#roofinspector Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому Таке відчуття що автор має за ціль впевнити усіх нас у своїй правоті. Особисто я здаюся. Автор правий 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому (змінено) 1 час назад, #roofinspector сказал: Таке відчуття що автор має за ціль впевнити усіх нас у своїй правоті. Особисто я здаюся. Автор правий Є таке. Легкі ознаки еффекту Даннинга — Крюгера та "плачу Ярославни" ("Слово о полку Ігоревім"). Я теж пасс. Можливо andrey_ka з ним продовжить. andrey_ka муху в полі заганяє. Змінено 14 годин тому користувачем Propeller 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MotorM Опубліковано: 13 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 1 годину тому, #roofinspector сказав: Таке відчуття що автор має за ціль впевнити усіх нас у своїй правоті. Особисто я здаюся. Автор правий Та ні! Я розмірковую і приводжу аргументи! Істина народжується в суперечці! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) дел Змінено 13 годин тому користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому напочаток, ваші відео до перегляду неможливі, шия так не вивертається і якщо вас правильно зрозумів то ви після фронту? То бережіть нерви, люди витрачають час намагаючись дати невідомій людині поради, а вона ще й пісіхує на них? Не треба. тепер до балки. була вона так одразу чи ні вже не розбереш, хоча могло вивернути під час укладання у ті кутники, наприклад, бо як вже писав то по сліду від дошки опалубки такий варіант припускаю хоча й не розумію. От гупнули, повело, зрозуміли, що вийшла ненадійна хня і доробили рельсу вище. Варіант? Цілком. Дивлячись на оце страхіття і оту рельсу особисто я б (після ретельного обстеження) почав роботу по закріпленні рельси як несучого основного вузла з надійною опорою, потім розібрав/викинув усе разом з боками би і зварив/забетонував нормальну додаткову опорну балку, щоб сам вʼїзд став безпечним і не лякав власника. Нічого такого складного тут немає, головне не ліпити по новій аби з чого і аби як. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MotorM Опубліковано: 13 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 33 хвилини тому, Propeller сказав: Є таке. Легкі ознаки еффекту Даннинга — Крюгера та "плачу Ярославни" ("Слово о полку Ігоревім"). Я теж пасс. Можливо andrey_ka з ним продовжить. andrey_ka муху в полі заганяє. Одне питання: ви писали що можна і свердлити і варити кутники без страху. Чи можна хоча б домкратом 2т хоч трошечки попробувати її припідняти. Хоча би на пару міліметрів. Це мені дасть 1.діагностику чи балка просівша чи стоїть так з початку. 2. Хоч трошки позвантажу кутник щоб коли варив не потягнуло метал. Просто боюся дуже якщо ми тут всі помиляємося. Можливо ж таке? Ще можу детальніше розпитати діда про це все. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MotorM Опубліковано: 13 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 10 хвилин тому, Фрай сказав: напочаток, ваші відео до перегляду неможливі, шия так не вивертається і якщо вас правильно зрозумів то ви після фронту? То бережіть нерви, люди витрачають час намагаючись дати невідомій людині поради, а вона ще й пісіхує на них? Не треба. тепер до балки. була вона так одразу чи ні вже не розбереш, хоча могло вивернути під час укладання у ті кутники, наприклад, бо як вже писав то по сліду від дошки опалубки такий варіант припускаю хоча й не розумію. От гупнули, повело, зрозуміли, що вийшла ненадійна хня і доробили рельсу вище. Варіант? Цілком. Дивлячись на оце страхіття і оту рельсу особисто я б (після ретельного обстеження) почав роботу по закріпленні рельси як несучого основного вузла з надійною опорою, потім розібрав/викинув усе разом з боками би і зварив/забетонував нормальну додаткову опорну балку, щоб сам вʼїзд став безпечним і не лякав власника. Нічого такого складного тут немає, головне не ліпити по новій аби з чого і аби як. А на кого я психував? 😳🤦 Я нікому ніяких претензій не висував навіть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) 6 хвилин тому, MotorM сказав: Ще можу детальніше розпитати діда про це все. Нє, на єто ми пойті нє могьом! Що вам заважало зробити це одразу? Вже була б картина яким чином те все ліпилося, чому й коли ставили рельсу і яка була динаміка просідання до і після? Якщо воно є насправді. Змінено 13 годин тому користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MotorM Опубліковано: 13 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) 4 хвилини тому, Фрай сказав: Нє, на єто ми пойті нє могьом! Що вам заважало зробити це одразу? Вже була б картина яким чином те все ліпилося, чому й коли ставили рельсу і яка була динаміка просідання до і після? Якщо воно є насправді. Не дуже хочеться з ним зв'язуватися. Неприємна, нагла, хитра істота. Довга історія... Буду намагатися його привезти і щоб розказав всі нюанси. Діду 80 років. Не сьогодні - завтра. Змінено 13 годин тому користувачем MotorM Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 2 хвилини тому, MotorM сказав: Діду 80 років. Не сьогодні - завтра. Везіть швидше, ризикуєте не встигнути. ) 2 хвилини тому, MotorM сказав: Не дуже хочеться з ним зв'язуватися. Неприємна, нагла, хитра істота. як часто по життю гординя заважала мені робити правильні зважені кроки. (( Плюньте і везіть чим скоріше бо ризикуєте не встигнути. Нє, не тому, що кутник не витримає, дідові 80, військовий, слабка печінка і тд. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MotorM Опубліковано: 13 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 1 хвилину тому, Фрай сказав: Везіть швидше, ризикуєте не встигнути. ) як часто по життю гординя заважала мені робити правильні зважені кроки. (( Плюньте і везіть чим скоріше бо ризикуєте не встигнути. Нє, не тому, що кутник не витримає, дідові 80, військовий, слабка печінка і тд. Бухає по чорному.🤣🤣🤣 Дід дуже не простий. Діло не в гордині, а не люблю наглих, хитрих і жадібних. Розмова тут була про планшет які б не давали гнутися кутнику, а всі тут почали чомусь вирішувати де заливалася балка. Це ж не суттєво чи вона заливалася над проємом чи на землі. Факт тільки в тому що балку встановили получається криво пропелером і вона почала вигинати кутник. В мене тільки одне питання як доварити плашки які б стягували цих два кутника щоб не прослабити метал кутників від нагрівання. І хоча б трошки вирівняти цю балку хоча б на сантиметр припіднявши її. Але всім дякую за психологічну характеристику. Ви тут всі не тільки майстри будівельники, а й лікарі. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MotorM Опубліковано: 12 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 10 хвилин тому, Фрай сказав: Везіть швидше, ризикуєте не встигнути. ) як часто по життю гординя заважала мені робити правильні зважені кроки. (( Плюньте і везіть чим скоріше бо ризикуєте не встигнути. Нє, не тому, що кутник не витримає, дідові 80, військовий, слабка печінка і тд. Після 3 відео детального огляду проєму НІХТО ЩОСЬ РОЗУМНЕ І ПУТНЄ НЕ СКАЗАВ. тільки який я, догадки що можливо можна зробити. Ось воно ,,не знаю будинок, але здогадуюсь що там робили в 92 році,,. Це вся по факту допомога. Діагноз: 5 людей підказували і у всіх різні варіанти як і що робити. Така собі колективна біполярочка🤣🤣🤣🤣🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MotorM Опубліковано: 12 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 19 хвилин тому, Фрай сказав: Везіть швидше, ризикуєте не встигнути. ) як часто по життю гординя заважала мені робити правильні зважені кроки. (( Плюньте і везіть чим скоріше бо ризикуєте не встигнути. Нє, не тому, що кутник не витримає, дідові 80, військовий, слабка печінка і тд. Як немає що путнє підказати, краще мовчати - дуже файна риса людини. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 12 годин тому, MotorM сказав: А мій аргумент такий! Виправте мене якщо я геть неправий! Є у нас плити ПБ і ПК! І коли їх кладуть неважливо чотирьохметрові шестиметрові восьмиметрові - вони мають властивість прогинатися без тріщин без прогнивання всередині арматури! Просто самі по собі вони прогинаються! А особливо коли їх навантажують ну наприклад піч, камін, більярдний стіл тощо! І це все без тріщин! Паріруйте. Уважно слухаю. Плити гнуться без тріщин до певної міри. Ви знаєте на скільки плита (візьмемо найменшу з вашого списку 4м)може прогнутись ? Більш ніж впевнений що ні. І не рівняйте заводські плити з саморобною балкою. Це як Ферарі порівнювати з ланосом. Саморобна балка , ще й такої маленької довжини не здатна в якихось сутєвих (щоб було на око видно) величин прогнутись без тріщин. Ще раз , балку заливали по місцю в опалубці , ніхто за здорового глузду не буде заливати її на землі , а потім волочити наверх. У цьому немає ніякої логіки. Дивіться сюди: Бачите кутник №1 трохи нижче за кутник №2. За вашою логікою , балка надавила на кутник №1 і він сів нижче. Тоді перемичка якою зварили цих два вертикальні кутники деформувалася б і по зварному шву трісло б. Але цього немає , правильно ? За моєю логікою: Кутники просто притулили до бетону та зварили перемичкою . А так як бетон залитий криво то і кутники також криво встановили. Далі , ви дивувались що це за швелер/кутник. Теж дивився та думав нафіга ця примуровка зверху і логічне пояснення виникло лише одне: Плити мають певно довжину і скоріш за все данні плити довші за будинк і відповідно стирчать на вулицю. І щоб оздобити ці плити і встановили цей швелер/кутник та обмурували ці плити. Щоб перевірити, поміряйте наявну довжину та співставте з заводською довжиною плит. Поміряйте ширину цієї зовнішньої примуровки , та співставте з шириною цих трьох плит. Якщо я правий і ці плити стирчать на вулицю то вони всіє своєю площею лежать на всій площі балки. А це означає , що ні про яке викручування не може йти мова. ПС... До речі Плити перекриття не можна опирати ось так з випуском. Як і не можна класти їх боковими гранями на стіни , якщо це не спеціально призначені для цього плити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MotorM Опубліковано: 7 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 4 години тому, andrey_ka сказав: Плити гнуться без тріщин до певної міри. Ви знаєте на скільки плита (візьмемо найменшу з вашого списку 4м)може прогнутись ? Більш ніж впевнений що ні. І не рівняйте заводські плити з саморобною балкою. Це як Ферарі порівнювати з ланосом. Саморобна балка , ще й такої маленької довжини не здатна в якихось сутєвих (щоб було на око видно) величин прогнутись без тріщин. Ще раз , балку заливали по місцю в опалубці , ніхто за здорового глузду не буде заливати її на землі , а потім волочити наверх. У цьому немає ніякої логіки. Дивіться сюди: Бачите кутник №1 трохи нижче за кутник №2. За вашою логікою , балка надавила на кутник №1 і він сів нижче. Тоді перемичка якою зварили цих два вертикальні кутники деформувалася б і по зварному шву трісло б. Але цього немає , правильно ? За моєю логікою: Кутники просто притулили до бетону та зварили перемичкою . А так як бетон залитий криво то і кутники також криво встановили. Далі , ви дивувались що це за швелер/кутник. Теж дивився та думав нафіга ця примуровка зверху і логічне пояснення виникло лише одне: Плити мають певно довжину і скоріш за все данні плити довші за будинк і відповідно стирчать на вулицю. І щоб оздобити ці плити і встановили цей швелер/кутник та обмурували ці плити. Щоб перевірити, поміряйте наявну довжину та співставте з заводською довжиною плит. Поміряйте ширину цієї зовнішньої примуровки , та співставте з шириною цих трьох плит. Якщо я правий і ці плити стирчать на вулицю то вони всіє своєю площею лежать на всій площі балки. А це означає , що ні про яке викручування не може йти мова. ПС... До речі Плити перекриття не можна опирати ось так з випуском. Як і не можна класти їх боковими гранями на стіни , якщо це не спеціально призначені для цього плити. 1. Ви дуже неуважний! Де на відео яке я записав на рахунок цих кутників першого і другого, де я там сказав що балка продавила саме вертикальні кутники? Я на відео сказав що так як кутник номер один нижче за кутник номер два то балку одразу ж перекосило як тільки її поклали. Передивіться ще раз відео. А я саме для вас ще записав повторне відео де розказую все що дід розказав і на рахунок кутників вертикальних . 2. Ваш варіант не конає на рахунок довгих плит і навіщо там швейлер. Вже невірно думаєте. Дякую за розмірковування! Істину дізнався і що робити у самого діда. Ніхто тут нічим не допоміг. Всім дякую. VID_20251011_184609.mp4 Змінено 6 годин тому користувачем MotorM Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 9 годин тому, Propeller сказав: 11 годин тому, #roofinspector сказав: Таке відчуття що автор має за ціль впевнити усіх нас у своїй правоті. Особисто я здаюся. Автор правий Є таке. Легкі ознаки еффекту Даннинга — Крюгера та "плачу Ярославни" ("Слово о полку Ігоревім"). Я теж пасс. Здається панство не помилилось, там є проблема і вона не лікується. 8 годин тому, MotorM сказав: Як немає що путнє підказати, краще мовчати - дуже файна риса людини. Я б тебе послав нах, але сподіваюсь, що ти після фронту. ( А так то від діда-прапора ти недалеко пішов, яке їхало таке й здибалось. Якого біса ти комусь щось закидаєш, якщо сам незгепний навіть відео нормально зняти. Тобі тут ніхто нічого не винен! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 годину тому, MotorM сказав: 1. Ви дуже неуважний! Де на відео яке я записав на рахунок цих кутників першого і другого, де я там сказав що балка продавила саме вертикальні кутники? Я на відео сказав що так як кутник номер один нижче за кутник номер два то балку одразу ж перекосило як тільки її поклали. Згадуванням про вертикальні кутники я просто показав вам недолугість вашого твердження про викручування кутника (горизонтального). Ок , раму зварили попередньо. Незрозуміло з якого дива її зварили так криво. Далі в криво зварену рамку вклали балку , відповідно вона і лягла криво. Далі зверху плити стіни і.т.д.... З якого переляку ви вирішили , що кутник викрутило ? Тільки на основі того , що ви побачили внутрішній кутник у кривому стані. Оці ваші фантазії на рахунок викручування вони і є фантазії і нічого спільного з реальністю не мають. Навантаження приходить зверху . А тепер дивіться що відбувається з кутником коли на нього надавити: малюнок 1 , кутник у вільному стані верхня полка прилягає до дошки. малюнок 2 , на кутник приходить навантаження , верхня полка починає прогинатись всередину. Тобто , при викручувані кутника верхня полка притисткалася б до бетону і пальці ви б не змогли туди запхати. Прикладіть правило 3м до верхньої полки внутрішнього кутника ! Якщо немає правила натягніть нитку. Як ви пояснюєте слова діда , що спочатку все було зає...сь ? Тобто , спочатку рама була зварена рівно (вертикальні кутники були на одному рівні) А потім (мабуть піаніно затягнув на другий поверх) все пішло вшкереберть . І довелось + до скоріш за все краденої балки ще й терміново десь красти рельсу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MotorM Опубліковано: 3 хвилини тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 хвилини тому (змінено) 4 години тому, Фрай сказав: Здається панство не помилилось, там є проблема і вона не лікується. Я б тебе послав нах, але сподіваюсь, що ти після фронту. ( А так то від діда-прапора ти недалеко пішов, яке їхало таке й здибалось. Якого біса ти комусь щось закидаєш, якщо сам незгепний навіть відео нормально зняти. Тобі тут ніхто нічого не винен! Дилетанти намагаються розумничати перед дилетантом(в будівництві). Смішно... Коли мене немає поряд ви можете навіть мене побити. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Змінено тільки що користувачем MotorM Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз