deonisys Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Облаштовую фундамент під модульний будинок 4х7, з двох поздовжніх частник, каркас брус 150х150, вага до 5 т. Буде 15 свай з геошурупів, поле 3х5, свая 2 м, близько 1.5 м в землі. Зверху хочу покласти 5 поперечних рядів досок 150х50, без обвязки між собою - думаю так легше буде монтувати будинок і в цілому має добре розподілити навантаження. Чи будуть рекомендації чи зауваження до такої конструкції? Цікавить, чи потрібно якось готувати ділянку під будинком? Чи потрібно накривати і закривати периметр? Із міркувань щоб було тепліше в будинку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 38 хвилин тому, deonisys сказав: Чи потрібно накривати і закривати периметр? Краще закрити, але обовʼязково зробити продухи для вентиляції. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lastandr Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 час назад, deonisys сказал: Буде 15 свай з геошурупів, поле 3х5, свая 2 м, близько 1.5 м в землі. Зверху хочу покласти 5 поперечних рядів досок 150х50, без обвязки між собою А намалювати це якось можливо? чи може є креслення? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
deonisys Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 година тому, lastandr сказав: А намалювати це якось можливо? чи може є креслення? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз