DmiVady Опубліковано: В четвер в 17:35 Поділитись Опубліковано: В четвер в 17:35 (змінено) З якої зброї в тирі порекомендуєте почати новачку? Lee Enfield норм буде? Бо мені в "Call of Duty" дуже сподобалось з неї стріляти Змінено В четвер в 18:19 користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dvr002 Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому В 07.05.2026 в 20:35, DmiVady сказал: З якої зброї в тирі порекомендуєте почати новачку? Lee Enfield норм буде? Бо мені в "Call of Duty" дуже сподобалось з неї стріляти тут треба спробувати з усього щоб зрозуміти що тобі подобається Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому Що за " перцеві кульки "? Щось вартує? militaria.pl/ua/p/pistolet-co2-ram-crosman-stronghold-p7-833073 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому (змінено) 1 годину тому, dvr002 сказав: тут треба спробувати з усього щоб зрозуміти що тобі подобається Та де ж на все грошей напастися?) Спробував Lee Enfield - нормально, але дозвільна сказала, що не можна ствол та приклад відпилювати, а в стоці вона в авто не зручна - задовга То я побахкав в тирі трошки, і все - передумав купляти. Прихований текст Li Enfild.mp4 Тепер ось думаю, може з револьвера Smith & Wesson mod. 500 під .500 Magnum спробувати? Він хоч і важкенький, але в машині нормально возити. І якщо набої закінчаться, то можна і так непогано отоварити злодія ... Змінено 19 годин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 7 минут назад, hause сказал: Що за " перцеві кульки "? Наверное надо медведю точно в ноздрю попасть, чтобы он чихать начал)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 29 хвилин тому, DimaF сказав: Наверное надо медведю точно в ноздрю попасть, чтобы он чихать начал)) Може не в ніздрю? Ну, щоб біг швидше 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ostit Опубліковано: 17 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 17 годин тому ну шо я вам скажу, довго думав і купив таки Ось цей дистанційний Taser shokeru.com.ua/elektroshokery/strelyayushie-elektroshokery/shoker-taser-2-kartridzha.html докупив тільки ще 3 шт катриджів бо в комплекті іде тільки 2 шт. Вчора застестив, те шо треба. Надіюсь ніколи його не використовувати, але хай краще буде 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 16 годин тому, ostit сказав: ну шо я вам скажу, довго думав і купив таки Ось цей дистанційний Taser shokeru.com.ua/elektroshokery/strelyayushie-elektroshokery/shoker-taser-2-kartridzha.html докупив тільки ще 3 шт катриджів бо в комплекті іде тільки 2 шт. Вчора застестив, те шо треба. Надіюсь ніколи його не використовувати, але хай краще буде По собакам гасили?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз