#roofinspector Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому Таке відчуття що автор має за ціль впевнити усіх нас у своїй правоті. Особисто я здаюся. Автор правий 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 1 час назад, #roofinspector сказал: Таке відчуття що автор має за ціль впевнити усіх нас у своїй правоті. Особисто я здаюся. Автор правий Є таке. Легкі ознаки еффекту Даннинга — Крюгера та "плачу Ярославни" ("Слово о полку Ігоревім"). Я теж пасс. Можливо andrey_ka з ним продовжить. andrey_ka муху в полі заганяє. Змінено 11 годин тому користувачем Propeller 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MotorM Опубліковано: 10 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 годину тому, #roofinspector сказав: Таке відчуття що автор має за ціль впевнити усіх нас у своїй правоті. Особисто я здаюся. Автор правий Та ні! Я розмірковую і приводжу аргументи! Істина народжується в суперечці! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) дел Змінено 10 годин тому користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому напочаток, ваші відео до перегляду неможливі, шия так не вивертається і якщо вас правильно зрозумів то ви після фронту? То бережіть нерви, люди витрачають час намагаючись дати невідомій людині поради, а вона ще й пісіхує на них? Не треба. тепер до балки. була вона так одразу чи ні вже не розбереш, хоча могло вивернути під час укладання у ті кутники, наприклад, бо як вже писав то по сліду від дошки опалубки такий варіант припускаю хоча й не розумію. От гупнули, повело, зрозуміли, що вийшла ненадійна хня і доробили рельсу вище. Варіант? Цілком. Дивлячись на оце страхіття і оту рельсу особисто я б (після ретельного обстеження) почав роботу по закріпленні рельси як несучого основного вузла з надійною опорою, потім розібрав/викинув усе разом з боками би і зварив/забетонував нормальну додаткову опорну балку, щоб сам вʼїзд став безпечним і не лякав власника. Нічого такого складного тут немає, головне не ліпити по новій аби з чого і аби як. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MotorM Опубліковано: 10 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 33 хвилини тому, Propeller сказав: Є таке. Легкі ознаки еффекту Даннинга — Крюгера та "плачу Ярославни" ("Слово о полку Ігоревім"). Я теж пасс. Можливо andrey_ka з ним продовжить. andrey_ka муху в полі заганяє. Одне питання: ви писали що можна і свердлити і варити кутники без страху. Чи можна хоча б домкратом 2т хоч трошечки попробувати її припідняти. Хоча би на пару міліметрів. Це мені дасть 1.діагностику чи балка просівша чи стоїть так з початку. 2. Хоч трошки позвантажу кутник щоб коли варив не потягнуло метал. Просто боюся дуже якщо ми тут всі помиляємося. Можливо ж таке? Ще можу детальніше розпитати діда про це все. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MotorM Опубліковано: 10 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 10 хвилин тому, Фрай сказав: напочаток, ваші відео до перегляду неможливі, шия так не вивертається і якщо вас правильно зрозумів то ви після фронту? То бережіть нерви, люди витрачають час намагаючись дати невідомій людині поради, а вона ще й пісіхує на них? Не треба. тепер до балки. була вона так одразу чи ні вже не розбереш, хоча могло вивернути під час укладання у ті кутники, наприклад, бо як вже писав то по сліду від дошки опалубки такий варіант припускаю хоча й не розумію. От гупнули, повело, зрозуміли, що вийшла ненадійна хня і доробили рельсу вище. Варіант? Цілком. Дивлячись на оце страхіття і оту рельсу особисто я б (після ретельного обстеження) почав роботу по закріпленні рельси як несучого основного вузла з надійною опорою, потім розібрав/викинув усе разом з боками би і зварив/забетонував нормальну додаткову опорну балку, щоб сам вʼїзд став безпечним і не лякав власника. Нічого такого складного тут немає, головне не ліпити по новій аби з чого і аби як. А на кого я психував? 😳🤦 Я нікому ніяких претензій не висував навіть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 6 хвилин тому, MotorM сказав: Ще можу детальніше розпитати діда про це все. Нє, на єто ми пойті нє могьом! Що вам заважало зробити це одразу? Вже була б картина яким чином те все ліпилося, чому й коли ставили рельсу і яка була динаміка просідання до і після? Якщо воно є насправді. Змінено 10 годин тому користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MotorM Опубліковано: 10 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 4 хвилини тому, Фрай сказав: Нє, на єто ми пойті нє могьом! Що вам заважало зробити це одразу? Вже була б картина яким чином те все ліпилося, чому й коли ставили рельсу і яка була динаміка просідання до і після? Якщо воно є насправді. Не дуже хочеться з ним зв'язуватися. Неприємна, нагла, хитра істота. Довга історія... Буду намагатися його привезти і щоб розказав всі нюанси. Діду 80 років. Не сьогодні - завтра. Змінено 10 годин тому користувачем MotorM Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 2 хвилини тому, MotorM сказав: Діду 80 років. Не сьогодні - завтра. Везіть швидше, ризикуєте не встигнути. ) 2 хвилини тому, MotorM сказав: Не дуже хочеться з ним зв'язуватися. Неприємна, нагла, хитра істота. як часто по життю гординя заважала мені робити правильні зважені кроки. (( Плюньте і везіть чим скоріше бо ризикуєте не встигнути. Нє, не тому, що кутник не витримає, дідові 80, військовий, слабка печінка і тд. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MotorM Опубліковано: 10 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 хвилину тому, Фрай сказав: Везіть швидше, ризикуєте не встигнути. ) як часто по життю гординя заважала мені робити правильні зважені кроки. (( Плюньте і везіть чим скоріше бо ризикуєте не встигнути. Нє, не тому, що кутник не витримає, дідові 80, військовий, слабка печінка і тд. Бухає по чорному.🤣🤣🤣 Дід дуже не простий. Діло не в гордині, а не люблю наглих, хитрих і жадібних. Розмова тут була про планшет які б не давали гнутися кутнику, а всі тут почали чомусь вирішувати де заливалася балка. Це ж не суттєво чи вона заливалася над проємом чи на землі. Факт тільки в тому що балку встановили получається криво пропелером і вона почала вигинати кутник. В мене тільки одне питання як доварити плашки які б стягували цих два кутника щоб не прослабити метал кутників від нагрівання. І хоча б трошки вирівняти цю балку хоча б на сантиметр припіднявши її. Але всім дякую за психологічну характеристику. Ви тут всі не тільки майстри будівельники, а й лікарі. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MotorM Опубліковано: 10 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 10 хвилин тому, Фрай сказав: Везіть швидше, ризикуєте не встигнути. ) як часто по життю гординя заважала мені робити правильні зважені кроки. (( Плюньте і везіть чим скоріше бо ризикуєте не встигнути. Нє, не тому, що кутник не витримає, дідові 80, військовий, слабка печінка і тд. Після 3 відео детального огляду проєму НІХТО ЩОСЬ РОЗУМНЕ І ПУТНЄ НЕ СКАЗАВ. тільки який я, догадки що можливо можна зробити. Ось воно ,,не знаю будинок, але здогадуюсь що там робили в 92 році,,. Це вся по факту допомога. Діагноз: 5 людей підказували і у всіх різні варіанти як і що робити. Така собі колективна біполярочка🤣🤣🤣🤣🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MotorM Опубліковано: 9 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 19 хвилин тому, Фрай сказав: Везіть швидше, ризикуєте не встигнути. ) як часто по життю гординя заважала мені робити правильні зважені кроки. (( Плюньте і везіть чим скоріше бо ризикуєте не встигнути. Нє, не тому, що кутник не витримає, дідові 80, військовий, слабка печінка і тд. Як немає що путнє підказати, краще мовчати - дуже файна риса людини. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 12 годин тому, MotorM сказав: А мій аргумент такий! Виправте мене якщо я геть неправий! Є у нас плити ПБ і ПК! І коли їх кладуть неважливо чотирьохметрові шестиметрові восьмиметрові - вони мають властивість прогинатися без тріщин без прогнивання всередині арматури! Просто самі по собі вони прогинаються! А особливо коли їх навантажують ну наприклад піч, камін, більярдний стіл тощо! І це все без тріщин! Паріруйте. Уважно слухаю. Плити гнуться без тріщин до певної міри. Ви знаєте на скільки плита (візьмемо найменшу з вашого списку 4м)може прогнутись ? Більш ніж впевнений що ні. І не рівняйте заводські плити з саморобною балкою. Це як Ферарі порівнювати з ланосом. Саморобна балка , ще й такої маленької довжини не здатна в якихось сутєвих (щоб було на око видно) величин прогнутись без тріщин. Ще раз , балку заливали по місцю в опалубці , ніхто за здорового глузду не буде заливати її на землі , а потім волочити наверх. У цьому немає ніякої логіки. Дивіться сюди: Бачите кутник №1 трохи нижче за кутник №2. За вашою логікою , балка надавила на кутник №1 і він сів нижче. Тоді перемичка якою зварили цих два вертикальні кутники деформувалася б і по зварному шву трісло б. Але цього немає , правильно ? За моєю логікою: Кутники просто притулили до бетону та зварили перемичкою . А так як бетон залитий криво то і кутники також криво встановили. Далі , ви дивувались що це за швелер/кутник. Теж дивився та думав нафіга ця примуровка зверху і логічне пояснення виникло лише одне: Плити мають певно довжину і скоріш за все данні плити довші за будинк і відповідно стирчать на вулицю. І щоб оздобити ці плити і встановили цей швелер/кутник та обмурували ці плити. Щоб перевірити, поміряйте наявну довжину та співставте з заводською довжиною плит. Поміряйте ширину цієї зовнішньої примуровки , та співставте з шириною цих трьох плит. Якщо я правий і ці плити стирчать на вулицю то вони всіє своєю площею лежать на всій площі балки. А це означає , що ні про яке викручування не може йти мова. ПС... До речі Плити перекриття не можна опирати ось так з випуском. Як і не можна класти їх боковими гранями на стіни , якщо це не спеціально призначені для цього плити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MotorM Опубліковано: 4 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 4 години тому, andrey_ka сказав: Плити гнуться без тріщин до певної міри. Ви знаєте на скільки плита (візьмемо найменшу з вашого списку 4м)може прогнутись ? Більш ніж впевнений що ні. І не рівняйте заводські плити з саморобною балкою. Це як Ферарі порівнювати з ланосом. Саморобна балка , ще й такої маленької довжини не здатна в якихось сутєвих (щоб було на око видно) величин прогнутись без тріщин. Ще раз , балку заливали по місцю в опалубці , ніхто за здорового глузду не буде заливати її на землі , а потім волочити наверх. У цьому немає ніякої логіки. Дивіться сюди: Бачите кутник №1 трохи нижче за кутник №2. За вашою логікою , балка надавила на кутник №1 і він сів нижче. Тоді перемичка якою зварили цих два вертикальні кутники деформувалася б і по зварному шву трісло б. Але цього немає , правильно ? За моєю логікою: Кутники просто притулили до бетону та зварили перемичкою . А так як бетон залитий криво то і кутники також криво встановили. Далі , ви дивувались що це за швелер/кутник. Теж дивився та думав нафіга ця примуровка зверху і логічне пояснення виникло лише одне: Плити мають певно довжину і скоріш за все данні плити довші за будинк і відповідно стирчать на вулицю. І щоб оздобити ці плити і встановили цей швелер/кутник та обмурували ці плити. Щоб перевірити, поміряйте наявну довжину та співставте з заводською довжиною плит. Поміряйте ширину цієї зовнішньої примуровки , та співставте з шириною цих трьох плит. Якщо я правий і ці плити стирчать на вулицю то вони всіє своєю площею лежать на всій площі балки. А це означає , що ні про яке викручування не може йти мова. ПС... До речі Плити перекриття не можна опирати ось так з випуском. Як і не можна класти їх боковими гранями на стіни , якщо це не спеціально призначені для цього плити. 1. Ви дуже неуважний! Де на відео яке я записав на рахунок цих кутників першого і другого, де я там сказав що балка продавила саме вертикальні кутники? Я на відео сказав що так як кутник номер один нижче за кутник номер два то балку одразу ж перекосило як тільки її поклали. Передивіться ще раз відео. А я саме для вас ще записав повторне відео де розказую все що дід розказав і на рахунок кутників вертикальних . 2. Ваш варіант не конає на рахунок довгих плит і навіщо там швейлер. Вже невірно думаєте. Дякую за розмірковування! Істину дізнався і що робити у самого діда. Ніхто тут нічим не допоміг. Всім дякую. VID_20251011_184609.mp4 Змінено 3 години тому користувачем MotorM Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 годин тому, Propeller сказав: 11 годин тому, #roofinspector сказав: Таке відчуття що автор має за ціль впевнити усіх нас у своїй правоті. Особисто я здаюся. Автор правий Є таке. Легкі ознаки еффекту Даннинга — Крюгера та "плачу Ярославни" ("Слово о полку Ігоревім"). Я теж пасс. Здається панство не помилилось, там є проблема і вона не лікується. 8 годин тому, MotorM сказав: Як немає що путнє підказати, краще мовчати - дуже файна риса людини. Я б тебе послав нах, але сподіваюсь, що ти після фронту. ( А так то від діда-прапора ти недалеко пішов, яке їхало таке й здибалось. Якого біса ти комусь щось закидаєш, якщо сам незгепний навіть відео нормально зняти. Тобі тут ніхто нічого не винен! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 годину тому, MotorM сказав: 1. Ви дуже неуважний! Де на відео яке я записав на рахунок цих кутників першого і другого, де я там сказав що балка продавила саме вертикальні кутники? Я на відео сказав що так як кутник номер один нижче за кутник номер два то балку одразу ж перекосило як тільки її поклали. Згадуванням про вертикальні кутники я просто показав вам недолугість вашого твердження про викручування кутника (горизонтального). Ок , раму зварили попередньо. Незрозуміло з якого дива її зварили так криво. Далі в криво зварену рамку вклали балку , відповідно вона і лягла криво. Далі зверху плити стіни і.т.д.... З якого переляку ви вирішили , що кутник викрутило ? Тільки на основі того , що ви побачили внутрішній кутник у кривому стані. Оці ваші фантазії на рахунок викручування вони і є фантазії і нічого спільного з реальністю не мають. Навантаження приходить зверху . А тепер дивіться що відбувається з кутником коли на нього надавити: малюнок 1 , кутник у вільному стані верхня полка прилягає до дошки. малюнок 2 , на кутник приходить навантаження , верхня полка починає прогинатись всередину. Тобто , при викручувані кутника верхня полка притисткалася б до бетону і пальці ви б не змогли туди запхати. Прикладіть правило 3м до верхньої полки внутрішнього кутника ! Якщо немає правила натягніть нитку. Як ви пояснюєте слова діда , що спочатку все було зає...сь ? Тобто , спочатку рама була зварена рівно (вертикальні кутники були на одному рівні) А потім (мабуть піаніно затягнув на другий поверх) все пішло вшкереберть . І довелось + до скоріш за все краденої балки ще й терміново десь красти рельсу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз