nitimi Опубліковано: учора в 15:08 Поділитись Опубліковано: учора в 15:08 Періодично в денний період часу (в основному, напевно через те що нагрівається) "стукає" металочерепиця. Складається враження що десь в лобовій дошці та в районі вітрової дошки. Підкажіть чи реально це якось виправити?) Додаю звук цього періодичного стукання) Новий запис 10.m4a Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: учора в 16:56 Поділитись Опубліковано: учора в 16:56 В мене коричнева металочерепиця на гаражі (напрям південь, 43' гараж і 14' навіс) клацає на сонці. Звук інший 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denis-k Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 13 часов назад, nitimi сказал: Підкажіть чи реально це якось виправити? снять напряжение перекрутить в жаркую солнечную погоду 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 5 годин тому, denis-k сказав: снять напряжение перекрутить в жаркую солнечную погоду А це як , технічно реалізувати ? Зняти всі планки примикання , відкрутити всі покрівельні саморізи які тримають металочерепицю , змістити всю металочерепицю (щоб саморізи не попали в ті самі отвори) і прикрутити назад - правильно ? Незрозуміло , чи потрібно відкручувати ті покрівельні саморізи , які тримають листи металочерепицці між собою ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denis-k Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 час назад, andrey_ka сказал: А це як , технічно реалізувати ? Зняти всі планки примикання , відкрутити всі покрівельні саморізи які тримають металочерепицю , змістити всю металочерепицю (щоб саморізи не попали в ті самі отвори) і прикрутити назад - правильно ? Незрозуміло , чи потрібно відкручувати ті покрівельні саморізи , які тримають листи металочерепицці між собою ? с самой металлочерепицей такое маловероятно ибо волна выступает как компенсатор расширения, по звуку как что-то во что-то упирается в жару, возможно это и есть плоские элементы (ветровая, конек, подшива) такое появляется когда крышу монтировали в холода, когда металл не расширен, плюс дерево со временем усыхает и ровные планки сжимает как пружину, и в жару они пытаются сопротивляться) прям снимать все не нужно, просто попробовать снять саморез и посмотреть возможно отверстие сразу и сдвинется Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 21 час назад, nitimi сказал: Періодично в денний період часу (в основному, напевно через те що нагрівається) "стукає" металочерепиця. Складається враження що десь в лобовій дошці та в районі вітрової дошки. Підкажіть чи реально це якось виправити?) Правильно налаштована металочерепиця стукає мелодійно)))А якщо серйозно то не шукайте собі пригод...скоро похолодає)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nitimi Опубліковано: 4 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 4 години тому та бісять ті звуки) я якщо чесно сумніваюсь що перестане зимою. Дах змонтований два роки тому, в перший рік я не чув такого до речі 9або принаймні не так інтенсивно-мелодійно грала) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому І що ті звуки чути через утеплення?? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nitimi Опубліковано: 4 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 хвилину тому, viksel сказав: І що ті звуки чути через утеплення?? утеплювати тільки буду тільки зараз. а чути і на першому поверсі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 6 минут назад, nitimi сказал: утеплювати тільки буду тільки зараз. Ну то проблема відпаде скоро сама собою...Хоч це і не проблема зовсім.Не треба на даху зайві отвори)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 2 години тому, denis-k сказав: прям снимать все не нужно, просто попробовать снять саморез и посмотреть возможно отверстие сразу и сдвинется Як би ще знати який саморіз відкрутити , там їх невеличке відерце. 1 годину тому, nitimi сказав: та бісять ті звуки) я якщо чесно сумніваюсь що перестане зимою. Дах змонтований два роки тому, в перший рік я не чув такого до речі 9або принаймні не так інтенсивно-мелодійно грала) А у вас листи металочерепиці між собою скручені ? Бо багато хто "забуває" . Має бути так як на малюнку. ПС.. Не у всіх власників металочерепиця звучить , тоді можна зробити висновок , що винен іменно монтаж. Десь щось нахалтурили. ІМХО. Перевірити , чи все змонтоване по інструкції. Спробувати знайти джерело цих звуків. Дві людини , одна ззовні лазить по даху , натискає на листи , та навіть під власною вагою щось буде змінюватись , а друга зсередини слухає зміни в звуках. Змінено 2 години тому користувачем andrey_ka Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз