Tanya Vykhrystiuk Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому Доброго всім вечора! Шукаю поради щодо цього проекту. Планую купити типовий проект Z137 на Z500 * z500.com.ua/ua/proekty/49525/z137+s,variant-dvopoverhovogo-budinku-z137-adaptovaniy-dlya-seysmozoni але внести зміни до цього проекту: - Хочу зробити його дзеркальним та додати гараж з виходом в котельню - збільшити св на 1 поверсі на 1 метр за рахунок кабінету *оскільки планую зробити там ще душ - засклити на 2 поверсі балкон також змінити матеріал на цеглу Можливо хтось щось порадить або підправить буду вдячна) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Зачем лепить к не очень удачному проекту еще и гараж? Сделайте навес для авто. Это вы хотите посадить на 5 соток что купили? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 9 годин тому, Tanya Vykhrystiuk сказав: Можливо хтось щось порадить або підправить буду вдячна) 1. Прибрати отой відрізаний кут на вході і зробити нормальні прямокутні кімнати. 2. В майстер-спальні замість гардеробу 5,5 зробити санвузол, зробити там вікно. 3. Можна ще поміняти місцями гардероб 4,4 і санвузол 5,6 але то вже більш суттелі втручання. Змінено 2 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Drosselbeere Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому перевага типового проєкту коли ви купляєте і нічого не перероблюєте і будуєте як є. планування не найкращє але треба щє розуміти як розташований на ділянці. наприклад не розумію розтошування тієї топковоі якщо плануєте добудувати гараж, а це вже інше планування 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз