Фрай Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) Цитата ЯД сказав: И розетку) Звичайно Змінено 15 годин тому користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) И проект проводки другой(?) Вот смотрел потребление ссва самурай - 5.5кВт на токе 160А, но указано же в паспорте (промислова мережа) Змінено 15 годин тому користувачем SantehnikPPR100 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 4 години тому, АлександрБ. сказав: Не існує однофазних ( на 220 Вольт) електроприладів заводського (офіційного) виробництва. Завжди мусить знайтись той, хто несе відверту дичину 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 5 часов назад, АлександрБ. сказал: Не існує однофазних ( на 220 Вольт) електроприладів заводського (офіційного) виробництва. індукційні плити сіменс однофазні з потіжністю підключення - 4.6квт, їх брати-близнюки бош на 7квт вже двофазні. Я цей простий факт перевіряв особисто з консультантом. Змінено 12 годин тому користувачем standov Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 11 годин тому, standov сказав: їх брати-близнюки бош на 7квт вже двофазні Але не заборонено паралелити ті дві "фази" на одну. В інструкції до моєї Бош написано, що хочете на дві фази, хочете на одну – як вам зручніше. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 26 минут назад, volomoto сказал: Але не заборонено паралелити ті дві "фази" на одну. В інструкції до моєї Бош написано, що хочете на дві фази, хочете на одну – як вам зручніше. В боші да в сіменсі ні, колись тут це обговорювали і я з консультантом розпаковував сіменса щоб подивитися на колодку) в боші 7квт, а сіменс 4.6 і електронікою обмежує кількість працюючих блинів одночасно. Чого? Я хз Змінено 1 година тому користувачем standov Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 52 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 52 хвилини тому 8 хвилин тому, standov сказав: В боші да в сіменсі ні, колись тут це обговорювали і я з консультантом розпаковував сіменса щоб подивитися на колодку) в боші 7квта сіменс електронікою обмежує кількість працюючих блинів одночасно. Чого? Я хз Це цікаво, бо в мене отакі варіанти підключення: І той, що посередині, дозволяє підключати обидві половинки на одну фазу. В сервісному меню можна налаштувати обмеження потужності, але по замовчування там без обмежень: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 48 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 48 хвилин тому (змінено) Я колись обирав між сіменсом і бошем, фактично одне й те саме але сіменс симпатичніше) В сіменсі в інструкції лише 1 варіант (я вище кинув) мене цей факт теж здивував, я його тут питав - зійшлися на думці що косяк інструкції і не може того бути, я пішов в салон віяра де є сіменси, консультант сказав теж що не соже того бути, ми з ним одного розпакували а там клемна розведена лише на 3 контакти ) він сказав "охереть, буду знати" а в інструкції є табличка які бліни в яких комбінаціях можна увімкнути ) ну і загальний ьуджет 4.6 а в боші 7. Я так думаю якісь приколи локальних ринків і сертифікації, але це не точно Змінено 46 хвилин тому користувачем standov 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз