DmiVady Опубліковано: 17 липня Поділитись Опубліковано: 17 липня Не скажу точно, але не сілумін точно))) Глянув на сайті "ствола" фото, там теж як в мене. Можливо, за десятиріччя помінялося багато чого. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 25 липня Поділитись Опубліковано: 25 липня (змінено) 10.07.2025 в 16:08, DmiVady сказав: З якими службовими пістолетами працює наша «Альфа», деякі нюанси, коротко і по суті. Про деяку іншу стрілецьку зброю підрозділу теж обіцяли невдовзі зняти огляди. Вже скоро, UAR-15, українська "арка" української "Альфи", знімається, монтується. Змінено 25 липня користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 7 серпня Поділитись Опубліковано: 7 серпня Поки допилюють огляд про UAR-15 можна глянути про вітчизняний "домашній карабін". Юкрейн, практиш, квадратиш ) ябневдув) але ... шлях у тисячу кілометрів починається з першого кроку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 10 серпня Поділитись Опубліковано: 10 серпня (змінено) UAR-15, українська "арка" української "Альфи", і Sig Sauer MCX у калібрі .300 Blackout для тихої роботи. Що воно таке, для чого, розмова про концепцію та застосування, ну і як стріляє) Змінено 10 серпня користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 20 серпня Поділитись Опубліковано: 20 серпня Навіщо на "домашні карабіни" вішають ліхтар(іноді з ЛЦУ)? IMG_7410.MP4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 21 серпня Поділитись Опубліковано: 21 серпня Непогані поради по боротьбі з дронами й по рушницях для цього від МСМК, чемпіона України з рушниці, Віталіка. Також, на каналі Ібіса можна пошукати - є кілька старих відео, де вони тестили шрот та інше все по ФПВ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 21 серпня Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2 хвилини тому, DmiVady сказав: Непогані поради по боротьбі з дронами й по рушницях для цього від МСМК, чемпіона України з рушниці, Віталіка. Також, на каналі Ібіса можна пошукати - є кілька старих відео, де вони тестили шрот та інше все по ФПВ. Прихований текст 1. У свиньи оргазм длится 30 минут. (30 минут! Нифигасе... Хочу быть свиньей в следующей жизни! ) 2. У сомов более 27 000 вкусовых рецепторов.(И что там такого вкусного на дне? ) 3. Таракан живёт без головы 9 дней, после чего умирает от голода. (Я все о свинье думаю... ) 4. Блоха может прыгнуть на расстояние в 350 раз превышающее длину своего тела. Все равно, что человек перепрыгнет через футбольное поле. (30 минут.. блин... повезло свинье... только представьте! ) 5. Слоны - единственные животные, которые не могут прыгать. (Так даже лучше. ) 6. Некоторые львы сношаются более 50 раз в день. (Все равно хочу быть свиньей в следующей жизни - качество превыше количества! ) 7. Кошачья моча светится в ультрафиолетовом освещении. (Интересно, кому заплатили, чтобы он это выяснил? ) 8. Глаза у страуса больше, чем его мозг. (Я знаю несколько таких людей) 9. У морской звезды вообще нет мозга. (И таких людей я знаю) 10. Люди и дельфины являются единственными видами, которые занимаются сексом ради удовольствия. (Эй!!! А как же свинья? ) Все те саме в принципі, але замість оргазму РПГ-7. В ви кажете рушниця якась... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 21 серпня Поділитись Опубліковано: 21 серпня Мені доводилось працювати з РПГ-7 по цілях, але до чого тут РПГ-7? Чи просто прогулюєтесь? 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 21 серпня Поділитись Опубліковано: 21 серпня 3 хвилини тому, DmiVady сказав: Мені доводилось працювати з РПГ-7 по цілях, але до чого тут РПГ-7? Чи просто прогулюєтесь? 😉 Це до поточних будней і досвіду окупації:) З рушницею, навіть такою навороченою, як у вас, проти танків не попреш:) Хіба спорт, по мішеням постріляти:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 21 серпня Поділитись Опубліковано: 21 серпня Тільки що, Dmitriy_S сказав: Це до поточних будней і досвіду окупації:) З рушницею, навіть такою навороченою, як у вас, проти танків не попреш:) Хіба спорт, по мішеням постріляти:) А хтось пропонував з рушницею атакувати танки? 0_0 то хвора людина ... До речі, з РПГ-7 проти сучасного танка теж не дуже перти можна, але з десятком РПГ і якщо танкист сліпий, то можна спробувать) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 21 серпня Поділитись Опубліковано: 21 серпня (змінено) 10 хвилин тому, DmiVady сказав: А хтось пропонував з рушницею атакувати танки? 0_0 то хвора людина ... До речі, з РПГ-7 проти сучасного танка теж не дуже перти можна, але з десятком РПГ і якщо танкист сліпий, то можна спробувать) Ладно, не нервуйте. Я просто в гості зайшов. Не треба РПГ-7, то не треба:) Ехо войни:) Змінено 21 серпня користувачем Dmitriy_S 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 22 серпня Поділитись Опубліковано: 22 серпня (змінено) 14 часов назад, DmiVady сказал: До речі, з РПГ-7 проти сучасного танка теж не дуже перти можна, але з десятком РПГ і якщо танкист сліпий, то можна спробувать) В 14-м Айдаровцы 7 штук впендюрили по "коробке"...а ему пох...ушел спокойно Змінено 22 серпня користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) Опачкі! Я вже бачу, як цей глушник буде злітати з локтайту) та "ламатися" фіксатор прикладу ))) "- Мамо! Купіть МП-7! - Сину, в нас вже є МП-7" 😉 ))) Ціну обіцяють приблизно 60 тис. грн. Як доїде до тестів, тести викладу (ранішні тести військової версії не бачу сенсу ... кілька років пройшло). Змінено 16 годин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз