Миколайчик Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 1 час назад, andrey_ka сказал: О... , цього разу людина вже перемістилась на вулицю , але все ще залишається трохи недолугою. Якщо людина не читає інструкцію до використання продукту який купує (і не важливо що це за продукт , клей для плитки , пральна машина чи ліки) то в неї плитка відпаде незалежно від використаного клею , пральна машина здохне через місяць , а сама вона пючи ліки навряд чи проживе цей місяць. Ваші слова наводять на думку, що всі люди без особливих знань - дебіли. Але ж це далеко не так і достатньо відкрити тех. опис до клею або перевернути мішок і прочитати що написано на тильній стороні , щоб зрозуміти , що , куди і як. Як же вас зачепило. Вам же писали вже не сприймати все на власний рахунок. Тут усім вже давно зрозуміло, що ви найбільший спеціаліст у всіх сферах внутрішнього оздоблення. З двома десятками досвіду у сфері виробництва сухих будівельних сумішей, я так повністю і не зрозумів тієї інструкції. А якби був недосвідченим, то міг би запросто зробити так само сам, як написав про образну людину. І тут мені вже якось образливо чути що ви вважали б мене недолугим. А ваша думка про те, що люди без особливих знань - дебіли, взагалі не робить вам честі. На відміну від мене, я бачу, ви чудово зрозуміли ту інструкцію. І якщо ви вже відповіли і все чудово зрозуміли, то повторю питання. Для якої плитки він (той клей) призначений, де і у яких умовах його можна використовувати? Змінено 6 годин тому користувачем Миколайчик Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому а хтось клав плитку на стару глянцеву плитку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 26 хвилин тому, Миколайчик сказав: Для якої плитки він (той клей) призначений, де і у яких умовах його можна використовувати? Клей групи 3К1. Всередині приміщень в сухих умовах для плитки з максимальною стороною 400мм. Все ж просто. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 33 хвилини тому, МаТраС сказав: а хтось клав плитку на стару глянцеву плитку? Хтось клав. А питання в чому? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 29 хвилин тому, andrey_ka сказав: Хтось клав. А питання в чому? да чи треба її заматувати чимось? чи можна просто монтувати ,як на звичайну стяжку? чи чудо -клей треба ще якийсь.? Змінено 5 годин тому користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 4 хвилини тому, МаТраС сказав: да чи треба її заматувати чимось? В залежності який клей використати. 5 хвилин тому, МаТраС сказав: чи можна просто монтувати ,як на звичайну стяжку? В залежності який клей використати. 6 хвилин тому, МаТраС сказав: чи чудо -клей треба ще якийсь.? Так. Вкладав на таку плитку, (на підлогу) на клей Церезіт СМ17 aero. Шукайте , щоб в сфері застосування було написано ось так: ПС.. Наприклад в СМ117 pro вказують , що також можна плитка по плитці але оговорюють , що на глазуровану поверхню ні , ні. Тобто , я так розуимію можна і на нього але поверхню треба матувати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 9 хвилин тому, andrey_ka сказав: В залежності який клей використати. В залежності який клей використати. Так. Вкладав на таку плитку, (на підлогу) на клей Церезіт СМ17 aero. Шукайте , щоб в сфері застосування було написано ось так: ПС.. Наприклад в СМ117 pro вказують , що також можна плитка по плитці але оговорюють , що на глазуровану поверхню ні , ні. Тобто , я так розуимію можна і на нього але поверхню треба матувати. дякую. круто. вірив,що рішення є. думаю, шліф машинкою 40 зерном піде. є алмазна чашка,але стрьомно,щоб не забухтіла. а стіни можна ним гребінкою пройти без матовки? а потім гіпсовою штукатуркою Змінено 4 години тому користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Serd Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Лучше чашкой, быстрее и качественнее матирует, прижимайте без фанатизма и ничего не забухтит По стенам это конечно самодеятельность, но я бы однозначно матировал. Под гипс работает бетонконтакт😏 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 5 хвилин тому, Serd сказав: Лучше чашкой, быстрее и качественнее матирует, прижимайте без фанатизма и ничего не забухтит По стенам это конечно самодеятельность, но я бы однозначно матировал. Под гипс работает бетонконтакт😏 тобто , пожна без матовки і клея поштукатурити по бетоноконтакту? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 24 хвилини тому, МаТраС сказав: думаю, шліф машинкою 40 зерном піде. Думаю , що нічого не вийде. Тільки чашка. 25 хвилин тому, МаТраС сказав: а стыни можна ним гребінкою пройти без матовки? а потім гіпсовою штукатуркою Ніколи б такого не робив. Перед штукатуркою плитку однозначно зняти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) Матувати "адназначна". Ідеально = черепашка (алмаз у гумовій матриці) з зерном 60. Кутова машинка з регулюванням числа обертів. Працювати на низьких. Є варіант 2, але дорого. Змінено 4 години тому користувачем Propeller 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 15 хвилин тому, andrey_ka сказав: Думаю , що нічого не вийде. Тільки чашка. Ніколи б такого не робив. Перед штукатуркою плитку однозначно зняти. чому:?) якщо плитка не відпадає, то чому штукатурка повина відпасти? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 часа назад, Миколайчик сказал: Як же вас зачепило. Вам же писали вже не сприймати все на власний рахунок. Тут усім вже давно зрозуміло, що ви найбільший спеціаліст у всіх сферах внутрішнього оздоблення. З двома десятками досвіду у сфері виробництва сухих будівельних сумішей, я так повністю і не зрозумів тієї інструкції. А якби був недосвідченим, то міг би запросто зробити так само сам, як написав про образну людину. І тут мені вже якось образливо чути що ви вважали б мене недолугим. А ваша думка про те, що люди без особливих знань - дебіли, взагалі не робить вам честі. На відміну від мене, я бачу, ви чудово зрозуміли ту інструкцію. І якщо ви вже відповіли і все чудово зрозуміли, то повторю питання. Для якої плитки він (той клей) призначений, де і у яких умовах його можна використовувати? Прочитав TDS цього клею. Пишуть лише в якій пропорції змішувати сухарь з водою. Емульсія.....написана тільки назва. Як на ній робити заміс - нічого. Не зміг знайти хто цю емульсію продає, щоб хоч щась про неї прочитати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 8 хвилин тому, МаТраС сказав: чому:?) якщо плитка не відпадає, то чому штукатурка повина відпасти? Ну хоча б тому , що це різні матеріали. Немає в мене аргументів підкріплених досвідом , щоб однозначно заявити що вона відпаде. Чисто інтуїтивно , плитку однозначно зняв би , це не та основа на яку варто наностити штукатурку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 6 хвилин тому, andrey_ka сказав: Ну хоча б тому , що це різні матеріали. Немає в мене аргументів підкріплених досвідом , щоб однозначно заявити що вона відпаде. Чисто інтуїтивно , плитку однозначно зняв би , це не та основа на яку варто наностити штукатурку. да я то теж інтуїтивно розумію,але там наскільки якісно все,як камінь) тому й виникла ідея промазати гребінкою плиточним клеєм тим, а вже потім поштукатурити десь 1 см... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз