Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Допоможіть! Прогнулася армобалка над воротами!

MotorM

Рекомендовані повідомлення

Таке відчуття що автор має за ціль впевнити усіх нас у своїй правоті. 

Особисто я здаюся. Автор правий

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 час назад, #roofinspector сказал:

Є таке. Легкі ознаки еффекту Даннинга — Крюгера та "плачу Ярославни" ("Слово о полку Ігоревім").

Я теж пасс.

Можливо andrey_ka з ним продовжить.

andrey_ka муху в полі заганяє. 

Змінено користувачем Propeller
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 годину тому, #roofinspector сказав:

Та ні! 

Я розмірковую і приводжу аргументи! 

Істина народжується в суперечці! 

Посилання на коментар

напочаток, ваші відео до перегляду неможливі, шия так не вивертається і якщо вас правильно зрозумів то ви після фронту?

То бережіть нерви, люди витрачають час намагаючись дати невідомій людині поради, а вона ще й пісіхує на них? Не треба.

тепер до балки.

була вона так одразу чи ні вже не розбереш, хоча могло вивернути під час укладання у ті кутники, наприклад, бо як вже писав то по сліду від дошки опалубки такий варіант припускаю хоча й не розумію.

От гупнули, повело, зрозуміли, що вийшла ненадійна хня і доробили рельсу вище. 
Варіант? Цілком.

Дивлячись на оце страхіття і оту рельсу особисто я б (після ретельного обстеження) почав роботу по закріпленні рельси як несучого основного вузла з надійною опорою, потім розібрав/викинув усе разом з боками би і зварив/забетонував нормальну додаткову опорну балку, щоб сам вʼїзд став безпечним і не лякав власника.

Нічого такого складного тут немає, головне не ліпити по новій аби з чого і аби як.

Посилання на коментар

33 хвилини тому, Propeller сказав:

Є таке. Легкі ознаки еффекту Даннинга — Крюгера та "плачу Ярославни" ("Слово о полку Ігоревім").

Я теж пасс.

Можливо andrey_ka з ним продовжить.

andrey_ka муху в полі заганяє. 

Одне питання: ви писали що можна і свердлити і варити кутники без страху. Чи можна хоча б домкратом 2т хоч трошечки попробувати її припідняти. Хоча би на пару міліметрів. 

Це мені дасть

1.діагностику чи балка просівша чи стоїть так з початку.

2. Хоч трошки позвантажу кутник щоб коли варив не потягнуло метал.

Просто боюся дуже якщо ми тут всі помиляємося. Можливо ж таке?

Ще можу детальніше розпитати діда про це все.

Посилання на коментар

10 хвилин тому, Фрай сказав:

напочаток, ваші відео до перегляду неможливі, шия так не вивертається і якщо вас правильно зрозумів то ви після фронту?

То бережіть нерви, люди витрачають час намагаючись дати невідомій людині поради, а вона ще й пісіхує на них? Не треба.

тепер до балки.

була вона так одразу чи ні вже не розбереш, хоча могло вивернути під час укладання у ті кутники, наприклад, бо як вже писав то по сліду від дошки опалубки такий варіант припускаю хоча й не розумію.

От гупнули, повело, зрозуміли, що вийшла ненадійна хня і доробили рельсу вище. 
Варіант? Цілком.

Дивлячись на оце страхіття і оту рельсу особисто я б (після ретельного обстеження) почав роботу по закріпленні рельси як несучого основного вузла з надійною опорою, потім розібрав/викинув усе разом з боками би і зварив/забетонував нормальну додаткову опорну балку, щоб сам вʼїзд став безпечним і не лякав власника.

Нічого такого складного тут немає, головне не ліпити по новій аби з чого і аби як.

А на кого я психував? 😳🤦

Я нікому ніяких претензій не висував навіть.

Посилання на коментар

6 хвилин тому, MotorM сказав:

Ще можу детальніше розпитати діда про це все.

Нє, на єто ми пойті нє могьом!

Що вам заважало зробити це одразу? image.gif.ff07aed8f6ea2dfa7a73ef61cf50ad95.gif
Вже була б картина яким чином те все ліпилося, чому й коли ставили рельсу і яка була динаміка просідання до і після?

Якщо воно є насправді.

Змінено користувачем Фрай
Посилання на коментар

4 хвилини тому, Фрай сказав:

Нє, на єто ми пойті нє могьом!

Що вам заважало зробити це одразу? image.gif.ff07aed8f6ea2dfa7a73ef61cf50ad95.gif
Вже була б картина яким чином те все ліпилося, чому й коли ставили рельсу і яка була динаміка просідання до і після?

Якщо воно є насправді.

Не дуже хочеться з ним зв'язуватися. Неприємна, нагла, хитра істота. 

Довга історія...

Буду намагатися його привезти і щоб розказав всі нюанси. Діду 80 років. Не сьогодні - завтра. 

Змінено користувачем MotorM
Посилання на коментар

2 хвилини тому, MotorM сказав:

Діду 80 років. Не сьогодні - завтра. 

Везіть швидше, ризикуєте не встигнути. )

2 хвилини тому, MotorM сказав:

Не дуже хочеться з ним зв'язуватися. Неприємна, нагла, хитра істота. 

як часто по життю гординя заважала мені робити правильні зважені кроки. ((

Плюньте і везіть чим скоріше бо ризикуєте не встигнути.

Нє, не тому, що кутник не витримає, дідові 80, військовий, слабка печінка і тд.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Фрай сказав:

Бухає по чорному.🤣🤣🤣

Дід дуже не простий. 

Діло не в гордині, а не люблю наглих, хитрих і жадібних.

Розмова тут була про планшет які б не давали гнутися кутнику, а всі тут почали чомусь вирішувати де заливалася балка. Це ж не суттєво чи вона заливалася над проємом чи на землі.

Факт тільки в тому що балку встановили получається криво пропелером і вона почала вигинати кутник. 

В мене тільки одне питання як доварити плашки які б стягували цих два кутника щоб не прослабити метал кутників від нагрівання. І хоча б трошки вирівняти цю балку хоча б на сантиметр припіднявши її. 

Але всім дякую за психологічну характеристику. Ви тут всі не тільки майстри будівельники, а й лікарі. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Посилання на коментар

10 хвилин тому, Фрай сказав:

Після 3 відео детального огляду проєму НІХТО ЩОСЬ РОЗУМНЕ І ПУТНЄ НЕ СКАЗАВ.

тільки який я, догадки що можливо можна зробити. 

Ось воно ,,не знаю будинок, але здогадуюсь що там робили в 92 році,,. 

Це вся по факту допомога. 

Діагноз: 5 людей підказували і у всіх різні варіанти як і що робити.

Така собі колективна біполярочка🤣🤣🤣🤣🤣

Посилання на коментар

19 хвилин тому, Фрай сказав:

Як немає що путнє підказати, краще мовчати - дуже файна риса людини. 

Посилання на коментар

12 годин тому, MotorM сказав:

А мій аргумент такий! Виправте мене якщо я геть неправий! 

Є у нас плити ПБ і ПК! І коли їх кладуть неважливо чотирьохметрові шестиметрові восьмиметрові - вони мають властивість прогинатися без тріщин без прогнивання всередині арматури! Просто самі по собі вони прогинаються! А особливо коли їх навантажують ну наприклад піч, камін, більярдний стіл тощо! 

І це все без тріщин! 

Паріруйте. Уважно слухаю. 

Плити гнуться без тріщин до певної міри. Ви знаєте на скільки плита (візьмемо найменшу з вашого списку 4м)може прогнутись ? Більш ніж впевнений що ні. 

І не рівняйте заводські плити з саморобною балкою. Це як Ферарі порівнювати з ланосом. Саморобна балка , ще й такої маленької довжини не здатна в якихось сутєвих (щоб було на око видно) величин прогнутись без тріщин.

Ще раз , балку заливали по місцю в опалубці , ніхто за здорового глузду не буде заливати її на землі , а потім волочити наверх. У цьому немає ніякої логіки.

Дивіться сюди:

002.png.cf9dc6a778051ef75befeb0075b8f9d6.png

Бачите кутник №1 трохи нижче за кутник №2. За вашою логікою , балка надавила на кутник №1 і він сів нижче. Тоді перемичка якою зварили цих два вертикальні кутники деформувалася б і по зварному шву трісло б. Але цього немає , правильно ?

За моєю логікою: Кутники просто притулили до бетону та зварили перемичкою . А так як бетон залитий криво то і кутники також криво встановили.  

Далі , ви дивувались що це за швелер/кутник.

0003.png.b024bb60d5a36d2cf28e61eea84d0f40.png

Теж дивився та думав нафіга ця примуровка зверху і логічне пояснення виникло лише одне:

Плити мають певно довжину і скоріш за все данні плити довші за будинк і відповідно стирчать на вулицю. І щоб оздобити ці плити і встановили цей швелер/кутник та обмурували ці плити. 

Щоб перевірити, поміряйте наявну довжину та співставте з заводською довжиною плит. Поміряйте ширину цієї зовнішньої примуровки , та співставте з шириною цих трьох плит.

Якщо я правий і ці плити стирчать на вулицю  то вони всіє своєю площею лежать на всій площі балки. А це означає , що ні про яке викручування не може йти мова.

ПС... До речі Плити перекриття не можна опирати ось так з випуском. Як і не можна класти їх боковими гранями на стіни , якщо це не спеціально призначені для цього плити.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...