DmiVady Опубліковано: В четвер в 17:35 Поділитись Опубліковано: В четвер в 17:35 (змінено) З якої зброї в тирі порекомендуєте почати новачку? Lee Enfield норм буде? Бо мені в "Call of Duty" дуже сподобалось з неї стріляти Змінено В четвер в 18:19 користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dvr002 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому В 07.05.2026 в 20:35, DmiVady сказал: З якої зброї в тирі порекомендуєте почати новачку? Lee Enfield норм буде? Бо мені в "Call of Duty" дуже сподобалось з неї стріляти тут треба спробувати з усього щоб зрозуміти що тобі подобається Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 19 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 19 хвилин тому Що за " перцеві кульки "? Щось вартує? militaria.pl/ua/p/pistolet-co2-ram-crosman-stronghold-p7-833073 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 13 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 13 хвилин тому (змінено) 1 годину тому, dvr002 сказав: тут треба спробувати з усього щоб зрозуміти що тобі подобається Та де ж на все грошей напастися?) Спробував Lee Enfield - нормально, але дозвільна сказала, що не можна ствол та приклад відпилювати, а в стоці вона в авто не зручна - задовга То я побахкав в тирі трошки, і все - передумав купляти. Прихований текст Li Enfild.mp4 Тепер ось думаю, може з револьвера Smith & Wesson mod. 500 під .500 Magnum спробувати? Він хоч і важкенький, але в машині нормально возити. І якщо набої закінчаться, то можна і так непогано отоварити злодія ... Змінено 1 хвилин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 11 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 11 хвилин тому 7 минут назад, hause сказал: Що за " перцеві кульки "? Наверное надо медведю точно в ноздрю попасть, чтобы он чихать начал)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз