Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 11 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 4 минуты назад, MAESTRO DNEPR сказал: Я Вам не "братик" и не надо мне тыкать. Ах, ну да, справедливо.... 5 минут назад, MAESTRO DNEPR сказал: Что касается дома... я думаю, что Вы знаете правильный ответ... но он Вам не нравится... и Вы хотите, чтобы Вас здесь переубедили. "Доброжелателей" тут полно) Неоднозначный ответ))) я понял что вы мастер фигурного лавирования против направления ветра... Я слишком молод и слишком глуп и не знаю правильного ответа. Мы уже закончили с философией, можно перейти к строительству и конкретным обсуждениям минусов данного мероприятия (как покупка "отстойного" дома?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 4 хвилини тому, Nikolay Cherednichenko сказав: Я слишком молод и слишком глуп и не знаю правильного ответа. Мы уже закончили с философией, можно перейти к строительству и конкретным обсуждениям минусов данного мероприятия (как покупка "отстойного" дома?) Вы кстати, я так понимаю, ни разу там сами не были? Советую съездить и посмотреть и не верить продавцу на слово) мне тоже продавали "красный внутри, белый облицовка", но во время сноса красный замечен не был) и мощность подключения ээ. Проверьте доки, что там оформлено. И все в этом духе 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 11 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 2 минуты назад, ЯД сказал: Вы кстати, я так понимаю, ни разу там сами не были? Советую съездить и посмотреть А я поеду. Уже договорился с продаваном (он кстати может стать потенциальным соседом через три дома и живет в аналогичном доме). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 08.08.2025 в 13:09, SAN67 сказав: Если на стенах нет "паутины", то можно считать, что с подвалом всё нормально. Нормальний там підвал от задок трохи не того, посипався чогось і підлога у хаті а-ля шкільний спортзал, потребує заміни, грибок у санвузлі, але планування нормальне, Комунікації вже є, вода, електрика, центральна каналізація, газ на ділянці, локація нормальна, ціна також необтяжлива, отже докласти грошей та праці і можна жити Змінено 9 годин тому користувачем Фрай 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 9 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 18 минут назад, Фрай сказал: от задок трохи не того, посипався чогось Шифер побитий, розмило мабуть. Там бабуся старенька жила багато років. 22 минуты назад, Фрай сказал: грибок у санвузлі Я чомусь думав то побілка злізла до слою штукатурки))) 23 минуты назад, Фрай сказал: але планування нормальне Я вже придумав гарне перепланування з санвузлами які матимуть вікна і не за всі гроші світу. 19 минут назад, Фрай сказал: підлога у хаті а-ля шкільний спортзал, потребує заміни, Згоден. Я б повністю зірвав, утеплив би полістиролом і полусуху стяжку бомбанув Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SAN67 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 55 минут назад, Фрай сказал: Нормальний там підвал "паутину" нужно смотреть на стенах здания. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому И шо ее смотреть? На стенах трещин не видно, в доме и подвале тоже, а цена на хатку на 23-х сотках в 25 км от центра Одессьі по киевским меркам смешная. То ж не с нуля строиться, по большому счету там есть почти все коммуникации, вообще можно жить и потихоньку улучшаться. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 5 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 32 минуты назад, Фрай сказал: И шо ее смотреть? На стенах трещин не видно, в доме и подвале тоже, а цена на хатку на 23-х сотках в 25 км от центра Одессьі по киевским меркам смешная. То ж не с нуля строиться, по большому счету там есть почти все коммуникации, вообще можно жить и потихоньку улучшаться. Ок, не глядя))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 34 хвилини тому, Фрай сказав: вообще можно жить и потихоньку улучшаться. Все життя. Поки зробиш одну фігню , друга відвалиться. В старих будинках цей процес безкінечний. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 2 години тому, andrey_ka сказав: Все життя. Поки зробиш одну фігню , друга відвалиться. В старих будинках цей процес безкінечний. Не погоджусь, особисто я взагалі на дух не переношу силікатну цеглу і все, що з нею повʼязано, хіба що класти з неї одне задоволення, можеш довго рівняти криво лежачу цеглину, але то таке. Хату не вчора збудовано, вже й підлога здохла, а на стінах жодної критичної тріщини, некритичних також не видно то це вже плюс. Стіни у хаті також без тріщин, начебто, а санвузли не проблема переробити. (і вони вже є) Крім того, якщо я правильно розумію то у людини є певний бюджет? Так? А за такі гроші навряд чи можна купити 23 сотки і збудувати на ній коробку такого розміру. Прихований текст Вот некоторые примеры цен, указанных в объявлениях: $500/сотка: Участок 25 соток вблизи Овидиопольской дороги, в 600 метрах от трассы, целевое назначение - под ОСГ. $8334/сотка: Участок правильной формы на улице Центральная. $2052/сотка: Дом на 8 сотках на улице Железнодорожный переулок. $1143/сотка: Участок в охраняемом микрорайоне. $667/сотка: Участок на улице Парковая и 7-я линия. $2000/сотка: Участок на улице Независимости. $1332/сотка: Участок на улице 14-я линия. $1009/сотка: Участок на улице 34-я линия. $907/сотка: Участок на улице Аккаржанская. $1000/сотка: Участок в СОГ «Юбилейный». Додаємо сюди вартість електрики, газу, скважини чи водогону і каналізації, яка там вже є. І головне, це ж не ви підібрали собі таке житло, а ТС Єдине, що насторожує то це те, що ТС вживу ще не бачив предмет обговорення 7 годин тому, Nikolay Cherednichenko сказав: 7 годин тому, ЯД сказав: Вы кстати, я так понимаю, ни разу там сами не были? Советую съездить и посмотреть А я поеду. Уже договорился с продаваном Тому у підсумку останнє слово буде за ним. Змінено 3 години тому користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз