ostit Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) Всім привіт хочу купити Дистанційний стріляючий електрошокер на скільки це законно і якщо так, то яку модель можете порадити? В інтернеті купу всього продають але з цим ніколи не зтикався і в них не розбираюсь. Дивлюсь щось таке шокер Taser Змінено 3 години тому користувачем ostit Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 година тому, ostit сказав: Всім привіт хочу купити Дистанційний стріляючий електрошокер на скільки це законно і якщо так, то яку модель можете порадити? В інтернеті купу всього продають але з цим ніколи не зтикався і в них не розбираюсь. Дивлюсь щось таке шокер Taser прикинь, промахнешся. куда його вставлять?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ostit Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 19 минут назад, МаТраС сказал: прикинь, промахнешся. куда його вставлять?) та воно то так, я не збираюсь його використовувати, думав покласти хай лежить в будинку. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 41 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 41 хвилин тому 1 година тому, ostit сказав: та воно то так, я не збираюсь його використовувати, думав покласти хай лежить в будинку. ну ви конь😅на хера?? оформітб помповик на 10 патронів ібуде вам щастя,якщо сцикотно вдома сидіть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз