Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Мій розподільний щит 220 В в будинку

taras_vn

Рекомендовані повідомлення

Добрий день.

Купив будинок з вже прокладеною електрикою, але без розподільного щита. Сам розробив схему щита 1, це основний. Зараз доробляю додатковий щит 2 для підключення стабілізатора і інвертора. Я сам не електрик, тому буду вдячний за поради. 

image.png

• Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

А то тре хвалити чи бакланити? :) Завдання було максимально здорощити і ускладнити? :) 

- нащо реле напруги? (це частина функціоналу стабілізатора)

- нащо байпас і автомати перед/після стабілізаторпом? Це частина його функціоналу

- нащо окремі автомати перед/після інвертором?

- чому генератор не напряму до інвертора? Той має відповідний окремий вхід. 

- нащо автомат з генератора? Він має на собі автомат. Чи то на випадок, як генератор не вдасться заглушити? :) 

- якщо на "свічечну" окрема лінія, нащо роутеру і решті 16А? 

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

10 часов назад, porterlv сказал:

А то тре хвалити чи бакланити? :) Завдання було максимально здорощити і ускладнити? :) 

- нащо реле напруги? (це частина функціоналу стабілізатора)

- нащо байпас і автомати перед/після стабілізаторпом? Це частина його функціоналу

- нащо окремі автомати перед/після інвертором?

- чому генератор не напряму до інвертора? Той має відповідний окремий вхід. 

- нащо автомат з генератора? Він має на собі автомат. Чи то на випадок, як генератор не вдасться заглушити? :) 

- якщо на "свічечну" окрема лінія, нащо роутеру і решті 16А? 

Щит 1 вже змонтований, тому реле вже стоїть, хоча так якщо ставити стабілізатор, то він мабуть вже не потрібен. Байпас на стабілізаторі і інверторі на випадок якщо їх треба зняти наприклад в ремонт. Автомати просто передивився багато відео підключень і в більшості їх ставлять, хоча може вони і не потрібні. Генератор підключаю не на інвертор тому що він не інверторний хочу підключити інвертор через стабілізатор. Плюс наприклад сварку від генератора не хочу живити через інвертор, тому розетка підключена до генератора на пряму. На лінії де роутер ще буде система охорони, відеонагляду, хоча так можна було 10А.

Посилання на коментар

42 минуты назад, porterlv сказал:

Підключати генератор через стабілізатор - дуже погана ідея... 

А інвертор буде працювати від звичайного не інверторного генератора. І Deye мають вузький діапазон допустимої вхідної напруги та частоти. Тому планую з часом поставити інверторний стабілізатор.

Змінено користувачем taras_vn
Посилання на коментар

10 хвилин тому, taras_vn сказав:

А інвертор буде працювати від звичайного не інверторного генератора?

Дея точно буде

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

16 минут назад, МакДо сказал:

Дея точно буде

Тобто стабілізатор взагалі не ставити? Від мережі при просіданні напруги буде відсікати реле і переходити на інвертор від батареї. А якщо мережі немає то вмикається генератор при потребі.

Змінено користувачем taras_vn
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...