Фрай Опубліковано: 20 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2024 3 години тому, vovarpd сказав: 300 хв на інші мобільні типу київстару і водафона. На лайф безліміт. на міські немаю нічого, смс тоже нема. Але мені того й нетреба. Здається, що ви щось неправильно розумієте, спочатку у вас мають вийти 300 хвилин на всі дзвінки включно з лайфом, Цитата Дзвінки на всі мобільні номери по Україні (включаючи lifecell) 300 хв а вже потім у вас лайфові стають безкоштовно. Цитата Далі - безліміт на lifecell Та в принципі то все за копійки, у мене так: безлім інтернет та дзвінки в мережі, 350 хв на інші українські мережі та номери деяких країн, 300 SMS по Україні. але ж і коштує дорожче та й безлім на інет тому немає приводу хвилюватися за те, що не робив. Колись UMC тупо списало з рахунку щось близько 3.5 тис грн по курсу 8/$ за нібито гігабайти трафіку яким взагалі не користувався, від слова зовсім. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 20 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2024 1 година тому, Фрай сказав: Здається, що ви щось неправильно розумієте, спочатку у вас мають вийти 300 хвилин на всі дзвінки включно з лайфом, Цитата Напевно що ви праві. Просто ще ніразу за багато років в ці ліміти не впирався то воно мені якось не суть і важливо ) 1 година тому, Фрай сказав: Колись UMC тупо списало з рахунку щось близько 3.5 тис грн по курсу 8/$ за нібито гігабайти трафіку яким взагалі не користувався, від слова зовсім. Тому я надаю перевагу не тримати жодних коштів в них на балансах. Проплатив раз на рік і забув. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 20 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2024 Та то я сам тупонув, збирався за кордон і кинув на тел по 400грн, але якось так вийшло, що зайвий нулик виліз. Помітив лише коли прийшло поповнення і все! Гроші назад повернути неможливо, перекинути на другий номер, (на відміну від неконтрактного!!!), неможливо. Поки йшло листування і спілкування з колцентром гроші списувались нібито за інтернет, який я не просив вмикати. Бачив це лише коли отримував по пошті розпечатку рахунка і деталізацію. (по укрпошті) До речі, вони тоді всі балувались тим, що вмикали якісь послуги і якщо ти не побачив іне вимкнув то гроші також йшли з рахунку У підсумку сам втратив час, а заодно і гроші. Так що немає ідеального автомобіля, оператора, виконавця і клієнта. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 21 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2024 Хто контрактний абонент водафону? Які там зміни і найдешевші тарифи? Куди переходити? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 21 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2024 Класика. Якось ватафон мені захотів підвищити тариф, я зателефонував до оператора і сказав, що хочу перейти зі своїм номером на лайф. Мені сказали, що онлайн це не можливо, бо не знають мене особисто))). Через 30 хв після розмови, прийшла смс із пропозицією тарифу від якого я не зміг відмовитись)) Я це називаю "клієнт завжди лох, чим більше користуєшся тим більше платиш")). Подібна фігня з Окко та Вог, періодично міняю їх, і кожного разу одне й те саме, чим довше не заправлявся, тим більшу знижку дають. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 21 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2024 18 минут назад, ozor сказал: Хто контрактний абонент водафону? Які там зміни і найдешевші тарифи? Куди переходити? Ну я, но я уже лет десять на одном тарифе сижу, и про новинки не знаю. Зайдите в магазин ихний, все расскажут. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 21 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2024 Я теж, от і питаю, бо тих, кого вже стрижуть, зазвичай, не ставлять до відома про можливі знижки і ніштяки, вважаючи, що то всьо для неофітів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз