dvr002 Опубліковано: 25 травня Поділитись Опубліковано: 25 травня 14 часов назад, ostit сказал: ви колись шокером користувались? Навіщо в собаку стріляти? Шокер діє на відстані до 40м просто затріщали і все. Цей шокер стріляючи не траба ним стріляти, якщо картридж не встраляти то він тріщить як звичайни шокер і цим відлякує собак Ось почитайте як він проацює shokeru.com.ua/ua/elektroshokery/strelyayushie-elektroshokery/shoker-taser-2-kartridzha.html А ось відео як шокер діє на собак на собак тріск шокера діє чудово, підтвержую. Але для таких цілей краще брати щось компактне і карманного типу. Сам особисто коритсуюсь таким shokeru.com.ua/elektroshokery/elektroshokeru-osa/elektroshoker-osa-928-pro.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 25 травня Поділитись Опубліковано: 25 травня А шокер що стріляє для яких цілей? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dvr002 Опубліковано: 26 травня Поділитись Опубліковано: 26 травня 23 часа назад, DmiVady сказал: А шокер що стріляє для яких цілей? їх більше беруть для охоронців на обьєкти, людям похилогу віку десь в село де живуть самі. Десь на дачі щоб було для будинку. ось оптимальній варіант ціна якість shokeru.com.ua/elektroshokery/strelyayushie-elektroshokery/shoker-taser-2-kartridzha.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 26 травня Поділитись Опубліковано: 26 травня 24.05.2026 в 14:38, DmiVady сказав: Тезко, людина не розв'язувала проблему ефективних засобів самозахисту. Людина купувала електрошокер, який, не приведи доля, не встигне застосувати, і просила вмовити її, що їй за це нічого не буде. А може, це просто така недолуга реклама своєї інтернет-крамниці. У будь-якому разі це дало привід гарно пофлудити Перебувайте в безпеці! я вже давно зрозумів,що це один і той же продаван. він навіть наскільки тупий,що схожі аватарки поставив. да і ссилками хоч би з одного профілю кидався, ну і сам діалог... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ostit Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому В 26.05.2026 в 19:23, МаТраС сказал: я вже давно зрозумів,що це один і той же продаван. він навіть наскільки тупий,що схожі аватарки поставив. да і ссилками хоч би з одного профілю кидався, ну і сам діалог... Поганий з Ваш експерт, я ніякого відношення до продажів не маю, а аватарка це станртна яка зараз пропонується на різних сайтах, ви наче теж своє фото не виставляєте. Хочу всім подякувати хто дійсно давав поради. Від себе скажу, шокер 90% лежить в будинку і беру його тільки на пробіжку відлякувати собак. В цілому покупкою задоволениз своєю задачею справляється. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 37 хвилин тому, ostit сказав: Поганий з Ваш експерт, я ніякого відношення до продажів не маю, а аватарка це станртна яка зараз пропонується на різних сайтах, ви наче теж своє фото не виставляєте. Хочу всім подякувати хто дійсно давав поради. Від себе скажу, шокер 90% лежить в будинку і беру його тільки на пробіжку відлякувати собак. В цілому покупкою задоволениз своєю задачею справляється. нащо тобі стріляючий шокер в?)) Змінено 2 години тому користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 38 хвилин тому, ostit сказав: а аватарка це станртна яка зараз пропонується на різних сайтах, ага, какоє невєроятноє совпадениє)) продаван зверху теж знайшоа таку ж стандартну. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 24.05.2026 в 18:42, ostit сказав: ви колись шокером користувались? Навіщо в собаку стріляти? Шокер діє на відстані до 40м просто затріщали і все. Цей шокер стріляючи не траба ним стріляти, якщо картридж не встраляти то він тріщить як звичайни шокер і цим відлякує собак Ось почитайте як він проацює shokeru.com.ua/ua/elektroshokery/strelyayushie-elektroshokery/shoker-taser-2-kartridzha.html А ось відео як шокер діє на собак нащо ти постиш відоси того продавця? і вже сто раз скинув ссилкі іменно з цього сайта? відосів тисячі ,сайтів сотні Змінено 1 година тому користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 10 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 10 хвилин тому (змінено) 2 години тому, ostit сказав: Поганий з Ваш експерт, я ніякого відношення до продажів не маю, а аватарка це станртна яка зараз пропонується на різних сайтах, ви наче теж своє фото не виставляєте. Хочу всім подякувати хто дійсно давав поради. Від себе скажу, шокер 90% лежить в будинку і беру його тільки на пробіжку відлякувати собак. В цілому покупкою задоволениз своєю задачею справляється. Перепрошую, а скільки він важить? Бо "на пробіжку" я розумію: сам іноді бігаю. І вагу, яку береш із собою, і те, як це все розташувати на тілі, щоб за десяток кілометрів воно не перетворило задоволення на треш. Звісно, мені доводилося бігати й з автоматом, але це було вимушено і некомфортно))) * подивився, неважкий. Питання знято. Щасти! Змінено 5 хвилин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ostit Опубліковано: 4 хвилини тому Автор Поділитись Опубліковано: 4 хвилини тому 5 минут назад, DmiVady сказал: Перепрошую, а скільки він важить? Бо "на пробіжку" я розумію: сам іноді бігаю. І вагу, яку береш із собою, і те, як це все розташувати на тілі, щоб за десяток кілометрів воно не перетворило задоволення на треш. Звісно, мені доводилося бігати й з автоматом, але це було вимушено і некомфортно))) * подивився, неважкий. Питання знято. Щасти! в вечері зважу і покажу. Він легенький, бо зроблений з пластику думаю 150-200 гр 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз