Offroad Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Хочу настінний великий котел з вбудованим бойлером зашити в шафу (секція шириною 800 мм, двоє дверцят), залишивши під ним робочу поверхню стільниці (висота дозволяє) Зліва від котла стіна в плитці, справа кухонні шафки. Зліва буде просто вертикальна планка, до якої кріпитимуться петлі лівих дверей. Справа повноцінна стінка, яка виступає відносно основної кухні (котел по глибині більший шафок), до якої кріпитимуться петлі правих дверей. Для дотримання геометрії конструкції між правою і лівою стінкою буде 3 вузьких перемички (типу як одна центральна на фото). Завдання зробити їх зйомними, щоб був зручний доступ до обслуговування котла. Щось типу фурнітури паз-шип, що я за потреби міг зняти двері і витягнути вверх ці перемички без розбору конструкції Знайомий сказав, що наче подібна фурнітура є у МТ, але на їх сайті нічого схожого не знайшов… Можливо, я рухаюсь в невірному напряму і є якісь простіші рішення? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Косим шурупом засверлити. Всеодно фасадом закриє. Та й заглушками можна заткнути ) https://www.youtube.com/watch?v=deH9f_HwTbo Змінено 1 година тому користувачем vovarpd Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 43 минуты назад, Offroad сказал: Завдання зробити їх зйомними, щоб був зручний доступ до обслуговування котла. Ну а класичний мініфікс чим не вгодив?Розбирайте хоч кожний місяць?Чого чого а корпусних з.єднань пробеми точно немає.Ще краще спроектувати шафку щоб вона була швидкоз.ємна в цілому.Тоді ще простіше. Змінено 1 година тому користувачем viksel Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому Косим не хочу, тоді вже звичайними металевими кутниками простіше По мініфіксам - права і ліва сторони (стінки) умовно нерухомі, не вийде використати. Як варіант, можна було б засвердлити штифт в зйомну планку, в ексцентрик в стінку, тоді воно було б зйомне. Але тут знов обмеження - планки мають накладатись на бокові стінки, а не будуть всередині. Якщо зробити пази в бокових - буде видно збоку (котел виступає по глибині з ряду шафок), якщо зробити всередині - треба дублювати ДСП на боковинах, що вкраде 36 мм ширини. Не знаю, чи зрозуміло пояснив... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) тоді замість мініфікса рафікс. для нерухомих стінок якраз вийде зняти. я так полиці в шафі ставив. але загалом незрозуміло, я орієнтуюсь на картинку вище. Змінено 59 хвилин тому користувачем vovarpd Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: тільки що Поділитись Опубліковано: тільки що 12 років працює котел у шафі і при проектуванні взагалі не заморочувався, зробив як хотів і жодних незручності при щорічному обслуговуванні не мав. Але й дверцята робив не глухі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз