ozor Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня www.instagram.com/reel/DUQwvRUinxa/?igsh=d3oxenFxN2ZhYzVo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня (змінено) 11 часов назад, vadimv сказал: Навіть якщо претендент один, то він все одно "конкурує" з ідеальним мачо її вологих фантазій ) І звісно ж, програє )) Тому баби так часто і відмовляють реальним мачо ))) Ну не дотягують вони до недосяжного ідеала )))) так реальний ідеал і сам не дотягує до визрівшого в бабській голові шизофренічного образу "ідеального чоловіка" - приклад - володар мрій декількох поколіннь піхвоти Бред Пітт не витягнув забаганки Джолі , те саме стосується й іншого секс символа декількох поколіннь піхвоти - Ченнінга Татума . А скільки отрути та сичання зміюки вилили з приводу "не гідної звання неастоящего мущщини" поведінки героя текста Кормільцева Алена Делона настоящий мущщина - не існуючий в природі звір , який "в теорії" мусить уособлювати в собі взаємовиключні якості . Доречі - моя обгрунтована думка - шизоренічний розлад психіки притаманний чоловікам , з яких ретиві баби виховували "настоящего мущщину" - тому піхвопедомразям , і особливо - завзятим "єврейським" мамам - окреме місце у пеклі . З.І. Якось давно - ще у минуломум житті - спілкувався з українкою з Херсонської області , яка дуже жирно вийшла заміж у ....Баку . Так от , між іншим , у місцевих - побажання видати доньку заміж за єврея - вважаться гарним побажанням , бо жиди - здебільшого махрові каблучари роздрочені завзятою матір'ю жидоівкою , а от побажання невістки єврейки - то щось на кшталт прокляття . Але доньку вона вивезла до Карлових Вар ( то був початок нульових ) - до вступу Чехії в ЄС - придбала їй там "за недорого" готель Змінено 14 червня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня одружуються виключно лохи Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня (змінено) атамуліядавала Змінено 14 червня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня Шэн ню (sheng nu)"оставшиеся женщины" - уничижительный китайский термин для женщин, которые остаются незамужними после двадцати с лишним лет. В отличие от них, одинокие мужчины, достигшие определенного возраста, часто получают ярлыки либо "золотых холостяков", либо "бриллиантовых холостяков". В 2011 году Всекитайская федерация женщин опубликовала спорную статью под названием «Оставшиеся женщины не заслуживают нашего сочувствия» вскоре после Международного женского дня. В отрывке говорится: «Красивым девушкам не нужно много образования, чтобы выйти замуж за богатую и влиятельную семью. Но девушкам со средненькой или некрасивой внешностью будет трудно» и «Эти девушки надеются получить дальнейшее образование, чтобы повысить свою конкурентоспособность. Трагедия в том, что они не понимают, что с возрастом женщины стоят все меньше и меньше. Поэтому к тому времени, когда они получают степень магистра или доктора философии, они уже старые – как пожелтевший жемчуг». ... В исследовании супружеских пар в Китае отмечалось, что мужчины, как правило, женятся на женщинах из более низкого социально-экономического слоя. «Существует мнение, что парни качества А найдут женщин качества B, парни качества B найдут женщин качества C, а мужчины качества C найдут женщин качества D», — говорит Хуан Юаньюань. «Остаются женщины качества А и мужчины качества D. Так что, если вы оставшаяся женщина, вы качества А». Демограф из Университета Северной Каролины, изучающий гендерный дисбаланс в Китае, Юн Цай, далее отмечает, что «мужчины, находящиеся внизу общества, выпадают из брачного рынка, и та же тенденция начинает проявляться и у женщин, находящихся на вершине общества». ... Проводились сравнения с обложкой и статьей журнала «Newsweek» 1986 года, в которой говорилось, что «у женщин, не вышедших замуж к 40 годам, больше шансов быть убитыми террористом, чем найти мужа». В конечном итоге «Newsweek» извинился за эту историю, а в 2010 году запустил исследование, которое показало, что 2 из 3 женщин, которым было 40 лет и которые были одиноки в 1986 году, с тех пор вышли замуж. Эта история вызвала «волну тревоги» и некоторый «скептицизм» среди профессиональных и высокообразованных женщин в США. ... Статья в «People's Daily» была посвящена восприятию концепции шэн ню (sheng nu) пользователями сети за пределами Китая, в частности, в Азии, особенно в Корее, Японии и Индии. Один японский пользователь сети отметил, что в 1980-х годах термин «рождественские пироги» обычно использовался для обозначения женщин, которые не состояли в браке и были старше среднего национального возраста замужества. Фактическая ссылка на рождественские пироги — это поговорка: «кому нужны рождественские пироги после 25 декабря». С тех пор этот термин был заменен новым, обозначающим незамужних женщин как «непроданный товар» (urenokori). Альтернативно, для мужчин в Японии используется термин «травоядные мужчины» для описания мужчин, которые не заинтересованы в женитьбе или поиске девушки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня 23 часа назад, vadimv сказал: Навіть якщо претендент один, то він все одно "конкурує" з ідеальним мачо її вологих фантазій ) да, висновок дивний - конкуруєш за всіх - не конкуруєш ні за кого. ніфіга, статевий відбір так не працює. уявимо - в селі чоловіки А, Б, В, і Г запропонували секс усім 10м жінкам, 8 дали для А, дві дали для Б . які резалти для В і Г? його висновок працює лише в ідеальній моногамії, де або вибираєш незайнятого або дрочиш. але ж це не так. і в бізнесі схоже - кожна фірма конкурує за долю ринку, а не за якогось одного споживача. чувак слабенький в економіці, а ще взявся пояснити за конкуренцію 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня стосунки ? а навіщо ? що би що ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня (змінено) 1 час назад, karlito сказал: да, висновок дивний - конкуруєш за всіх - не конкуруєш ні за кого. ніфіга, статевий відбір так не працює. уявимо - в селі чоловіки А, Б, В, і Г запропонували секс усім 10м жінкам, 8 дали для А, дві дали для Б . які резалти для В і Г? його висновок працює лише в ідеальній моногамії, де або вибираєш незайнятого або дрочиш. але ж це не так. і в бізнесі схоже - кожна фірма конкурує за долю ринку, а не за якогось одного споживача. чувак слабенький в економіці, а ще взявся пояснити за конкуренцію она ульібается всем нет , только тебе (с) порівнювати стосунки з бізнес діяльністтю не коректно . У бізнесі оферта включає прозору ціну . А у стосунках вимога - віддай все за незрозуміло що. Лізь в ярмо , заради чого ? Заради щастя терпіти пмсні бабські вибрики ? Заради того , щоб бути всім щось "должним" і у всьому винуватим ? людина шукає чіл - chill, але стосунки - то не про чіл , стосунки - то про війну статей , і ладно б , якби сам на сам - то ще пів біди , але ж "на боці" баби - державні установи , суки - падли тещі , куколди тесті типу саса , самотні подруги - також відро з крабами , блаблакати , хитрі закони , які по умовчанню - на боці баби , і щоб під їх жорна не потрапити , чоловік мусить вужем плазувати . Змінено 15 червня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня 28 минут назад, Бездомный сказал: У бізнесі оферта включає прозору ціну . то ви в США не жили. тут купа всього по підписці, де вхід рубль, вихід 10. окремо ринок скаму просто гігантський, боюсь більше всього ВВП України. і схем бізнесу сотні. це не соєва Україна, де виробництво, послуги, оренда та торгівля. і законодавчі перекоси є, і пільги, і різні лупхолз в законах. ні, стою на своєму - відносини - схожі з бізнесом, принаймні американським. а медицина - ммм. ніхто ніколи вам зразу прозору ціну не скаже, хоч гвалт кричи. так що лишусь при своїй аналогії. навідь з медичним бізнесом - ще краще. входиш в "відносини", і не знаєш що тобі відріжуть, коли і за які гроші. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня (змінено) 6 минут назад, karlito сказал: то ви в США не жили. тут купа всього по підписці, де вхід рубль, вихід 10. окремо ринок скаму просто гігантський, боюсь більше всього ВВП України. і схем бізнесу сотні. це не соєва Україна, де виробництво, послуги, оренда та торгівля. і законодавчі перекоси є, і пільги, і різні лупхолз в законах. ні, стою на своєму - відносини - схожі з бізнесом, принаймні американським. а медицина - ммм. ніхто ніколи вам зразу прозору ціну не скаже, хоч гвалт кричи. та й освіта - коли лошкуватим батькам "за всі гроші світу" продають недосяжну мрію - рекламну картинку , яка не має шансу втілитися у життя тобто , навіть ви також погоджуєтеся , що стосунки - то скам Змінено 15 червня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня 2 хвилини тому, karlito сказав: ні, стою на своєму - відносини - схожі з бізнесом, принаймні американським. ... так що лишусь при своїй аналогії. У докінзів-сапольских чітко написано, що "відносини" - то війна. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня Только что, vadimv сказал: У докінзів-сапольских чітко написано, що "відносини" - то війна. якщо хтось перемагає - має годувати переможеного, тоді переходим в економіку). а на етапі до цього - приймаю, підходить. ще бувають екзотичні браки - геїв з лесбіянками, для соціуму. або з шалавами) - в серіалі Гінесс гарний приклад. там теж більш про економіку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня (змінено) 21 минуту назад, vadimv сказал: У докінзів-сапольских чітко написано, що "відносини" - то війна. на війні наїбати ворога - то звитяга піхвота , яка "виховує" чужих дітей слухнянимі чужій бабі - то таке саме воєнне наїбалово ворога на війні статей. саме тому : навчати бабі я не дозволяю (с) Змінено 15 червня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня 3 минуты назад, Бездомный сказал: тобто , навіть ви погоджуєєтеся , що стосунки - то скам деякі - так, деякі - оренда))), деякі - трасти, деякі - два приватних підриємця в одному офісі. а в деяких - виходить партнерство. я люблю стосунки як стартап, як вияснилось. але завис в парі двох пп. стартапи вже (чи поки, хто зна) не на часі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня (змінено) 6 часов назад, karlito сказал: якщо хтось перемагає - має годувати переможеного взагалі то , якщо по Сапольському - не годує , а зжерає . жодна баба не годує переможеного чоловіка - вона його позбавляється , і бажано таким чином , щоб він вже ніколи не відновився ( так їй приємніше жити , чомусь ) знаю випадки - та той же Бора , який дивом зміг відновитися після першого геть травматичного нищівного шлюбу - відновлення чоловіка стає особистою трагедією не лише піхвомразі , а й її суки падли мами Змінено 15 червня користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня (змінено) 21 минуту назад, karlito сказал: деякі - так, деякі - оренда))), деякі - трасти, деякі - два приватних підриємця в одному офісі. а в деяких - виходить партнерство. я люблю стосунки як стартап, як вияснилось. але завис в парі двох пп. стартапи вже (чи поки, хто зна) не на часі. стосунки - то для сучасного - тобто "видресованого" піхвопедомразями "цивілізованого" чоловіка - стартап , з іншого боку - з бабського - стосунки - то війна , завжди . якщо чоловік прагне просто забути колишню , то колишня хоче мати на згадку про бувшого його палець , а краще - скальп . (с) фахівець з розірвання шлюбів московських селебріті адвокат Добровінський якщо проти вас нишком ведуть не оголошену війну гібридними методами , але вас про те не попередили , якщо ви навіть не усвідомлюєте , що проти вас ведуть війну - те не скасовує війну Змінено 15 червня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня 7 минут назад, Бездомный сказал: то для чоловіка - стартап , з іншого боку - війна , завжди хз, я поруч з циганами ріс, а там жінки заробляти і годувати мають. їм і менші терміни за продаж та варку дають. він він ситуація). не бачив я там ніякої війни (лиш в деяких пар де чоловіки запійні - то там да, весело). а так - сидять, пють чай, грають карти, і чекають Маковея). поки жінки по електричках та вокзалах ворожать. це дало мені викривлене і не типове ставлення до жінок - щось типу гібрид хатнього улюбленця, коня і дитини, та і пенделя дати ніколи проблем не було, якщо заробляли (звичайно, це в юності, зараз харам людей в принципі чіпати, але різниці чи жінок чи чоловіків і зараз не бачу). що помітив - в своїй масі вони це відчувають якось - і не провокують. одна циганка мені навіть ворожила - каже " в тебе дуже гарні очі, треба тебе захистити" щось там пошепотіла, карти покидала і каже. "ти ніколи не любитимеш невзаємно". певно відтоді лише себе й люблю))). правда дійсно, жодного разу не тягнуло на "нещасну любов" - не бачу кроків на зустріч - "вільна каса" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня (змінено) 5 часов назад, karlito сказал: хз, я поруч з циганами ріс, а там жінки заробляти і годувати мають. їм і менші терміни за продаж та варку дають. він він ситуація). не бачив я там ніякої війни (лиш в деяких пар де чоловіки запійні - то там да, весело). а так - сидять, пють чай, грають карти, і чекають Маковея). поки жінки по електричках та вокзалах ворожать. це дало мені викривлене і не типове ставлення до жінок - щось типу гібрид хатнього улюбленця, коня і дитини, та і пенделя дати ніколи проблем не було, якщо заробляли (звичайно, це в юності, зараз харам людей в принципі чіпати, але різниці чи жінок чи чоловіків і зараз не бачу). що помітив - в своїй масі вони це відчувають якось - і не провокують. одна циганка мені навіть ворожила - каже " в тебе дуже гарні очі, треба тебе захистити" щось там пошепотіла, карти покидала і каже. "ти ніколи не любитимеш невзаємно". певно відтоді лише себе й люблю))). правда дійсно, жодного разу не тягнуло на "нещасну любов" - не бачу кроків на зустріч - "вільна каса" чим дальші народи від так званої "сучасної цивілізації" - ну це там , де хлопчиків "каструє та привчає до лотка" біологічно і етнічно чужа їм піхвота , тим природніші в них статеві стосунки . Це ще Джек Лондон описав . Але це не завадило йому геть катастрофічно одружитися з "сильною вільною незалежною за його рахунок" падлою , яка згодом його й зжерла . Змінено 15 червня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня 5 хвилин тому, Бездомный сказав: якщо проти вас нишком ведуть війну гібридними методами , але вас про те не попередили Не тільки не попередили, а ще й всю дорогу розказували, як гарно мати гарні стосунки. Що нічого кращого за них просто не може бути. А якщо стосунки якісь не дуже гарні - то ти сам винуватий, погано стараєшся, треба краще старатися. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня (змінено) 5 часов назад, vadimv сказал: Не тільки не попередили, а ще й всю дорогу розказували, як гарно мати гарні стосунки. Що нічого кращого за них просто не може бути. А якщо стосунки якісь не дуже гарні - то ти сам винуватий, погано стараєшся, треба краще старатися. це ж і є інформаційний супровід війни - когнітивна війна , війна брахманів Змінено 15 червня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня 31 минуту назад, Бездомный сказал: не усвідомлюєте , що проти вас ведуть війну - те не скасовує війну всяге буває. я бачу що не лише диким народам, а взагалі маргіналам простіше з бабами. вони не заморочуються. я в вас служив, в в/ч 3036, думаю знаєте. перша моя зустріч з амурнижньодніпровськими циганами (вірніш їх рідньою, бо ті два були немісцеві) в мене було в 1999, як перший раз в разполагу зайшов. в роті до батарей були приковані два цигана в крові - я запитую старослужащого - що за нах? преамбула - повернувся чоловік з заробітків, а в його будинку живуть два цигани, які бухають і по черзі шпехають його жінку. він спробував їх вигнати , вони його непогано побили. він якось примудрився втікти і прибігти в частину, черговий послав туди бобік з дембелями, вони циган гарненько розкумарили, і привезли в частину, викликавши оперів. за рік служби я надивився на всяке - де і чоловіки мерзота, і жінки, і діти. найбільша загадка була після служби - хто в патрульну поліцію йде добровільно. дно був Дніпро тоді загалом, а АНД в частності. в мене в райцентрі, звідки мене призвали - і цигани були якісь "ламповіші". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня (змінено) 5 часов назад, karlito сказал: дно був Дніпро тоді загалом, а АНД в частності. в мене в райцентрі, звідки мене призвали - і цигани були якісь "ламповіші". я з пекла у перді в україномовне село на Херсонщині до бабусі їхав , як на курорт - потім у вересні педопіхвомразі - завезені звідкись з кацапії кацапофашистки кацапки у школі казилися від мого суржика . Згоден з вами - у мене і клас , і двір був такий самий - калейдоскоп з дітей ліміти , звезеної звідусіль з совдепії . радянський - кацапощелепний Дніпропетровськ - штучно створена клоака , куди кацапи звозили ліміту з усієї совдепії , попутно вивозячи лампових українців по казахстанах - тюменях та інших тиндах . цей процес сформулював Маяковський : людей в одно истолочь (с) Змінено 15 червня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня (змінено) 17 хвилин тому, karlito сказав: не лише диким народам, а взагалі маргіналам простіше з бабами. вони не заморочуються. Ім в дитсадочку не вбудували в мозок "запобіжника", що бабу не можна бити. Змінено 15 червня користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз