Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Я хочу счастливый брак! А Вы?

immigrant

Рекомендовані повідомлення

11 часов назад, vadimv сказал:

Навіть якщо претендент один, то він все одно "конкурує" з ідеальним мачо її вологих фантазій )

І звісно ж, програє ))

Тому баби так часто і відмовляють реальним мачо ))) Ну не дотягують вони до недосяжного ідеала ))))

так реальний ідеал і сам не дотягує до визрівшого в бабській голові шизофренічного образу "ідеального чоловіка" - приклад - володар мрій декількох поколіннь піхвоти   Бред Пітт  не витягнув забаганки Джолі , те саме стосується й іншого секс символа декількох поколіннь  піхвоти - Ченнінга Татума .

А скільки отрути та сичання  зміюки  вилили з  приводу "не  гідної  звання неастоящего   мущщини" поведінки героя  текста Кормільцева  Алена Делона :lol:  

настоящий мущщина - не існуючий в природі  звір , який "в теорії" мусить уособлювати в собі взаємовиключні якості .

Доречі - моя  обгрунтована думка -  шизоренічний розлад психіки притаманний чоловікам , з яких  ретиві баби виховували  "настоящего мущщину" - тому піхвопедомразям , і особливо - завзятим "єврейським" мамам - окреме місце у пеклі .

З.І.

Якось давно - ще у минуломум житті - спілкувався з українкою з Херсонської області , яка дуже жирно вийшла заміж у ....Баку .

Так от , між іншим ,  у місцевих - побажання  видати доньку заміж за єврея -  вважаться гарним побажанням  , бо жиди - здебільшого  махрові  каблучари роздрочені  завзятою  матір'ю жидоівкою ,  а от побажання  невістки єврейки - то щось на кшталт прокляття .:crazy:

Але доньку вона вивезла до Карлових Вар ( то був початок нульових ) - до вступу Чехії в ЄС - придбала їй там "за недорого" готель 

Змінено користувачем Бездомный
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

атамуліядавала  :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

Шэн ню (sheng nu)"оставшиеся женщины" - уничижительный китайский термин для женщин, которые остаются незамужними после двадцати с лишним лет. В отличие от них, одинокие мужчины, достигшие определенного возраста, часто получают ярлыки либо "золотых холостяков", либо "бриллиантовых холостяков".

В 2011 году Всекитайская федерация женщин опубликовала спорную статью под названием «Оставшиеся женщины не заслуживают нашего сочувствия» вскоре после Международного женского дня. В отрывке говорится: «Красивым девушкам не нужно много образования, чтобы выйти замуж за богатую и влиятельную семью. Но девушкам со средненькой или некрасивой внешностью будет трудно» и «Эти девушки надеются получить дальнейшее образование, чтобы повысить свою конкурентоспособность. Трагедия в том, что они не понимают, что с возрастом женщины стоят все меньше и меньше. Поэтому к тому времени, когда они получают степень магистра или доктора философии, они уже старые – как пожелтевший жемчуг».

...

В исследовании супружеских пар в Китае отмечалось, что мужчины, как правило, женятся на женщинах из более низкого социально-экономического слоя. «Существует мнение, что парни качества А найдут женщин качества B, парни качества B найдут женщин качества C, а мужчины качества C найдут женщин качества D», — говорит Хуан Юаньюань. «Остаются женщины качества А и мужчины качества D. Так что, если вы оставшаяся женщина, вы качества А». Демограф из Университета Северной Каролины, изучающий гендерный дисбаланс в Китае, Юн Цай, далее отмечает, что «мужчины, находящиеся внизу общества, выпадают из брачного рынка, и та же тенденция начинает проявляться и у женщин, находящихся на вершине общества».

...

Проводились сравнения с обложкой и статьей журнала «Newsweek» 1986 года, в которой говорилось, что «у женщин, не вышедших замуж к 40 годам, больше шансов быть убитыми террористом, чем найти мужа». В конечном итоге «Newsweek» извинился за эту историю, а в 2010 году запустил исследование, которое показало, что 2 из 3 женщин, которым было 40 лет и которые были одиноки в 1986 году, с тех пор вышли замуж. Эта история вызвала «волну тревоги» и некоторый «скептицизм» среди профессиональных и высокообразованных женщин в США.

...

Статья в «People's Daily» была посвящена восприятию концепции шэн ню (sheng nu) пользователями сети за пределами Китая, в частности, в Азии, особенно в Корее, Японии и Индии. Один японский пользователь сети отметил, что в 1980-х годах термин «рождественские пироги» обычно использовался для обозначения женщин, которые не состояли в браке и были старше среднего национального возраста замужества. Фактическая ссылка на рождественские пироги — это поговорка: «кому нужны рождественские пироги после 25 декабря». С тех пор этот термин был заменен новым, обозначающим незамужних женщин как «непроданный товар» (urenokori). Альтернативно, для мужчин в Японии используется термин «травоядные мужчины» для описания мужчин, которые не заинтересованы в женитьбе или поиске девушки.

Посилання на коментар

23 часа назад, vadimv сказал:

Навіть якщо претендент один, то він все одно "конкурує" з ідеальним мачо її вологих фантазій )

да, висновок дивний -  конкуруєш за всіх - не конкуруєш ні за кого. ніфіга, статевий відбір так не працює. уявимо - в селі чоловіки А, Б, В, і Г запропонували секс усім 10м жінкам, 8  дали для А, дві дали для Б . які резалти для В і Г? його висновок працює лише в ідеальній моногамії, де або вибираєш незайнятого або дрочиш. але ж це не так. і в бізнесі схоже - кожна фірма конкурує за долю ринку, а не за якогось одного споживача. чувак слабенький в економіці, а ще взявся пояснити за конкуренцію

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, karlito сказал:

да, висновок дивний -  конкуруєш за всіх - не конкуруєш ні за кого. ніфіга, статевий відбір так не працює. уявимо - в селі чоловіки А, Б, В, і Г запропонували секс усім 10м жінкам, 8  дали для А, дві дали для Б . які резалти для В і Г? його висновок працює лише в ідеальній моногамії, де або вибираєш незайнятого або дрочиш. але ж це не так. і в бізнесі схоже - кожна фірма конкурує за долю ринку, а не за якогось одного споживача. чувак слабенький в економіці, а ще взявся пояснити за конкуренцію

она ульібается всем

нет , только тебе 

(с)

порівнювати стосунки з бізнес діяльністтю  не коректно .

У бізнесі  оферта  включає  прозору  ціну .

А у стосунках  вимога  - віддай все за незрозуміло що.

Лізь в ярмо , заради чого ? 

Заради  щастя терпіти  пмсні бабські вибрики ?

Заради того , щоб бути  всім щось "должним" і  у всьому винуватим ? 

людина шукає чіл - chill, але стосунки - то не  про  чіл , стосунки - то  про  війну статей , і ладно б , якби   сам на сам - то ще пів біди , але ж "на боці" баби - державні установи , суки - падли тещі , куколди тесті типу саса , самотні подруги - також відро з крабами , блаблакати , хитрі закони , які по умовчанню - на боці баби , і щоб під їх жорна не потрапити , чоловік мусить вужем плазувати .

• Лайк 1
Посилання на коментар

28 минут назад, Бездомный сказал:

У бізнесі  оферта  включає  прозору  ціну .

то ви в США не жили. тут купа всього по підписці, де вхід рубль, вихід 10. окремо ринок скаму просто гігантський, боюсь більше всього ВВП України.

і схем бізнесу сотні. це не соєва Україна, де виробництво, послуги, оренда та торгівля.

і законодавчі перекоси є, і пільги, і різні лупхолз в законах.

ні, стою на своєму - відносини - схожі з бізнесом, принаймні американським.

а медицина - ммм. ніхто ніколи вам зразу прозору ціну не скаже, хоч гвалт кричи. 

так що лишусь при своїй аналогії.

навідь з медичним бізнесом - ще краще. входиш в "відносини", і не знаєш що тобі відріжуть, коли і за які гроші. 

• Дякую 1
Посилання на коментар

6 минут назад, karlito сказал:

то ви в США не жили. тут купа всього по підписці, де вхід рубль, вихід 10. окремо ринок скаму просто гігантський, боюсь більше всього ВВП України.

і схем бізнесу сотні. це не соєва Україна, де виробництво, послуги, оренда та торгівля.

і законодавчі перекоси є, і пільги, і різні лупхолз в законах.

а медицина - ммм. ніхто ніколи вам зразу прозору ціну не скаже, хоч гвалт кричи.  

та й  освіта - коли лошкуватим батькам "за всі гроші світу" продають недосяжну мрію - рекламну  картинку , яка не має шансу втілитися у життя 

тобто , навіть ви також  погоджуєтеся , що стосунки - то скам 

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, karlito сказав:

...

так що лишусь при своїй аналогії.

У докінзів-сапольских чітко написано, що "відносини" - то війна.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Только что, vadimv сказал:

якщо хтось перемагає - має годувати переможеного, тоді переходим в економіку). а на етапі до цього - приймаю, підходить. 

ще бувають екзотичні браки - геїв з лесбіянками, для соціуму. або з шалавами) - в серіалі Гінесс гарний приклад. там теж більш про економіку

Посилання на коментар

21 минуту назад, vadimv сказал:

на війні наїбати ворога - то звитяга 

піхвота , яка   "виховує" чужих дітей слухнянимі  чужій  бабі - то таке саме воєнне наїбалово ворога на війні статей.

саме тому :

навчати бабі я не дозволяю

(с) 

• Дякую 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, Бездомный сказал:

тобто , навіть ви погоджуєєтеся , що стосунки - то скам 

деякі  - так, деякі - оренда))), деякі - трасти, деякі - два приватних підриємця в одному офісі. а в деяких - виходить партнерство.

я люблю стосунки як стартап, як вияснилось. але завис в  парі двох пп. стартапи вже (чи поки, хто зна) не на часі. 

Посилання на коментар

6 часов назад, karlito сказал:

якщо хтось перемагає - має годувати переможеного

взагалі то , якщо по Сапольському -  не годує , а зжерає .

жодна баба не годує переможеного чоловіка - вона його позбавляється , і бажано таким чином , щоб він вже ніколи не відновився ( так їй приємніше жити , чомусь )

знаю випадки - та той же Бора , який  дивом  зміг відновитися  після першого  геть травматичного нищівного  шлюбу - відновлення чоловіка стає  особистою трагедією не лише піхвомразі , а й її суки падли мами

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

21 минуту назад, karlito сказал:

деякі  - так, деякі - оренда))), деякі - трасти, деякі - два приватних підриємця в одному офісі. а в деяких - виходить партнерство.

я люблю стосунки як стартап, як вияснилось. але завис в  парі двох пп. стартапи вже (чи поки, хто зна) не на часі. 

стосунки -  то для сучасного - тобто  "видресованого" піхвопедомразями "цивілізованого"  чоловіка - стартап ,

з іншого боку - з бабського - стосунки - то  війна , завжди .

якщо чоловік прагне просто забути  колишню , то колишня  хоче мати на згадку  про бувшого його палець , а краще - скальп .

(с)

фахівець з розірвання шлюбів московських селебріті  адвокат Добровінський 

якщо проти вас нишком ведуть не оголошену  війну гібридними методами , але вас про те не попередили , якщо  ви навіть не усвідомлюєте , що проти вас ведуть війну - те не скасовує війну

• Дякую 1
Посилання на коментар

7 минут назад, Бездомный сказал:

то для чоловіка - стартап , з іншого боку - війна , завжди 

хз, я поруч з циганами ріс, а там жінки заробляти і годувати мають.  їм і менші терміни за продаж та варку дають. він він ситуація). не бачив я там ніякої війни (лиш в деяких пар де чоловіки запійні -  то там  да, весело).   а так - сидять, пють чай, грають карти, і чекають Маковея). поки жінки по електричках та вокзалах ворожать.

це дало мені  викривлене і не типове ставлення до жінок - щось типу гібрид хатнього улюбленця, коня і дитини, та і пенделя дати ніколи проблем не було, якщо заробляли (звичайно, це в юності, зараз харам людей в принципі чіпати, але  різниці чи жінок чи чоловіків і зараз не бачу). що помітив - в своїй масі вони це відчувають якось - і не провокують. 

одна циганка мені навіть ворожила - каже " в тебе дуже гарні очі, треба тебе захистити" щось там пошепотіла, карти покидала і каже. "ти ніколи не любитимеш невзаємно". певно відтоді лише себе й люблю))). правда дійсно, жодного разу не тягнуло на "нещасну любов" - не бачу кроків на зустріч - "вільна каса"

• Лайк 1
Посилання на коментар

5 часов назад, karlito сказал:

хз, я поруч з циганами ріс, а там жінки заробляти і годувати мають.  їм і менші терміни за продаж та варку дають. він він ситуація). не бачив я там ніякої війни (лиш в деяких пар де чоловіки запійні -  то там  да, весело).   а так - сидять, пють чай, грають карти, і чекають Маковея). поки жінки по електричках та вокзалах ворожать.

це дало мені  викривлене і не типове ставлення до жінок - щось типу гібрид хатнього улюбленця, коня і дитини, та і пенделя дати ніколи проблем не було, якщо заробляли (звичайно, це в юності, зараз харам людей в принципі чіпати, але  різниці чи жінок чи чоловіків і зараз не бачу). що помітив - в своїй масі вони це відчувають якось - і не провокують. 

одна циганка мені навіть ворожила - каже " в тебе дуже гарні очі, треба тебе захистити" щось там пошепотіла, карти покидала і каже. "ти ніколи не любитимеш невзаємно". певно відтоді лише себе й люблю))). правда дійсно, жодного разу не тягнуло на "нещасну любов" - не бачу кроків на зустріч - "вільна каса"

чим дальші народи від так званої  "сучасної цивілізації" - ну це там , де  хлопчиків "каструє та привчає до лотка" біологічно  і етнічно чужа їм піхвота , тим природніші в них статеві стосунки .

Це ще Джек Лондон описав .

Але це не завадило йому  геть катастрофічно одружитися з "сильною вільною незалежною за його рахунок" падлою , яка  згодом  його й зжерла .

• Сумно 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, Бездомный сказав:

якщо проти вас нишком ведуть війну гібридними методами , але вас про те не попередили

Не тільки не попередили, а ще й всю дорогу розказували, як гарно мати гарні стосунки. Що нічого кращого за них просто не може бути. А якщо стосунки якісь не дуже гарні - то ти сам винуватий, погано стараєшся, треба краще старатися.

• Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

5 часов назад, vadimv сказал:

Не тільки не попередили, а ще й всю дорогу розказували, як гарно мати гарні стосунки. Що нічого кращого за них просто не може бути. А якщо стосунки якісь не дуже гарні - то ти сам винуватий, погано стараєшся, треба краще старатися.

це ж і є інформаційний супровід війни - когнітивна війна , війна брахманів

687032062_.jpg.d8029b149ca3cbadf79c5cfc2c00faec.jpg

380431287_326556009961882_681051422257003583_n.jpg

• Дякую 1
Посилання на коментар

31 минуту назад, Бездомный сказал:

не усвідомлюєте , що проти вас ведуть війну - те не скасовує війну

всяге буває. я бачу що не лише диким народам, а взагалі маргіналам простіше з бабами. вони не заморочуються.

я в вас служив, в в/ч 3036, думаю знаєте. перша моя зустріч з амурнижньодніпровськими циганами (вірніш їх рідньою, бо ті два були немісцеві) в мене було в 1999, як перший раз в разполагу зайшов. в роті до батарей були приковані два цигана в крові - я запитую  старослужащого - що за нах?  преамбула - повернувся чоловік з заробітків, а в його будинку живуть два цигани, які бухають і по черзі шпехають його жінку. він спробував їх вигнати , вони його непогано побили. він якось примудрився втікти і прибігти в частину, черговий послав туди бобік з дембелями, вони циган гарненько розкумарили, і привезли в частину, викликавши оперів.

за рік служби я надивився на всяке - де і чоловіки мерзота, і жінки, і діти. найбільша загадка була після служби - хто в патрульну поліцію йде добровільно. дно був Дніпро тоді загалом, а АНД в частності. в мене в райцентрі, звідки мене призвали - і цигани були якісь "ламповіші".

Посилання на коментар

5 часов назад, karlito сказал:

дно був Дніпро тоді загалом, а АНД в частності. в мене в райцентрі, звідки мене призвали - і цигани були якісь "ламповіші".

я з пекла у перді  в україномовне село на Херсонщині до бабусі їхав , як на курорт - потім у вересні педопіхвомразі - завезені звідкись з кацапії  кацапофашистки   кацапки у школі казилися від мого суржика .

Згоден з вами - у мене і клас , і двір  був такий самий - калейдоскоп  з дітей  ліміти , звезеної  звідусіль з совдепії . 

радянський - кацапощелепний  Дніпропетровськ  - штучно  створена  клоака , куди кацапи звозили ліміту з усієї совдепії , попутно вивозячи лампових  українців по казахстанах  - тюменях та інших  тиндах .

цей процес сформулював Маяковський : 

людей в одно истолочь (с)

• Сумно 1
Посилання на коментар

17 хвилин тому, karlito сказав:

не лише диким народам, а взагалі маргіналам простіше з бабами. вони не заморочуються.

Ім в дитсадочку не вбудували в мозок "запобіжника", що бабу не можна бити.

Змінено користувачем vadimv
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...