будь-які тріщини самого будинку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 19 часов назад, Luxor Marker сказал: чи можливо в такому типі будинку розібрати внутрішню дерев'яну частину, а залишити тільки частину з цегли з подальшим утепленням тощо? Вероятность положительного исхода - стремится к нулю. Такое стоит, пока его не трогают. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз