ostit Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) Всім привіт хочу купити Дистанційний стріляючий електрошокер на скільки це законно і якщо так, то яку модель можете порадити? В інтернеті купу всього продають але з цим ніколи не зтикався і в них не розбираюсь. Дивлюсь щось таке шокер Taser Змінено 9 годин тому користувачем ostit Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 1 година тому, ostit сказав: Всім привіт хочу купити Дистанційний стріляючий електрошокер на скільки це законно і якщо так, то яку модель можете порадити? В інтернеті купу всього продають але з цим ніколи не зтикався і в них не розбираюсь. Дивлюсь щось таке шокер Taser прикинь, промахнешся. куда його вставлять?) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ostit Опубліковано: 8 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 19 минут назад, МаТраС сказал: прикинь, промахнешся. куда його вставлять?) та воно то так, я не збираюсь його використовувати, думав покласти хай лежить в будинку. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 година тому, ostit сказав: та воно то так, я не збираюсь його використовувати, думав покласти хай лежить в будинку. ну ви конь😅на хера?? оформітб помповик на 10 патронів ібуде вам щастя,якщо сцикотно вдома сидіть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ostit Опубліковано: 4 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 часа назад, МаТраС сказал: ну ви конь😅на хера?? оформітб помповик на 10 патронів ібуде вам щастя,якщо сцикотно вдома сидіть помповик, то вже можна завалити і сидіти за це. Тому вогнепальну зброю не розглядаю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 21 хвилину тому, ostit сказав: помповик, то вже можна завалити і сидіти за це. Тому вогнепальну зброю не розглядаю Правильно робите, що не розглядаєте: ваші висновки вірні. Газовий балон на ведмедя) А ще краще, і менше гімору в разі застосування: аерозоль від ос та шершнів, підібрати зі струєю 5 метрів. Легально. Доступно. Працює ефективно, і якщо навіть нападник перетвориться на "жертву", то буде значно легше. Перевірений практикою засіб. Змінено 4 години тому користувачем DmiVady 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dvr002 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Я теж проти вогнепальної, купи собі дистанційни Тазер шокер або як више написали Газовий Баллончик як Варіант Кобра 1-CS на 100мл і дешиво і допоможе у разі нападу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 32 хвилини тому, DmiVady сказав: Правильно робите, що не розглядаєте: ваші висновки вірні. Газовий балон на ведмедя) А ще краще, і менше гімору в разі застосування: аерозоль від ос та шершнів, підібрати зі струєю 5 метрів. Легально. Доступно. Працює ефективно, і якщо навіть нападник перетвориться на "жертву", то буде значно легше. Перевірений практикою засіб. 😆що це за чудо балон на 5 метрів?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 36 хвилин тому, МаТраС сказав: 😆що це за чудо балон на 5 метрів?) ви що, не можете жбурнути 300мг балон навіть на 5 метрів? чи ви про такі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 годину тому, DmiVady сказав: аерозоль від ос та шершнів, підібрати зі струєю 5 метрів. Легально. Доступно. Працює ефективно, і якщо навіть нападник перетвориться на "жертву", то буде значно легше. Перевірений практикою засіб. Які конкретно моделі використовували? Дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 18 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 18 хвилин тому bros.pl/en/produkt/gasnica-na-osy-i-szerszenie/ Їх багато варіантів, є з соплом, є з трубкою, щоб у шпарини заливати (не юзав такий, але корисний) Сопло гарне, б'є доволі далеко, але я юзав 300 мл версію, що мені восени подарували, на це літо замовлю такий і варіант на 600 😉 Оси горища моїх сараїв не люблять тепер Шершні в кількості в мене не селилися, а в лісі та на островах я їх не чіпаю - то їхня територія, їхні правила. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 17 хвилин тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: bros.pl/en/produkt/gasnica-na-osy-i-szerszenie/ Їх багато варіантів, є з соплом, є з трубкою, щоб у шпарини заливати (не юзав такий, але корисний) Сопло гарне, б'є доволі далеко, але я юзав 300 мл версію, що мені восени подарували, на це літо замовлю такий і варіант на 600 😉 Оси горища моїх сараїв не люблять тепер Шершні в кількості в мене не селилися, а в лісі та на островах я їх не чіпаю - то їхня територія, їхні правила. але для молодих та здорових наїбнути тим червоним балоном теж непоганий варіант 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз